Keresés

KÉRDÉSEK

2016. július 17., vasárnap 15:23
Jó lenne, ha ez ilyen egyszerű lenne. :)
0
2016. július 17., vasárnap 14:38
Nem értem miért nem lehet kiadni egy kelet-európai kiadást. Angol borítóst és tartalmazna cseh, lengyel, magyar, román hangokat... És akkor máris nem kis piac.
0
2016. július 17., vasárnap 14:18
Azt meg a SelejtVideonak koszonhetjuk 😠😠😠😠
0
2016. július 17., vasárnap 13:59
Forrest Gumpért is ... Hihetetlen ,hogy ekkora filmekről is lemaradunk.
0
2016. július 17., vasárnap 13:29
És úgy látom angol és cseh hangsáv kerül csak rá. Pedig biztos azok is tudják ,hogy magyar piacról is beszokott futni rendelés ha nálunk nincs kiadva...
0
2016. július 17., vasárnap 7:27
Nem. Ez es meg rengeteg mas Universal film a cseheknel sajat gyartasban jelenik meg mostanaban. Nalunk meg duborog a gazdasag ezert nincs ra szukseg. Hogy @#$& az osszes @#$÷€*zo.
0
2016. július 17., vasárnap 3:11
Nálunk is várható esetleg egy Ikrek BD megjelenés?

0
2016. július 14., csütörtök 16:58
Megérkezett a levél. Hamarosan válaszolunk.
0
2016. július 14., csütörtök 16:24
Xpress! Írtam a levelező-modulon keresztül. Csatoltam a sérült termékről a fotókat kepfeltoltés linkekkel. Várom a válaszukat! Köszönöm.
0
2016. július 14., csütörtök 15:46
Xpress!

Ma érkezett meg a csomag. Az egyik kiadvány tökéletes állapotban. A másik viszont a BEN-HUR - Extra változat (3 BD) doboza sérült. :( Hogy tudnám elküldeni a fotót a termékről?
0
2016. július 14., csütörtök 12:28
Köszönöm a válaszokat! Akkor a Gyilkos Koboldról le is tehetek. :) Viszont a Gyerekjátékon kicsit meglepődtem. Az első rész a legjobb, mint úgy általában a legtöbb sorozat filmnek, és 2. résznél kapnak észbe a hazai forgalmazók? De ezt csinálták az Insidioussal is. Az első résszel a mai napig nem is foglakoztak még, aztán a folytatást, már moziban lehetett nézni.

0
2016. július 14., csütörtök 11:01
A Halálos kitérőnek úgy emlékszem, láttam pár folytatását DVD-n, de hogy melyikeket, arra már nem. A filmek Wikipedia-oldalai a 4. részig írják a magyar DVD-megjelenéseket, de passz, hogy az mennyire megbízható.
0
2016. július 14., csütörtök 10:11
A gyilkos kobold (VHS-n A törpe bosszúja), ha minden igaz 5 részt élt meg, de DVD-n itthon egyet sem adtak ki. Nekem külföldi díszdoozos kiadásban megvan, magyar vonatkozás nélkül.
A gyerekjáték első része is csak VHS-n lett kiadva, a második illetve haramdik rész már itthon is kapható volt (Budapest Film), valamint szintén kapható volt a Chucky menyasszonya, ivadáka, átka.
A halloween több része is megjelent itthon, a klasszikus első rész két kiadásban is.
Üdv!
0
2016. július 14., csütörtök 1:43
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nálunk a Halálos Kitérő/Halloween/Gyilkos kobold és a "Gyerekjáték" horror filmek további folytatásai, itthon kaptak-e bármiféle megjelenést DVD-n, magyar vonatkozással?
0
2016. július 12., kedd 22:51
A Viharlovagok című film, mikor jelenik meg nálunk?
0
2016. július 11., hétfő 12:53
Az szép lenne. De én és szerintem sokan még egy parlagi DVD gyűjteménynek is örülne. PErsze korrekt kiadásnak, eredeti képarány magyar és angol/olasz hang, némi extra és ízléses és egységes borítók. ÉN rég beakarom gyűjteni a filmjeiket, de sok filmből több kiadás is akad, csonka képpel az egyik, a másik vágott, a harmadik meg nem épp minőségi RTL kiadás.
Többet érdemelen a páros hazánkban, hisz nagy kultusza van és nagy rajongótábora. Igaz, akárcsak a Star Warsnak és mégis majdnem nem jött kéken.
0
2016. július 7., csütörtök 21:25
Egyébként  elhibázták az egészet. Pont a Bud & Terence filmek miatt vettek volna sokan anno blu-ray lejátszót. Egyébként én is beneveznék egy BD Bud & Terence gyűjteményre. Hol itt az EU-s egyenlőség?! Németeknél kint, olaszoknál kint, nálunk nincs.
0
2016. július 7., csütörtök 18:50
Szegény Xpress hiába méri fel az igényeket.
0
2016. július 7., csütörtök 17:40
Egy gyűjteményes BD-re én is beneveznék ha volna kiadó aki felvállalja.
Kedves Xpress egy igényfelmérés esetleg?
0
2016. július 7., csütörtök 16:36
Gyűjteményes dvd lenne a minimum. Főleg annak fényében, hogy Mo.-on mekkora kultusza van az ő filmjeiknek és személyüknek. Nem is értem miért nem látták meg benne a piaci potenciált eddig.
0
2016. július 7., csütörtök 11:04
Óh, erre a részre emlékszem még a moziból. Az utóbbi években csak a TV-s változatokat látva nem rémlett, de így beugrott.

