Keresés

KÉRDÉSEK

2016. január 24., vasárnap 15:24
Akkor tényleg nem tudom mire vártok :-) remélem hamar kiderül mire készül Dömi mert kíváncsi lettem :-)
0
2016. január 24., vasárnap 14:39
Hidd el, hogy lelkesedésből, sok évi tapasztalatból, és természetesen tisztelettel a legyártott termék iránt, értelmesebb céget csinálna itt pár "rajongó" mint akik valóban jelen vannak a piacon. Ettől működik sok olyan kis cég, mert lelkesedéssel és szeretettel csinálják, amit csinálnak. Én is beszállnék egy ilyenbe, az tuti.
0
2016. január 23., szombat 12:48
Kedves cs-robert!

Nálunk a Sony érdekeltségébe tartozik a film, így hát biztosat nem lehet tudni felőle jelenleg.
0
2016. január 23., szombat 12:21
Szólj és beszállok! :)
most posts by TM
0
2016. január 23., szombat 10:56
Az biztos, hogy a liberális jogrendszer már csődöt mondott, legfeljebb még azt sem jelentették be hivatalosan... Egy normális jogrendszerben ugyanis ha valaki nem gondozza tisztességesen a rábízott terméket, szolgáltatást vagy szellemi tulajdont, attól előbb-utóbb elveszik, bármeddig szóljon is a szerződése. (Politikai képviselők detto.)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. január 23., szombat 10:55
Hamarosan visszaterunk ra ;)
0
2016. január 23., szombat 9:10
Arra gondoltam Dömi, hogy csinálhatnál TE egy forgalmazó céget esküszöm. Ha kell segítek a papírmunkában, könyvelésben :)
0
2016. január 23., szombat 8:30
El venni csak ugy nem is lehet. Gondolom X evre az ovek a jogok igy addig masok nem tudnak csinalni, hacsak nem jelentenek csodot VEGRE.
0
2016. január 22., péntek 21:46
Nos, én erre egyetlen "ésszerű" választ tudnék adni anélkül, hogy konkrét információkkal rendelkeznék: azért, mert senki sem veszi el tőlük.

Hogy ebben mi a jó a Sony-nak és a Paramountnak, azt ne kérdezd... A válasz alighanem újfent prózai: azért, mert lesz@rják (Magyarországot).
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. január 22., péntek 18:29
En azt nem ertem h minek vannak naluk a Sony es a Paramount filmek jogai ha nem adjak ki oket??????
Erre adjon mar valaki valaszt! Persze esszerut.

Amugy meg a Szelekt addig szorakozik amig mat ezeknek a studioknak a filmjeikre se fogunk rakerulni.
0
2016. január 22., péntek 17:32
A filmek vásárlása nem egy jó hobbi...
0
2016. január 22., péntek 17:11
Persze, hogy nem tehet erről az Xpress, ezt egy szóval se mondtam. Elkeserítő viszont, amit a forgalmazók a filmgyűjtőkért tesznek ( jobban mondva nem tesznek).
0
2016. január 22., péntek 16:44
Ez mindig is így volt. Viszont az övék az erkölcsi győzelem :).

Az Xpress viszont aligha tehet azokról az információkról, amiket a forgalmazóktól sem kap meg, ahogy vezekelni sem fog miattuk. Csak azt kéne elhinni, hogy a Szelekt körül az elmúlt hónapokban kialakult helyzet nekik sem érdekük, főleg, ha sokan náluk verik a pultot emiatt.
0
2016. január 22., péntek 16:33
Tisztelt Xpress!

Köszönöm a választ!
Nekem ebből az jött le, hogy örüljünk, ha valami megjelenik és ne akarjunk sikerfilmeket (pl Terminátor 2), mert mindenre csekély az esély. A forgalmazótól való tájékoztatás meg megszűnt, majd nézzük az Xpress adatbázist, ha esetleg valami megjelenik.
Ez most komoly? Tényleg itt tartunk, hogy aki legálisan szeretné megvenni a filmeket, az rosszabbul jár, mert nem tudja megnézni a kedvenc filmjeit?
0
2016. január 22., péntek 11:20
T. Xpress!

És az Aloha című filmről tudtok esetleg valamit? Ha jól tudom, akkor a Bontonhoz tartozik. Mikorra várható és lesz-e belőle BD?
0
2016. január 22., péntek 10:19
Kedves Jack Harper!

A 44062-es hozzászólásban feltett kérdéseidre a válaszok:

A Michael J. Fox-filmek nincsenek tervbe véve a kiadónál, és az X-akták sem valószínű. A Terminátor-filmekre is roppant csekély az esély.

Ami pedig a Sony és Paramount filmjeit illeti: bármit bármikor is jelentet meg akár a Szelekt, akár bárki más, nálunk nyomban kapható lesz.
0
2016. január 21., csütörtök 20:20
Tisztelt Xpress!

44062. hozzászólásomban feltett kérdéseimre tudnak válaszolni?

Köszönöm

( A Paramount/Sony filmek megjelenésével nem csak Dömi, hanem én is szeretnék választ kapni)
0
2016. január 21., csütörtök 19:16
Tisztelt Xpress!

Most mi van? Mi lesz a Parmount es a Sony filmekkel?????
Szelekt ad meg ki valaha is valamit ezektol a studioktol?

Koszonettel
0
2016. január 21., csütörtök 14:15
Köszönöm a választ.

