Keresés

KÉRDÉSEK

2016. október 27., csütörtök 11:35
Bár nem vagyok képbe a jogokkal és a megjeleneséekkel, de az első két film azt hiszem az SPI jóvoltából került kiadásra, a 3 talán Sony volt így FHE/InterCom, ahogy az újabb rész is. Az 5.-et nemrég vettem meg, azon még InterCom van megjelölve forgalmazónak. Bár igazából én se tudom jelenleg kihez tartozik, valamint tavaly óta van-e már új, hivatalos forgalmazója a Sony filmeknek. Ezt jómagam és szeretném tudni.
0
2016. október 27., csütörtök 10:13
Tisztelt Xpress!
Örülök, hogy nemrég újra kaphatók lettek A Kaptár filmek. De A Kaptár 3 - Teljes pusztulás, pont a középső rész úgy látom kimaradt. Ezzel mi a helyzet, várható hogy megjelenik? Vagy esetleg ha kijött a befejező rész akkor egy gyűjteményben?
0
2016. október 25., kedd 19:19
Kedves Zoltán! Megszületett a döntés és sajnos nem jelenik meg a Tökéletlen talajfogás Blu-ray változatban Magyarországon, sőt várhatóan a régióban sem :( Üdv, BF.
0
2016. október 25., kedd 17:44
http://www.blu-ray.com/movies/The-Bronze-Blu-ray/162776/
0
2016. október 25., kedd 17:16
Az volt a pontos valasz h a regionkban egyaltalan nem lesz!
0
2016. október 25., kedd 16:10
Kár, hogy nem jelenik meg. Biztosan megvettem volna. Így akkor majd beszerzem a BD-t külföldről. Ha már van belőle magyar szinkronos BD, akkor biztosan nem az itthoni DVD kiadást választom.
0
2016. október 25., kedd 16:02
Pedig milyen jó kis film :(
0
2016. október 25., kedd 15:55
Igen. Nekem is. Pont most akartam irni.
0
2016. október 25., kedd 15:15
Válaszolt a Bontonfilm: Sajnos nem jelenik meg BD-n :(
0
2016. október 24., hétfő 22:45
Akkor az az lesz. Ezt beneztek a gyartoeknal. Errol nem a Bontonfilm tehet.
0
2016. október 24., hétfő 21:50
A lemezen az főcím alatt piros mezőben az Extended verzió olvasható... illetve a 2004-es dátum szerepel a lemez szélén levő szerzői szövegrészben.
0
2016. október 24., hétfő 11:54
Szerintem ez egy regi Definitive Edition kiadas lemeze ami anno angliaban jelent meg es azon ott voltunk felirattal. Amugy a szinkronos verzion 5.1 volt a magyar, de nagyon rossz volt a keveres es iszonyat szarul szolt. Hala az egnek az uj Blu ray kiadasra ezt javitottak.
0
2016. október 24., hétfő 11:24
Érdekes, vajon honnan keveredt elő egy ilyen példány? Angol 5.1 és DTS, de van magyar felirat, ellenben csak a bővített verziót tartalmazza. Egyébként az Xpress lapján is frucsáltam, hogy a szinkronos DVD kiadás újra kapható és 5.1 szinkront írnak a lapon. Pedig anno úgy emlékszem csak surround volt és a mozis vágással.
0
2016. október 24., hétfő 4:37
Tudnak a problemarol es mar folyamatban vannak a cserelemezek beszerzese!
0
2016. október 23., vasárnap 22:16
Írj a Bontonnak, ők eléggé kommunikatívak... Facebook...
0
2016. október 23., vasárnap 22:08
Köszönöm a segítségeteket... Tehát ez az új Bontonfilmes DVD kiadvány ezek szerint nem tartalmaz Magyar hangsávot... nem mert én sem találtam rajta... viszont így ez a kiadás a borítója alapján egy megtévesztő hatalmas átverés minden vásárlóval szemben akik Magyar szinkronnal szeretnék megtekinteni a filmet... nyugodtan megrendeli, megvásárolja, hazaviszi és elkezdi nézni és jön a pofon mert nincs rajta Magyar hang... Tehát aki be szeretné szerezni ezt a kiadványt az legyen óvatos mert zéró Magyar szinkron.
0
2016. október 23., vasárnap 21:15
Azért kérdeztem, mert pár hete bementem a boltba és mesélt pár anomáliát a pultos srác... A múmia nem tudják mikor jön, a középső Bourne rész fémjébe nem biztos hogy a jó rész lemeze van (pont a három fémért mentem úgyhogy fel is téptem, vaklárma volt szerencsére) plusz most ahogy írtad a sztorit, beugrott mintha ezt is említette volna, hogy ezt is sikerült elbaszni...
0
2016. október 23., vasárnap 20:34
Pedig minden jel arra utal, hogy az új kiadás szinkron-mentesre sikerült. Gondolom azért, mert a bővített filmhez nincs teljes szinkron, toldozgatni meg nem akartak.

Az első feliratos kiadáson nem volt dts eredeti hang, plusz a moziváltozat is választható volt. Ez akkor új verzió...
0
2016. október 23., vasárnap 19:07
Igen ez a régi azaz első 1996-os film ami most idén nyáron jelent meg újra a Bontonfilm kiadásában... a film hossza 147 perc... a lemezen nincs Magyar hangsáv... eredeti nyelven 5.1 és dts hangsáv választható és magyar felírattal társítható... ellentétben a borító teljes Magyar vonatkozást ír... akkor ez most egy gyári hibás kiadású DVD lehet?... ezért kérdezem, hogy aki ezt a kiadást megvásárolta mit tapasztalt... teljesen furcsálanám ha ezt a filmet a Bontonfilm ilyen technikai formában jelentette volna meg... mindenkinek megköszönöm a segítő válaszát.
0
2016. október 23., vasárnap 8:38
DVD-n szinkronnal csak a második kiadás jelent meg, amin nincs rajta a bővített. Gondolom megint benézték a dolgot, csak most a Prometheus BD-vel ellentétben fordított felállásban.
0
2016. október 23., vasárnap 7:44
Ez a régi ID4 film?
0
2016. október 23., vasárnap 4:26
A következő kérdésem lenne: A nemrég megjelent (Bontonfilm) Függetlenség Napja - Bővített változatú DVD tartalmaz Magyar hangsávot?... csak olyan válaszoljon aki ezt a kiadványt megvette és ténylegesen tesztelte... az én lemezemen csak Magyar felírat választható... Magyar 5.1-es hang nincs a lemezen... a borítón viszont Magyar, Angol 5.1 hang van feltüntetve... köszönöm a segítséget és a válszt, válaszokat.
0
2016. október 22., szombat 21:43
Égen, földön keresem normál állapotban. Nincs valakinek elfekvőben egy eladó példány? Árban megegyezünk, írj! probi854 kukac gmail pont com

Angyalok és démonok - Bővített változat - Limitált díszdobozos kiadás könyvtámaszokkal

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=11452&VID=066-496773091-39462398631315826
0
2016. október 20., csütörtök 17:25
Köszi!
0
2016. október 20., csütörtök 17:13
Kerdesedre a valasz:

Kedves Zoltán! Az az igazság, hogy várhatóan nagyon pici lenne az érdeklődés ennek a filmnek a Blu-ray változatára. Ennek ellenére még nem adtunk fel minden reményt. Egy héten belül kiderül, mi lesz a sorsa. Üdv, BF.
0