Kicsit megkésve, de megpróbálom felvenni a fonalat :)
Az igazság az, hogy nem nagyon szeretem az ilyen mindenféle szervezetek által kapott díjakat, sokszor az az érzésem, odaadják egy legendának a díjat (mint most mondjuk JW) anélkül, hogy bármi is lenne mögötte, csak azért, hogy komolyan vegyék a szövetséget, hogy lám-lám értenek hozzá, hiszen azt díjazzák aki tényleg ott van a szeren. Annak ellenére, hogy mondjuk Oscar bácsi nem gyütt (aminek én szintén nem tulajdonítok nagy jelentőséget). Williams-el világ életemben gondban voltam amúgy is, egész egyszerűen a SW zenéjén kívül nem sok olyat hallottam tőle, amit végig tudtam volna élvezni. Beszarás, de pl a Cápa, az Indy filmek zenéje, az E.T. mind-mind olyan, amin 1 azaz 1 darab tételt élveztem (nyilván a főtétel, kivétel az E.T. ahol asszem az End Credit elképesztő zongorajátékától fostam össze magam), ezen kívül semmi... Most megint ott tartok, hogy hétvégén csak John Williams-t hallgatok, hátha megbarátkozom vele. Néha az az érzésem, hogy csak sznobizmusból veszek filmzenéket, meg hogy elmondhassam magamról, hogy de gizda vagyok én ilyenek hallgatok, közben meg ott rohad a polcon, mert egész egyszerűen nem érdekel...
Visszatérve egy gondolat erejéig a szövetséghez, nekem se az Amerika kapitány, se a Fantom protokoll zenéje nem nyújtott semmit, zéró az egész. Az, hogy díjakra jelölték lehet a kínálat szegénysége is ne feledjük és választottak pár befutott nevet, akinek a nominálásából baj ugye nem lehet sose :) No ennyit akartam hozzá(d)fűzni :)