Az eddigi Ikeában vásárolt bármilyen tárolómnak ki volt vágva a szegélyléc helye.
0
2016. július 5., kedd 0:29
1141
Kedves Dömi! Örülünk, hogy tudtunk segíteni! :)
0
2016. július 4., hétfő 16:47
19957
Tisztelt Xpress!
Koszonom a segitseget es elnezest ha problemat okoztam voln.
Dömi
0
2016. július 4., hétfő 16:28
7074
Tavaly nem volt. :(
0
2016. július 4., hétfő 15:22
874
A tegnap vásároltakon mindegyik ki volt. Lehet rájöttek, így jobb :)
0
2016. július 4., hétfő 13:19
7074
Sajnos már egy pár éve nincs kivágva a szegélyléc helye.
0
2016. július 4., hétfő 11:48
2001
Én is Billy-ket használok már másfél éve. Ezeknél ideálisabb készen megvásárolható BD/DVD/CD tárolásra alkalmas polcrendszert nem ismerek. Egyrészt szabadon variálható a polcok elhelyezése, másrészt még az ára is elfogadható. Amúgy még olyan apróságra is gondoltak hogy a szegélyléc helye hátul alul ki legyen vágva. Mielőtt megvásároltam volna őket jó pár bútor boltban megfordultam de nagyon sok hasonló tárolónál nem gondoltak erre, ráadásul a polcokat sem lehetett azoknál így variálni. Nálam az Ikea a nyerő ha bármilyen tároló rendszert akarok venni. Azért én a biztonság kedvéért egy-egy helyen a falhoz rögzítettem őket a mellékelt idommal.
0
2016. július 4., hétfő 11:40
874
Az jó :) Mondjuk a fémeknek tényleg van súlya, meg az eddigi szekrényeket sem rögzítettem, de most valamiért felmerült. Alul viszont mindenképp ékelni kell, hogy nem álljon el nagyon a faltól. Délután jutok el odáig, hogy összerakjam, illetve hogy be is lakjam :) Végre kikerülnek a dobozból a filmek.
0
2016. július 4., hétfő 11:12
19957
Ha azt a polcot megpakolod filmel meg se fog mozdulni. Teljesen felesleges rogziteni. Evek ota hasznalom ezt es semmi gond vele.
0
2016. július 4., hétfő 11:09
874
Rögzítő van a csomagban, az nem gond, de utálom fúrni a falakat :)
0
2016. július 4., hétfő 10:32
520
Gratulálok a választáshoz, én is az IKEA-s Billy sorozattal szemezgetek, mert elég költséghatékony megoldásnak tartom. Szerintem minden nagyobb polcot érdemes a felső tartományban a falhoz rögzíteni, mivel ha dől akkor a felső résszel kezdi. :) Azt hiszem lehet a polcokhoz kapni az IKEA-ban speciális rögzítőt amivel biztos, hogy nem nyúlsz mellé.
0
2016. július 4., hétfő 9:51
874
A DVD/BD tárolás megoldódott. Végül az IKEA-s Billy-re esett a választásom. Most egyelőre üveges ajtók nélkül, aztán lehet, hogy később még beszerzem hozzá azokat is. Aki ilyet használ, az rögzítette a szekrényt a falhoz? A derékszögek nem mindig derékszögek (sem a lakásban, sem a szekrényen) és eláll a faltól, de én arra gondoltam, hogy alul kitámasztom, talán az is elég :)
0
2016. július 3., vasárnap 19:59
372
Csak, mint lejátszó az sem lesz emberi áron :D
0
2016. július 3., vasárnap 19:19
3448
Szerintem majd a PS4K lesz az emberi áron kaphatò lejátszò. Én majd arra csapok le.
