Én nem nagyon szeretem ezt a Trent Reznor féle vonalat már A közösségi hálóbanl se igazán hoztak lázba a zenéjükkel... Olyasmikre gondolok a régi időkből (tudom, álom...) mint A szikla, Rambo 2, Múmia, Angyalok városa, Rés a pajzson, Pár lépés a mennyország, Armageddon, hogy csak a legeslegnagyobb kedvenceket soroljam. Ezek pl olyan zenék, amiknek van rendes igazi főtémájuk, ami dúdolható, az ember a számokat hallgatva felismeri, hogy melyik hol szólt a filmben (vagy csak segít a szám címe eligazodni és tényleg rájön, hogy ja-ja-ja ez abban a jelenetben volt) ráadásul végig lehet hallgatni minden számot, nem nagyon van üresjárat. A The Prince of Persia tényleg nem rossz például, de nagyon sok olyan rész van benne, amit simán át tudok pörgetni, vagy aludni, annyira nem mozgat meg. A Transformersek is valóban jók, van ott is téma mindenkinek, de valahogy az egész olyan egybefolyós, nem tudok jobb szót rá :) Ha értitek, hogy értem :) A Drive az mondjuk tényleg jó, az Eredet is fincsi, de nem az a klasszikus régi fajta amit hiányolok... :( Tudom sose lesz már olyan mint régen, csak nosztalgiáznék egyet :) :) A nagyok se tudnak már olyat lerakni sajnos mint régen, valóban Elfman, Williams, és a többiek már mind-mind laposkák nekem. Howard Shore-ban bízom év vége felé :P :P
A Batman-t is várom nagyon, de azon kívül, hogy egy depresszív morgás a zene, abban se találok túl sok dallamot. Ez az Avengers sorozat pedig az előfilmekkel meg a mostani nagy mozival, egyenesen vicc kategória...
A Batman-t is várom nagyon, de azon kívül, hogy egy depresszív morgás a zene, abban se találok túl sok dallamot. Ez az Avengers sorozat pedig az előfilmekkel meg a mostani nagy mozival, egyenesen vicc kategória...
0