Austin Powers filmekből emlékeztem, hogy az elsőben Liz Hurley volt a csaj, a másodikban a mostanság sajnos kevesebbet látható Heather Graham és az utolsóban volt Beyonce. Mivel csak egyikük szőke, így már könnyű volt kitalálni. :)
A Sandler filmnél elég volt azt tudni, hogy csak A vizesnyolcasban szerepel sport, az Apafejben és a Billy Madison - A dilidiákban nem.
Az állatok nyelvét megértő gyógyító, Dr. Dolittle már Eddie Murphy előtt is létezett, lassan egy 50 éves karakter. A hatvanas években a My Fair Lady-vel Oscar-díjat nyert Rex Harrison volt John Dolittle és 30 évvel később készült a remake, amiből ez a kép van. De ha mindez nincs meg, a másik tipp a Grincs volt, amiben a rútul elmaszkírozott Jim Carrey akarja ellopni a karácsonyt, s ahhoz ennek az ékágétappancsos majomnak vajmi kevés köze ven. A Grincsben talán majom se volt, bár ezt Tchabee biztos jobban tudja. :)
A Whoopi Goldberges a legkönnyebb, ott a két definíció közül az egyik az Eddie, amiben Whoopi egy kosárlabdaedző, a másik tippelhető film pedig az Apáca show. Szerinted? :))
Na de értem, amit írsz és nem is vitatkozni akartam, csak szemléltetni, hogy olykor úgy is lehet jól tippelni, ha nem ismered a filmet, csak esetleg valami félmondatot hallottál róla, vagy ha azt se, akkor esetleg logikai alapon rávezetni magad a jó válaszra. Speciel én nem siettem, amikor töltöttem a tesztet, minél több jó válaszom volt, annál többet töprengtem a kétesélyeseken és sokszor így zártam ki a rossz válaszokat. :)