Keresés

KÉRDÉSEK

2015. december 31., csütörtök 12:47
A Bontonfilm januárban ad ki filmet?
0
2015. december 31., csütörtök 6:56
Ok. Csak kerdeztem. :)
Koszi
0
2015. december 30., szerda 23:08
Kedves Dömi! Hidd el, intézzük ezt is.
0
2015. december 30., szerda 20:51
T.Xpress

és esetleg a Bontonfilm-nél sikerült valamit elérni/megtudni?

köszi
0
2015. december 30., szerda 19:16
Kedves gettomilliomos és Weide!
Ha tudunk, segítünk :)
És igen, dolgozunk, de nem vagyunk nyitva.

0
2015. december 30., szerda 14:26
Kedves Xpress!

Nagyon köszönöm a gyors visszajelzést és a vevőbarát hozzáállást a termékcserével kapcsolatban.

0
2015. december 30., szerda 10:33
Köszi a visszajelzést. Azt hittem, hogy a két ünnep között dolgoztok, azért kérdeztem csak rá. :)
0
2015. december 30., szerda 2:26
Kedves Weide! Megkaptuk a levelet. Irodánk legközelebb 4-én lesz nyitva, de talán már előbb is válaszolnak a kollégák.
0
2015. december 29., kedd 18:03
Igen.
0
2015. december 29., kedd 17:32
A Sicario megjelenése blu rayen várható itthon?
0
2015. december 29., kedd 9:15
Dear Xpress,

Küldtem nektek egy üzenetet a Spartacus BD-vel kapcsolatban, please jelezzetek vissza, hogy megkaptátok.

Köszi!
0
2015. december 23., szerda 9:18
Kedves Xpress,

Lehetne nyitni egy "2015 - A tíz legjobb film" topikot, hogy megejthessük a szokásosnak mondható év végi listáinkat?

Köszi!
0
2015. december 21., hétfő 19:38
Köszönöm!
0
2015. december 21., hétfő 18:49
Ha azonnal szállítható státuszúak a filmek/könyvek és GLS-sel kéred, akkor mindenképpen van.
0
2015. december 21., hétfő 16:44
Ha megrendelem ma a csomagot, van esély, hogy holnap feldolgozásra kerül és szerdán megkapom?
0
2015. december 19., szombat 19:34
"Nekem ha eddig problémám volt Xpress-szel (szerencsére nem gyakran fordult elő) mindig a legnagyobb segítőkészséggel és vevőbarát hozzáállással viszonyultak a gondomhoz. Lehet, hogy amilyen az "adjonisten", olyan a "fogadjisten"?

Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem is.

Szerencsére eddig csak egyszer fordult elő, hogy sérült terméket kaptam. (KOPP! KOPP! KOPP!) Egy korábbi rendelés során a "Törjön ki a frász" DVD-m sajnos nagyon ramaty állapotban volt a csomagban.

Az Xpress viszont a saját költségére kicserélte, egy gyakorlatilag kifogástalan darabra. (Ha nem lett volna ilyen példányuk, a pénzvisszafizetést is felajánlották.)
Más kérdés, hogy nem türelmetlenkedtem, nem sürgettem őket... Udvariasan kértem őket a cserére, nyitottan bármilyen megoldásra, és végül tökéletes volt számomra, hogy egy futárt küldtek (amikor éppen arra járt) a hibás termékért, és egyúttal leküldték vele a hibátlan példányt.

De mondhatnám a pár hozzászólással ezelőtti beszélgetést is, az ajándék PIXAR DVD-vel kapcsolatban... Maximális rugalmassággal kezelték a kérésemet, én pedig tegnap boldogan vettem át a rendelésem mellé csomagolt "L ecsó" DVD-t.

No offense, srácok (akinek inge, csak az "öltözködjön fel"), de sokszor itt a maximális türelmetlenséget, az értelmetlen indulatokat és az udvariasság teljes hiányát látom vásárlói részről. És azt tapasztalom, hogy az Xpress még ilyen esetekben is maximálisan korrekt.

Állítom, hogy kellő udvariassággal, türelemmel, stílussal közelítve a problémákhoz, mindenre van megoldás.
0
2015. december 19., szombat 19:21
"Ugyan így jártam szombaton!Nagy tételben rendeltem,nagy értékben,sok filmet küldtek,és nem volt doboz..csak 2 buborékos boríték egybe csomagolva,az egyik sérült volt,nem kis mértékben..Több film csomagolása sérült volt,szintén nem kis mértékben..Megírtam a fórumra a problémámat és levelet is küldtem nekik,és burkoltan még Én voltam a hibás..."

Miért vetted át, ha láttad, hogy sérült a csomagolása? Ugye tudod, hogy nem vagy köteles ilyenkor átvenni? Jelezheted a kifogásodat, és a futár, vagy az átadóhely dolgozója jegyzőkönyvet vesz fel a sérülésről, majd visszaviszi/visszaküldi a csomagot.

Én mindig ugyanarra a Pick Pack Pontra kérem a csomagot, és mindig alaposan átnézem, mielőtt fizetnék. Eleinte az átadóhelyen dolgozó eladó hölgy furcsán nézett rám. Mindig elémrakja a csomagomat, és már kéri is el a bankkártyámat.
Csakhogy én nem adom oda addig, amig alaposan át nem néztem a csomagolást.

Ha a legapróbb jelét is látom annak, hogy "machinálta" valaki, vagy sérült a csomagolás, akkor a fentiek szerint jelzem, és nem veszem át.

Őszintén szólva nem értem, hogy hasonló esetben miért nem így jársz, jártok el!?

Miért jó átvenni egy sérült csomagot, tudva, de legalább is megkockáztatva, hogy nagy valószínűséggel annak tartalma is sérült?
0
2015. december 19., szombat 13:47
Kedves TrueBB! Nagyon köszönjük, hogy szóltál emiatt, a kis h pedig szóra (azaz betűre) sem érdemes :)
0
2015. december 19., szombat 1:24
Bocs a kis h miatt. XpressHelp.
0
2015. december 19., szombat 1:23
Kedves Xpresshelp!

Az egy hónapja leárazott könyvek első két oldala 0 Ft volt. 100% kedvezménnyel. De már elmúlt.
Mint amikor gyík voltam Britannia földjén.
0
2015. december 19., szombat 1:06
Kedves TrueBB! Mire vonatkozik a kérdés?
0
2015. december 18., péntek 22:41
Szívesen :-)
0
2015. december 18., péntek 21:49
A nulla forintos könyvek mit akarnak jelenteni?
0
2015. december 17., csütörtök 22:38
Nem szóltam :D A PV akciós filmeket kell csak kikérnem mert nem akciós áron kapom akkor őket. Most jött az infó, figyelmetlen voltam.
0
2015. december 17., csütörtök 22:08
Most egy kicsit rosszul esett, hogy jött az emlékeztető félretett termékről, mert még 40+ napig voltak félrerakva tegnap. Jó lett volna a januári fizummal kifizetni...
0