Nem tudja valaki, hogy ma, illetve holnap van-e valami változás a bolt nyitvatartását illetően? Alapból ma csak 15:00-ig lennének, és szombaton zárva. A szombati munkanap beleszól ebbe?
0
2016. március 3., csütörtök 16:23
144
Nem tudna valaki segíteni 3db eredeti nagy felbontású magyar blu-ray borítóval? A Napfény, Jég,és Föld között, és az Apollo 13 érdekelne, angol kiadást akarom lecserélni,sajnos ezeket itt már nem tudtam beszerezni.
Köszönöm!
0
2016. március 2., szerda 9:41
3535
Érdekes lenne, ha Fox film létére csak DVD-n jönne. Ráadásul moziban is zajos sikert aratott.
Az adatbázisba is fel van töltve, igaz nem előrendelhető egyelőre.
0
2016. március 2., szerda 9:36
613
Szerintetek A Visszatérő megfog itthon jelenni blu rayen mert azt láttam hogy a Cseheknél csak a dvdn van Magyar vonatkozás feltüntetve .
0
2016. március 1., kedd 18:04
1698
Kedves Xpress!
Érdeklődnék, hogy a héten érkezik-e Az éhezők viadala: A kiválasztott, 1. rész BD-ből hozzátok? Mert jelenleg a Mad Max csomagom már elkészült és csütörtökön tervezek érte menni és jó lenne ha nem kellene kétszer mennem. :)
Köszönöm
SuperHeRo
0
2016. február 26., péntek 21:22
1333
Kedves Máté!Én nem a kiadói tevékenységükről írtam, hanem a fórumos tevékenységükről:"Van valami érdemi fejlemény a BONTONFILM fórumával, az itteni jelenlétükkel kapcsolatban?"Még január 10-én kérdeztem itt a 44051. számú hozzászólásban ugyanerről, de sajnos nem jött érdemi választ sem tőletek, sem tőlük! :-(Pedig annak a topic-nak csak akkor van értelme, ha legalább hetente egyszer válaszolnak a kérdésekre. (Sőt, nem hiszem el, hogy nincsen olyan munkatársuk, aki rá tud szánni napi átlag ~10 percet a válaszokra.)
0
2016. február 24., szerda 13:05
3535
Rajta vagyunk a BD-n, csak be kell hoznia a kiadónak.
0
2016. február 24., szerda 12:59
613
Köszönöm és remélem lesz blu rayen.
0
2016. február 24., szerda 12:47
108
Ez a film Fox-hoz tartozik, Bontonfilm kiadónál lehet. Még nem tudom a megjelenésről, talán lesz...
0
2016. február 24., szerda 12:24
613
Sziasztok , nem tudja valaki hogy a Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film kb. mikor jelenik meg ,és azt hogy melyik kiadótól lehet várni.Köszönöm.
0
2016. február 23., kedd 22:31
3105
I told you they would go on a Star Trek...
Vagy most akkor csak a videotelefonjuk nem elérhető?:O
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. február 23., kedd 21:16
1763
Valamelyik forgalmazó átvehetné a Paramount jogokat tőlük.
0
2016. február 23., kedd 20:33
19957
Amugy megjegyzem h a Szelekt video telefonja mar nem elerheto. Vajon miert? :)
0
2016. február 23., kedd 17:57
3535
Igen, azt tényleg nem egészen úgy gondoltam. Sorry.
0
2016. február 23., kedd 17:49
87
"...nem másolhatod le..." nyilván úgy értettem, hogy értékesítési céllal.
A film képei ha problémásak ilyen célra való felhasználásra, akkor passz, bár nem látom, hogy ezzel milyen kárt okoznak a kiadónak/forgalmazónak/jogtulajnak, hiszen a teljes értékű kiadványt megvették, csak kidobták a műanyagtokot meg a borítót és készítettek sajátot, szóval nem érzem a károsítás mibenlétét.
Az utolsó mondatod szerintem te sem így gondoltad, ahogy érteni lehet. ;)
0
2016. február 23., kedd 17:29
3535
A megvásárolható lemezről lehet biztonsági másolatot készíteni tudomásom szerint.
Valóban mindenki abban tartja a korongokat amiben akarja, viszont a házi készítésű digikhez felhasznált képek és fotók is szerzői jogvédelem alatt állnak, így az otthoni nagyüzemi gyártásuk és az azokkal történő haszonszerzés nem hiszem hogy legális lenne. De biztosan jön majd valaki aki rámcáfol ebben.
Nekem speciel nem kéne cseh borítójú film, se az adott film nyelvétől eltérő kialakítású kiadvány.
0
2016. február 23., kedd 17:20
87
Azért a lemez, amin a szerzői jogvédelem alatt álló mű van, és ezt a korongot tartó „doboz” két különböző dolog. Míg a megvásárolt lemezt nem másolhatod le, addig abba tartod, amibe akarod (szatyorba, zokniba, borítékba, elásva, stb.)
Ha a külföldön beszerezhető filmeket bárki megvehetné és itthon forgalmazhatná, akkor nem kellene vergődnünk azon, hogy melyik stúdió filmjeit ki forgalmazza itthon és lessük, hogy mi – és főleg mennyiért – jelenik meg. Sokkal jobban leegyszerűsödne a képlet, ha Xpress havonta kimenne megvenni a leadott megrendeléseinket és azt árulhatná. Neki is és nekünk is.
0
2016. február 23., kedd 16:59
3535
És miért kell gonoszkodni?
A házi gyártású digik és az azokkal való kereskedés se egészen legális.
0
2016. február 23., kedd 16:56
19957
Ezt pedig a hazai jogtulaj engedelye nelkul igy nem tehetik meg. Plusz a NAV is biztos orulne egy probavasarlas vagy nev nelkuli bejelentes eseten. :)