A hatodik filmig majd csak lesz. De azért remélem ez a Paramount dolog az új Trek filmig rendeződik.
0
2016. május 20., péntek 21:47
19957
még mindig nincsenek rendezve a paramount jogok itthon, úgyhogy egyhamar biztos nem
0
2016. május 20., péntek 21:35
1726
A Terminator - Genisys hazai megjelenéséről lehet tudni valamit? Teljesen feledésbe merült? Soha nem fog megjelenni?
0
2016. május 20., péntek 21:15
3428
Mivel a Triple 9-nak nincs hazai moziforgalmazója, azt lehet tudni legalább, hogy DVD-n/BD-n megjelenik e a film valamikor?
0
2016. május 20., péntek 14:51
52685
Így van. Az Amazonról is lehetne hozni kismillió példát, hogy valami nem annyi, mint megjelenéskor, hanem sokkal több, akár 20x drágább. Kereslet-kínálat. Aki igazán akarja az adott árut, az megveszi, aki nem, nem. Semmi rendkívüli nincs ebben.
most posts by TM
0
2016. május 20., péntek 14:43
130
Ugyanezek tavaly 65 ezerért kínálták a 9 lemezes Star Wars BD-t spanyol borítóval...
0
2016. május 20., péntek 14:23
3448
Ezt én is észrevettem. Sőt vaterán is sokan bemásolják az adatlapokat.
0
2016. május 20., péntek 14:16
8260
Ez is régi téma: a netes áruházak nagy része mindig is az xpress feltöltéseit másolta és használta. Épp ezért szokott xpress néha tök baromságokat beleírni a színészek, alkotók közé, hogy lehessen látni, ki lop tőlük. Mert a tolvajok annyi fáradtságot sem vettek, hogy átnézzék, mit copyznak.
0
2016. május 20., péntek 14:08
286
Nem csak a múltkor, most is. Ami viszont a legpofátlanabb, hogy nem is magyar kiadás. (A borító illusztráció! Cseh kiadás!) Csak 40 ezret akarnak rajta keresni. Ugyanezt eljátsszák a Jurassic Park trilógiával is. Mondjuk, az olcsóbb egy tízessel.
Ami viszont csak most tűnt fel, az az, hogy a specifikációk leírása ugyanolyan kinézetű, mint az Xpress oldalán. Vannak termékek (pl. A smaragd románca/A Nílus gyöngye twinpack DVD), melyeknél még a régi kinézet látható. Ugyanaz az emberke a programozó mindkét cégnél? Vagy csak lopnak az Xpresstől?
0
2016. május 20., péntek 13:52
286
Nálam már csak így megy. :)
0
2016. május 20., péntek 10:52
6403
Komolyan, fényképezőgéppel (mobil) fotózod a monitort?
PrintScreen!!
0
2016. május 20., péntek 8:49
19957
Ugyanezz a ceg a multkor BTTF digit 50.000-ert arulta. :)
0
2016. május 20., péntek 8:48
19957
Ez igy van. Csak ezt masok le se szarjak.
0
2016. május 20., péntek 6:39
8851
"Ha már a hazai forgalmazás ilyen béna, teljesen jogos, hogy aki kockáztat, annyiért adja, amennyiért nem szégyenli."
Azért ebben kíváncsi lennék az Xpress.hu véleményére is. Nekem még rémlik valami olyasmi, hogy nem lehet csak úgy kereskedelmi forgalomba hozni itthon bármit, ami nincs hivatalos magyarországi forgalmazásban. Anno éppen ezért nem árult az Xpress R1-es DVD-ket se - szemben más online boltokkal.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. május 20., péntek 6:36
1498
Ennyiért ott fog rohadni az eladón, teljesen mindegy, hogy mennyire ritkaság.
0
2016. május 20., péntek 1:41
8260
Mi ebben a fura? A ritkaságot meg kell fizetni... Ez mindig is így volt, s így is lesz (ld. Alexandra elfekvő készlet).
Amúgy meg... az, hogy ennyiért árulják, nem jelenti azt, hogy ennyiért meg is veszik. Szerintem teljesen normális. Pláne az első kép. Ha már a hazai forgalmazás ilyen béna, teljesen jogos, hogy aki kockáztat, annyiért adja, amennyiért nem szégyenli.
0
2016. május 20., péntek 1:19
286
Mivel jobb topicot nem találtam, így ide kerülnek a képek. Bízom benne, hogy nem sértik az Xpress jó hírnevét!