0
2016. július 3., vasárnap 18:33
308
Igen, elég öreg TV már :D Ha lejátszót nem is, de TVt azért cserélek, Full HDt azért lehet rajta nézni, sőt :D
0
2016. július 3., vasárnap 16:43
520
Ultra HD lemezjátszóban nem is érdemes még gondolkodni szerintem, hiszen jelenleg két elérhető darab létezik nálunk, az egyik egy fapados Samsung 130000Ft-ért a másik egy kicsit komolyabb Panasonic 260000Ft-ért. Azt hiszem ez még nem a megfizethető kategória, tudva azt, hogy ezek még csak az első fecskék, melyeket ugyan úgy fognak fejleszteni, csiszolgatni, meg persze versenyképes árcédulával ellátni. Majd ha lesznek 4K-s filmek is hozzá emberi áron, eltelik vagy 5 év, akkor majd változnak a trendek, de addig is itt van nekünk a jó "öreg" BD ami szerintem otthoni körülmények között teljesen vállalható kép és hangminőséget szolgáltat.
0
2016. július 3., vasárnap 16:30
520
A TH-42PX8ES már nyolc éves konstrukció lassan tényleg megérett a cserére. Mondjuk sokat számít az is, hogy mennyit ment ez idő alatt. Nekem az előző tv-m egy Panasonic 46G20-as plazma volt, és mivel 2013 végével kivonult a Panasonic a plazma mögül, ezért 2014 elején megvettem az 55Vt60-at az utolsók közül amit azóta is nagy örömmel használok. Sajnálom de az LCD technológia egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, valahogy mű az egész képi világa. Nem mondom, hogy akkor nem fájt kicsengetni érte egy kisebb vagyont, de így utólag látva a tv piac vergődését (szart adnak nagyon drágán), úgy látom nagyon jó döntést hoztam, mivel a mai napig nem tudták ezt a szintet megugrani a gyártók. Az OLED jó megoldás lenne de még nagyon sokat kell fejleszteni ahhoz, hogy egy VT60 szintű mozgásmegjelenítést kapjunk, meg persze normális méretben nagyon drága.
0
2016. július 3., vasárnap 15:51
308
Nem tudom, nekem a következő TVm nemsokára biztos 4Ks lesz, mert most egy 106 cm-s Panasonic HD TVm van csak (TH-42PX8ES). A hangrendszer meg számomra tökéletes. Még egy 4K lejátszó és jöhet a lemez. Ennyit azért áldoznék majd rá. Mondjuk a 10 ezres ár tényleg borsos egy kicsit. Na majd meglátjuk mi lesz.
0
2016. július 3., vasárnap 15:32
520
A BD sem fogy olyan mennyiségben nálunk ahogy azt a "nagyok" gondolták, ezért nem hiszem, hogy az újabb formátum kb. 10-12000Ft-os árcédulával ellátott slim tokos termékei rendkívül kapósak lennének. Idővel biztos fogyna valamennyire, de ahhoz le kéne cserélnie mindenkinek a jelenlegi, hosszú verejtékes munkával összeszedett házimozi komponenseit. Na ez nem fog egyhamar megtörténni, főleg akik a FULL HD-ra alapozva elég komoly rendszert építettek maguknak. Én egy Panasonic 55VT60-as plazmán élezem a FULL HD kép adta előnyöket és teljesen meg vagyok elégedve a látottakkal, jelenleg eszembe nem jutna bármire lecserélni.
0
2016. július 3., vasárnap 14:30
308
Igen, sokan mondják de én azért reménykedek.
0
2016. július 3., vasárnap 12:33
14599
Szerintem soha. Van pár cím, amire állítólag felkerültünk, de ismerve a hazai viszonyokat, ennek a formátumnak nincs itt keletje.
0
2016. július 3., vasárnap 11:55
308
Helló! Magyarországon mikorra várható az első 4Ks BDk megjelenése? Valaki tud erről valamit?
0
2016. június 29., szerda 18:23
3105
Ha már megjelenéskor emberi áron adnák a filmeket, akkor nem kéne annyira azt várni, mikor kerülnek végre akcióba. Amúgy a számomra fontosabb és értékesebb kiadványokat én is rögtön megveszem, de ha pár hónap után több ezressel kevesebbért vagy netán féláron lehet kapni őket, annak valahogy nem tudok igazán örülni...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. június 29., szerda 16:17
3535
Sose érdekeltek az akciók. Ha van, vagy lesz, akkor tök jó, de én magam sosem vártam egy adott film leakciózását sem. No, nem azért mintha annyira el lennék eresztve anyagilag, de ha valami tetszik és érdekel, akkor nem várok, hanem lecsapok rá amíg van rá lehetőségem.