Kár, ezért a vágásokért! Bár azért nézhetőek a filmek ezek nélkül is.

Sajnos azonban a "Kincs, ami nincs" Blu-ray változata már sehol nem kapható!

Jó volna, ha Bud emlékének szentelne a kiadó egy klassz gyűjteményes DVD kiadást az összes filmjükkel, esetleg megjelennének legalább az ismertebb címek BD változatban is!
0
2016. július 6., szerda 18:00
A legtöbb filmjük csak egyféle verzióban érhető el, de igazad van volt pár kivétel, például "Az ördög jobb és bal keze" megjelent pár éve szép szélesvásznú képpel de sajna vágottan...
Szinkron tekintetében  általában mindenhol az eredeti van (ahol nem veszett el), sőt 3 Piedone filmen mindkét szinkron választható!
Itt pedig a hiányzó Kincs ami nincs részek:

https://www.youtube.com/watch?v=FuS-KUVWHuY

(a BD vágatlan)
0
2016. július 6., szerda 13:41
Köszönöm!

A "vágott" mit jelent pontosan a gyakorlatban?

A korábban moziban látott változatokhoz képest milyen részek, mennyivel rövidebbek ezek a DVD változatok?

És mi a helyzet a szinkronnal? A hangminőséggel? Abban a tekintetben melyik jobb?

Illetve itt az Xpress-en, melyik változatok kaphatóak? (Én úgy emlékszem, hogy bizony láttam két féle változatát adott címeknek. Például az "Én a vízilovakkal vagyok" című filmet láttam a kéksávos, sorszámozott kiadásban, és egy drapp színű háttér előtt, egy Bud Spencer borítóképet tartalmazó kiadásban is.)
0
2016. július 5., kedd 14:30
Én úgy tudom hogy egyazon filmjük csak egy kiadónál van forgalomban nem emlékszem hogy lenne több verzió ugyanabból a filmből.
A kék sávos sorszámozott kiadványok jobb minőségűek, de például a Kincs ami nincs ott is vágott. A barnás színű RTL-klubos filmek szinte mindegyike csonkolt képarányú 4:3-as tévére optimalizált pocsék képpel bír...
0
2016. július 5., kedd 13:42
Kedves Xpress, és Mindenki!

Ha jól tudom Bud Spencer és Terence Hill filmjei kis hazánkban 2 féle kiadásban jelentek meg.

Az egyik kiadás az egységes stílusú rajzolt borítóval, felül kék sávban a sorozat adott példányának számával rendelkezik, a másik változaton a borítókon az adott film egy jelenetéből van egy kép.
(Nem tudom, létezik-e még ezen kívül is más kiadás.)

A kérdésem az, hogy melyiket érdemes beszerezni? Képminőség, hangminőség, szinkron, tartalom, stb. szempontjából melyik a jobb választás?

És itt az Xpress-en melyik változatok kaphatóak?

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv: Piftuka
0