Kedves Xpress, nem tudom más is tapasztalta-e, de az utóbbi napokban elég erőteljes lassulást érzek az oldal betöltésénél. Mind a főoldal, mind a fórum esetében.
0
2015. november 25., szerda 12:06
52685
Magam is meglepődtem, amikor összeszámoltam a HAZAI kiadásokat. :)
most posts by TM
0
2015. november 25., szerda 11:33
87
Az a BD gyűjteményes topik ha jól emlékszem azért jött létre, hogy akinek alakul a gyűjteménye elsősorban az ITT vásárolt termékekkel, az NÉHA az örömét megossza a hasonló beállítottságú tagokkal (a fórumgazda bolt szempontjából ezzel is serkentve másokat vásárlásra). Mára talán az egyik legproblémásabb, ill. leghelytelenebb topik ennek a boltnak a fórumán, mert a legtöbbször már pont arra hívja fel a figyelmet, hogy az itt kapható termékek helyett (helyett, mert nem mindenki vesz meg minden címből mindent) máshol milyen kiadások kaphatók, ami pedig xpress szempontjából ellentétes hatást ér el, azaz kedvezőtlenül hat az eladásokra. A topik mégis él – önálló életet már évek óta.
Mondjuk azon meglepődtem, hogy van, aki ezt egyáltalán követi, főleg ilyen alaposan, mint Te is. ;) De alapszabály az életben, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, biztos neked is vannak furcsa szokásaid, vagy olyan kiadásaid, amik mások szemében értelmetlennek tűnnek, valószínűleg nekem is vannak ilyenek.
(Azért azt is tudjuk, akik ide járunk már régóta, hogy sokan magunk örömére, vagy olykor bánatára gyűjtünk, nem véletlenül nincs már egy ideje tele a topik hasonló méretű gyűjtemények fényképével. Ki így csinálja, ki úgy, ezt is tiszteletben kell tartani és a helyén kezelni.)
0
2015. november 25., szerda 11:26
8851
Nekem a Kommandóból van 8 példányom, de 12-t is el tudnék képzelni. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 25., szerda 11:23
8851
Ki tudja, talán pár év múlva eladná. Ez esetben itthon többet ér, ha van rajta magyar vonatkozás.
0
2015. november 25., szerda 10:58
129
Kedves Daemiaen!
Igen, köszi a türelmet!
0
2015. november 25., szerda 10:13
3933
Kedves Xpress!
Várható, hogy megoldódik a lassan túl hosszúra nyúló probléma?
Köszi!
0
2015. november 25., szerda 7:49
19957
En minden kiadasomban szeretem tudni a magyar vonatkozasu lemezeket. Meg ha kesobb ugy alakulna jol johet :)
0
2015. november 25., szerda 7:46
52685
Szerencsére nem vagytok egyformák. Ugyanakkor illik tiszteletben tartani mások gyűjtési szokásait ès nem fejedelmi többessel leszólni azt. Nekem például a Csillagok háborúja-filmek 12 különböző formában vannak a gyűjteményemben, mégsem érzem ezt betegesnek. Ha viszont ezért egy ilyen filmes oldalon leoltani próbálnának, nos azt betegesnek tartanám.
most posts by TM
0
2015. november 25., szerda 6:53
25
Lehet, hogy nekem gyenge a felfogásom, de egy olyan fémdobozba, vagy díszdobozba, melynek lemezei soha nem fognak lejátszóba kerülni, minek magyar vonatkozású lemez? Megvan neki a digipack kiadás, megvan a műanyag tokos kiadás, megvan a külföldi fémdobozos kiadás, melybe magyar vonatkozású lemezek kerülnek (de minek?). Plusz - elmondása szerint - már meg van rendelve a műanyag tokos verzió újra. Így már négyszer lesz meg ugyanaz a három lemez? Szerintem ez nem normális dolog. Ha megveszek egy fémdobozt dísznek(!!!), akkor nem fogok bele venni magyar vonatkozású lemezt plusz néhány ezer forintért, csak azért, hogy egy fémdobozban álljon a polcon. Arra jó az eredetileg benne lévő lemez is. Ez nálam már beteges szint.
0
2015. november 25., szerda 6:42
19957
Igy van :)
0
2015. november 25., szerda 0:21
52685
"hittük"? Hányan fórumoztok egy nicknév alatt?
most posts by TM
0
2015. november 24., kedd 23:05
8851
Biztosan cserelemeznek kell valamelyik külföldi kiadványba az azokban lévő magyar vonatkozás nélküli lemezek helyére. :)
Az Eastwood-os Kötéltánc-ra én is vevő lennék BD-n (bár tudom, hogy most éppen a The Walk-ról van szó)... :)))
0
2015. november 24., kedd 18:21
5528
Ez persze csak azért gond mert azt csinálnak belőle.
0
2015. november 24., kedd 16:27
19957
Csak nehogy addig tili-tolizzanak amig mar azokra se kerulunk fel.
0
2015. november 24., kedd 14:03
2288
Magyarország egy unikum ilyen szempontból :) Megfordították az alapvető eladó-vásárló felállási viszonyt. Érezd megtisztelve magad, hogy vásárolhatsz. Hogy van ami van, örüljél. Még véletlenül sem ők szeretnének eladni...
0
2015. november 24., kedd 13:52
1849
Legfájóbb, hogy ennek megint a vásárlók az elszenvedői. Persze ilyen jogi hercehurcák sokáig elhúzódnak, de akkor is szomorú, hogy nincs változás, csak mindenki félinformációkból tájékozódik. Legalább a S_elect kiadhatott volna egy közleményt, hogy mi a helyzet.
0
2015. november 24., kedd 13:13
3535
Remélem jövőre megoldódik a helyzet. A Kötéltánc mindenképpen kell majd BD-n.
0
2015. november 24., kedd 13:02
19957
Ott is ugyanezz. Mar mint a lemezek meg vannak mert nyugaton kaphatoak. Tehat itt a Selejt toketlensegerol lehet csak szo.
0
2015. november 24., kedd 12:53
16099
Akkor nem lesz egyhamar Mission: Impossible...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 24., kedd 12:46
3535
Ez ok, de mi van pl a Sony filmekkel? Merthogy azok se jelennek meg...
0
2015. november 24., kedd 12:42
19957
Ez azert hulyeseg mert mindenhol jelennek meg a Paramount BD.k csak nalunk nem. Ja es azokon ott van a magyar vonatkozasok is. Tehat jobb kifogast kene keresniuk. Amugy meg filmes berkekbe arrol van szo h allitolag a Selejttol el kerulnek a Paramount jogok es ezert van inkabb a "kuss". Azt is sejtik h allitolag szo van rola, targyalnak h a Bontonfilmhez kerulhessenek majd a jogok.