A legritkábbnak számító Legendák klubja filmek nem mennek ilyen árakon. Szerintetek?
0
2016. május 18., szerda 23:26
19957
Ezt a GHE csinalja.
0
2016. május 18., szerda 22:30
1333
"Mindenesetre folyamatosan adják ki újra a már régen nem kapható kiadványokat, így remélhetőleg mindenkinek a kedvére tudnak tenni előbb vagy utóbb. Lesznek régi klasszikusok is és az Egy asszony illata újrakidása is előkészületben van."
Köszönöm a választ!
A kiadványok megjelentetésének természetesen nagyon örülök. Várom a jó címek megjelenését!
Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy egy ilyen remek kezdeményezés gyakorlatilag mindjárt az elején elhalt! :(
Gyakorlatilag a fentiek alapján a Filmforgalmazók teljes fórumszekcióját le lehetne zárni, mert semmi értelme nincsen.
(Egyébként komolyan nem tudnak egy magyar nyelven jól beszélő embert arra a részmunkára alkalmazni, vagy számára olyan részfeladatot delegálni, hogy legalább hetente egyszer ügyfélkapcsolati munkatárs legyen ezen a fórumon?)
0
2016. május 16., hétfő 0:21
8851
Ha fényes felületű az eredeti tok, akkor óvatosan le lehet venni úgy, hogy ne sérüljön a tok és nyom nélkül eltűnjön a matrica. Már én is többször csináltam ilyet.
Egyébként ez a felülmatricázás a legigénytelenebb húzások közé tartozik. Ha már annyira zavarja a forgalmazót, hogy nem az ő nevét nyomtatták a borítóra, gyártana újat vagy ragasztaná a matricáját a fóliára!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. május 15., vasárnap 23:40
874
Sziasztok!
Volna egy általános kérdésem, hátha valaki már próbálkozott a dologgal. Konkrétan a Vészhelyzet évadoknál több esetben a kiadó "felülragasztotta" az eredeti kartontokokat. A kérdésem az volna, hogy el lehet-e ezt távolítani maradandó sérülések keletkezése nélkül? Sajnos a matrica színe elüt a slipcase színétől...
Előre is köszi a válaszokat.
0
2016. május 8., vasárnap 15:25
1212
Az Amazonról rendeltem két könyvet. Az egyik előrendelhető volt csak, a másik azonnal szállítható. Rendelésnél volt egy olyan opció amiből arra következtettem, hogy egyszerre fogják a két könyvet szállítani. Valami olyan volt, hogy a rendelés egyesítése. Erre nemrég kaptam egy üzenetet, hogy elküldték az egyik könyvet. Járt már így valaki? Elképzelhető, hogy a másik könyvnél nem lesz postaköltség? Vagy csökkentett költsége lesz legalább? Semmi értelme ennek, ugyanis a másik könyv ráadásul napokon belül megjelenik.
0
2016. május 7., szombat 22:43
1141
Kedves Harbinger! A legjobb talán, ha bemásolom ide az akció szabályzatát, ami remélhetőleg minden kérdésedre megadja a választ:
"Az akciós árat az akciós időszak végéig átvett csomagoknál érvényesíti a rendszer, személyes átvétel esetében az átvétel időpontjában, GLS-futáros, PickPackPontos kiszállításnál pedig a csomag feladásakor! Fontos, hogy a 3 akciós terméket együtt, egy csomagban dolgozhassuk fel, mert a kedvezményt csak így érvényesíti a rendszer. Erre a limit beállításánál fokozottan ügyeljenek. A kedvezményt nem a termékek árából vonjuk le, hanem külön tételként szerepel majd a számlán, AKCIÓS KEDVEZMÉNY elnevezéssel. Korábban megrendelt termékekre nem vonatkozik az akció, csak az akciós időszak alatt rendelt és átvett kiadványokra. Esetleges egyéni kedvezmények nem érvényesíthetők."
0
2016. május 7., szombat 18:35
2693
Kedves Xpress!
Az egyet fizet, hármat vihet 990 Ft-ért akció érdeklene. A Lucky Luke DVD-k akciósak, sajnos a 2-3-4. kiadványok. De a kérdésem az lenne, ha együt megrendelem őket, a rendszer félreteszi, majd jövő héten megrendelem őket a következő csomagban akciós áron kapom meg őket?