"Ugyan így jártam szombaton!Nagy tételben rendeltem,nagy értékben,sok filmet küldtek,és nem volt doboz..csak 2 buborékos boríték egybe csomagolva,az egyik sérült volt,nem kis mértékben..Több film csomagolása sérült volt,szintén nem kis mértékben..Megírtam a fórumra a problémámat és levelet is küldtem nekik,és burkoltan még Én voltam a hibás..."
Miért vetted át, ha láttad, hogy sérült a csomagolása? Ugye tudod, hogy nem vagy köteles ilyenkor átvenni? Jelezheted a kifogásodat, és a futár, vagy az átadóhely dolgozója jegyzőkönyvet vesz fel a sérülésről, majd visszaviszi/visszaküldi a csomagot.
Én mindig ugyanarra a Pick Pack Pontra kérem a csomagot, és mindig alaposan átnézem, mielőtt fizetnék. Eleinte az átadóhelyen dolgozó eladó hölgy furcsán nézett rám. Mindig elémrakja a csomagomat, és már kéri is el a bankkártyámat.
Csakhogy én nem adom oda addig, amig alaposan át nem néztem a csomagolást.
Ha a legapróbb jelét is látom annak, hogy "machinálta" valaki, vagy sérült a csomagolás, akkor a fentiek szerint jelzem, és nem veszem át.
Őszintén szólva nem értem, hogy hasonló esetben miért nem így jársz, jártok el!?
Miért jó átvenni egy sérült csomagot, tudva, de legalább is megkockáztatva, hogy nagy valószínűséggel annak tartalma is sérült?