Azt időközben én magam is kiokoskodtam, hogy a két rendkívül rossz állapotú kiadványon valószínűleg az idő vasfoga tette meg a hatását, és látom, bizonytalan a beszerzésük is. Nem kérek cserét egyikre sem, és bízok benne, hogy nem lesz lejátszási probléma a Doommal amiatt a pici karc miatt.

Mivel a Ted 2. állapotával egyébként semmi problémám nincs, természetesen azt sem kérem kicserélni. Azt meg külön ugyancsak nem kérem, hogy a jövőben figyeljetek oda erre, mert a válaszból kitűnt, hogy most sem szándékosan került a csomagomba fóliázatlan példány, és ezt nem kérdőjelezem meg.

A tokok kapcsán előre is köszönöm a segítséget, de továbbra is komolyan gondolom a felvetésemet: vegyetek fel a kínálatba üres tokokat! Már más is megerősítette, hogy lenne rá igény.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. január 21., csütörtök 11:37
Kedves Gyulus!

Köszönjük az észrevételeket. A két szelektes kiadvány régóta állt polcunkon, az utolsó darabokat vásároltad meg belőlük; mostanában azért nem fordulnak elő tűrhetetlen küllemű kiadványok a kiadó szállítmányaiban. A két BD-n a fólia nem kimondottan szép állapotát észleltük magunk is, ám töröttnek a csomagoláskor egyik tok sem tűnt. Természetesen a következő rendelésedkor mellékelünk BD-tokot, hogy saját készletedben csak átmeneti csökkenés jelentkezzen.

Lévén hogy utolsó példányunk volt a Doomból, amit küldtünk, ha a lejátszást gátoló sérülést tapasztalsz, cserélni nem tudjuk, de természetesen visszavásároljuk és valamilyen módon kompenzáljuk a kellemetlenséget.

A Ted 2. BD-t illetően meglepődtünk, hogy fóliázatlan példány jutott a csomagodba; fel szokott tűnni, ha ilyen keveredik egy-egy szállítmányba (ritkán, de megesik), ám ezek szerint most nem voltunk elég éberek. Igény esetén küldünk egy fóliázott példányt.
0
2016. január 20., szerda 18:28
Tisztelt Xpress.hu!

Most vettem át a csomagomat, és néhány közérdekű észrevétellel szeretnék élni, melyekre előre is köszönöm, ha választ is kapok.

Először is úgy érzem, ideje lenne már fenékbe billenteni a Szelektet (vagy nekik a csomagoló brigádjukat), mert az általuk forgalmazott két Blu-ray kiadványból kettőnél elengedhetetlen volt a tokcsere. Immár sokadszor járok így a termékeikkel, és kezdem kicsit unni a dolgot. Talán nem én vagyok az egyetlen, aki nem pusztán a filmek miatt vásárolja a lemezeket, hanem az esztétikus kiadványok iránti gyűjtőszenvedély is közrejátszik ebben. Köztudomású tény, hogy kis hazánkban magasról tojnak a szerzői jogvédelemre, a filmek gyakorlatilag mindenki számára szabadon és ingyenesen hozzáférhetők. Jó lenne, ha felérné már ésszel minden hazai forgalmazó, hogy a termékeiket akkor tudják eladni, ha valami többletet képesek nyújtani. A kibontáskor atomjaira hulló, vagy a kutya szájából kirángatottal vetekedő állapotban lévő, hullámos fóliájú tokok nem ennek a törekvésnek a képzetét keltik a vásárlóban. Ilyenkor mindig elgondolkodok rajta, hogy bojkottálni kellene a forgalmazó termékeit.

A Doom lemezén egy kisebb karc is látható, amit valószínűleg az egyik tok-törmelék okozhatott. Próbáltam letörölni, de úgy tűnik, valódi karcról van szó. Csupán 2-3 mm, remélem, a lejátszást nem befolyásolja majd. Ha mégis, akkor úgyis jelentkezni fogok.

A tokcserék kapcsán máris felvetném a már sokszor emlegetett kérésemet: vegyetek fel a kínálatba minőségi Blu-ray és DVD tokokat, hogy legalább legyen lehetőségünk kisebb tételben is hozzájutni a szükséges csere-tokokhoz, ne kelljen kartonszámra rendelni azt is a csehektől.

A másik észrevételem kapcsolódik az előzményben olvasható bejegyzéshez. A Ted 2. Blu-ray-t nagy meglepetésemre fólia nélkül kaptam meg. Feltételezem, hogy a Bontonfilm gyárilag minden kiadványát fóliázza. Ha bontott kiadvánnyal is kiegyeznék vásárláskor, nem itt nézelődnék, hanem a Vaterán. Ráadásul ez egy teljes árú, kvázi megjelenéskori vásárlás volt részemről. A kiadványon szembetűnő hibát ugyan nem fedeztem fel, de itt elvekről van szó, ezért eléggé elszomorít az eset.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. január 18., hétfő 11:55
Akkor tárgytalan a kíváncsiságom...
0
2016. január 18., hétfő 11:53
Tudtommal nem lesz belőle BD, de a DVD az különleges lesz.
0
2016. január 18., hétfő 11:25
Na, ez egy jó hír! Én is kíváncsi lettem :)

A filmet ugyan nem láttam, de baromi méltatlan lett volna csak DVD-n megjelentetni...
0
2016. január 18., hétfő 11:20
Szia!
Még nincs pontos dátum, mivel a kiadvány szerkesztés alatt áll. Állítólag nem szokványos megjelenésre számíthatunk. Kíváncsi leszek, hogy ez mit takar. :)
0