Keresés

FILMZENE

2006. május 29., hétfő 11:45
Nem kaptad meg amit küldtem?
0
2006. május 29., hétfő 4:25
Megnézem.

Köszike :)
0
2006. május 29., hétfő 3:20
http://www.soundtrack.net/trailers/

ehol e az oldal,ahol minden trailer zenéje fel van tüntetve...tessenek böngészgetni:)
0
2006. május 29., hétfő 3:17
Akkor bocs, de nagyon kellenének nekem is. :D
0
2006. május 29., hétfő 2:25
Keversz engem :D Én is úgy vagyok mint te...nekem kéne hogy dobjanak mailt :D
Amúgy ha jól tudom a sziget trailerének zenéjét ugyanaz a banda csinálta mint az X3-ét. :)
0
2006. május 29., hétfő 1:26
Magoo, ha megkérnélek dobnád nekem is?

Amúgy nekem a Sziget előzetesében van egy zene, tetszik. Talán az is monumentális. A film soundtrackjén nincs rajta, ha valaki tudja melyik az megköszönném?
0
2006. május 29., hétfő 0:59
Csak légyszi ne felejtsd el mit akartál :D mert még nem jött semmi :)
0
2006. május 28., vasárnap 23:10
A mesterek: ENNIO MORRICONE, NINO ROTA, HANS ZIMMER, JERRY GOLDSMITH, ZBIGNEW PREISNER
0
2006. május 28., vasárnap 21:53
magoo@vipmail.hu :)
0
2006. május 28., vasárnap 21:27
Magoo!
Adj egy e-mail címet!
0
2006. május 28., vasárnap 19:15
Ide is beírom, hátha tud rajtam segíteni valaki. :)
Az X-men 3 mozibemutatóban van az a monumentális zene....arról szeretném tudni, hogy honnan tudnám megszerezni?

X3 - Regular Trailers:
Rising Empire (Choir) - Immediate Music
Original Trailer Music - Immediate Music

Nem feltétlen letöltésről beszélek. Én örömmel veszem meg gyári CD-n (mint minden mást), de ahogy elnézem ez nem szokványos cuccról van szó. :)

Aki tud legyen szíves segítsen!
0
2006. május 13., szombat 23:57

Nehéz szóhoz jutni a film végén. A zenéje csodaszép! Valahogy én is így képzelném el Sohaországot, ahogyan a filmben is volt. Megható, nagyszerű, remek. A filmben mindenki remekel, egy rossz szót nem lehet elmondani róluk.
A zene annyira kifejező, hogy önmagában kincset ér. A 2005-ös Oscar Gálán nem véletlenül kapta meg az aranyszobrocskát. Nagy alkotás, fantasztikus. Olyan érzése van az emberek, amikor hallgatja a zenét, mintha szépen, a nyugodt tengeren hajózna Sohaország felé... Lágy, kellemes, nyugtató zene. Mit kell még mondani róla? Azt, hogy hallgassa meg mindenki, aki egy kicsit is odavan a meseszép zenékért!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 6., szombat 20:33
Valaki el tudja mondani hogy lehetett úgy elbaxni egy Soundtrack-et, mint a Mission Impossible 3 Soundtrack-jét? Emberek...ez szörnyű! Azt hittem az 1 és 2 zenéje után (mindkettő totál más stílus de maga nevében mestermű) ez valami nagyon jó lesz....hát csalódtam. Mintha nem a MI3 lenne hanem a Hihetetlen család zenéje! Sajnos ez a zene szégyen... :( ezek után milyen lehet a film... :(
0
2006. május 6., szombat 20:27
Hogy belevetted a Mestert.
Azért ő a császár.
0
2006. május 6., szombat 20:26
Ugyan mit? ;)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 6., szombat 20:16
Köszi Tadam:-)
0
2006. május 6., szombat 19:28

Csodálatos filmzene, egy csodálatos filmhez. Hans Zimmer mindent beleadott, amit csak lehetett, hogy egy rendkívül kellemes zenét varázsoljon a filmhez. Minden passzol hozzá, mondhatni egy tökéletesen megkomponált zenéről van szó. Ritkán hallani ilyet mostanában, persze ha John Williamsről van szó, akkor elképzelhető. :-)
Mindenesetre ez tényleg jó zene lett, minden elemével. Élvezem minden másodpercét. :-) Zimmer nálam etalon, ha filmzenéről van szó. Számtalanszor bebizonyította már, hogy tud ő maradandót alkotni. The Last Samurai, Gladiator, Tears Of The Sun, Black Hawk Down, Broken Arrow, stb.
Ez a Green Card is ahoz a stlíushoz tartozik, amit Hans Zimmer a legkiválóbban tud képviselni! Hallgassátok, és élvezzétek a zenét! El fogtok veszni a gyönyörűségben! :-)
0
2006. április 6., csütörtök 20:18
Ez a mix nagyon tetszik :)
Majd msn-ben nyomathatsz még párat :)))))
0
2006. április 6., csütörtök 14:03
Kösz az infót.
Akkor 10.000.-ért viheti, aki akarja a Star Wars boxot.
0
2006. április 6., csütörtök 13:48
Hát ez szomorú... Nem gondoltam volna hogy egy ilyen Star Wars score is meg tud bukni...
0
2006. április 6., csütörtök 13:41
Se A Klónoknak se a Sithnek nem lesz dupla cédés kiadása, mivel a Baljós Árnyaké is anyagi bukta volt a kiadónak.

A Két Torony 3 lemezes kiadásáról még nem tudni mikor jön de legkésőbb 2006 karácsonyára ígérik.
0
2006. április 6., csütörtök 13:37
Én is láttam legtöbb helyen ezt a 6 lemezes SW boxot és tényleg nem volt több mint 12.
De véleményem szerint a 97es kiadás jobb mivel ott nem poszter van a borítóban hanem egy 30 oldalas füzet tele képpel és infókkal a hangminőség pedig ugyanolyan, ezért érdemes beszerezni a 94ben kiadott csomagot mivel ott a Jedi visszatér hangja kristálytiszta és nem olyan tompa mint a 97-04 es kiadásokon.
0
2006. április 6., csütörtök 13:04
Hologrammos, plakátos díszbox? Hol?
0
2006. április 6., csütörtök 12:11
Bolti ár : 11.500 Ft. Sorry !
0
2006. április 6., csütörtök 9:33
Eladó Star Wars Soundtrack: Trilogy (6cd boxset).
A klasszikus filmzene 3X2 remasterolt cd-n (A new hope, The empire strikes back, Return of the jedi). Vadonat új box, bolti állapotú lemezek, csodálatos hangzás, mindhárom cd-ben exluzív poster. Bolti ára 25.000.-Ft. Ha valakit érdekel várom az árajánlatát.
0