Keresés

Filmkirakó

2008. április 20., vasárnap 20:18
Majd csak kialakul valahogy a rendszer :)
0
2008. április 20., vasárnap 20:13
Szerintem mikor valaki kitalált egy képet, egyeztessetek, ki teszi fel a következőt. Akkor biztosan ok lesz minden.
0
2008. április 20., vasárnap 19:49
Én kérek elnézést :) Még Johnny nem rakta ki, mikor én elkezdtem írni a hsz-t, ami közben vettem észre, túl nagy a képem, így le kellett vennem a kép méretét, közben Johnny beelőzött :)) Legközelebb villámgyors leszek :)
0
2008. április 20., vasárnap 19:38
Bocs fiúk, de ez így nagyon kaotikus. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy szépen, sorban jöjjenek a képek, nem párhuzamosan? Ez így nagyon nem jó ...

Klassz kis játék ez, de nem így. Bocs a kritikáért, de ez így előbb-utóbb nem fog működni.
0
2008. április 20., vasárnap 19:22
Mintha ez A fehér zombi lenne.
0
2008. április 20., vasárnap 19:00
No, addig is akkor én is beszúrnám az első, megfejtésre váró képemet :)
0
2008. április 20., vasárnap 18:56
Na itt van, remélem ez már nehezebb lesz:

0
2008. április 20., vasárnap 18:46
Én mondtam, hogy nem lesznek valami nehezek! De most, a power dvdvel csinálok pár nehezebben kitalálható képet, és akkor az hátha több gondolkodást igényel...
0
2008. április 20., vasárnap 17:51
Nagyon várjuk :) Eddig sem itt, sem jama játékában nem találtam még ki semmit sem, épp ideje lenne :))
0
2008. április 20., vasárnap 17:49
Na én most kiszálltam egy kis időre. Olyan 8 körül jövök és jön az 5. forduló!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. április 20., vasárnap 17:42
Azért ez nagyon könnyű volt! Szörnyszülöttek! (az első olyan amit eddig láttama  játékokba berakott filmek közül) :D
0
2008. április 20., vasárnap 17:40
Remélem én vagy Rainbow tudtunk segíteni :) Emlékszek, régen mennyit mérgelődtem a WMP "nemlehetképetmenteni" dolog miatt, de a Vista-n igazi áldás :)
0
2008. április 20., vasárnap 17:38
Köszi szépen! Ez lesz az!
0
2008. április 20., vasárnap 17:38
Dehogynem menti el sehova! csak beállítás kérdése. Ha úgy állítod be, hogy X helyre mentse, akkor akár jpeg-ben, akár bmp-ben simán tudod menteni.
0
2008. április 20., vasárnap 17:33
Baromi régen volt PowerDVD-m, de most keresőbe beírtam pár kulcsszót, talán ez a te Power-edre is igaz :)PowerDVD-vel (DVD esetén):1. Elindítod a filmet2. Majd a konzolon a fényképezőgép ikon, vagy a C betű FIGYELEM!A PowerDVD a képet a vágólapra helyezi, nem menti el sehova!Innen a Paintal tudod tovább menteni. Paint megnyitása-->szerkesztés-->beillesztés--> és mentés elött beállítjuk JPG-be mentse-->mentés
0
2008. április 20., vasárnap 17:19
Szerintem nem soká itt lesz a megfejtés, szerintem ez nem nehéz, aztán várom a te feladványod hátha kapok egy pontot :). Amúgy XP-m van sajna...
0
2008. április 20., vasárnap 17:17
Johnny, Windows Vista-d van? A WinMediaPlayer-ből már egy egyszerű Print Scrn-nel ki lehet lőni a kívánt képet és be lehet illeszteni paint-be, régen ez nagy probléma volt Xp-nél. Sajnos régi filmek, pláne horrorok terén nincs nagy tapasztalatom, de ha érkezett helyes megfejtés, én is raknék ki képet :)
0
2008. április 20., vasárnap 17:15
Nem kell kétszer mondani, de sajna most csak régebben készített filmes képeim vannak, de ha valaki leírja, hogy hova teszi a készitett képeket a power dvd akkor csinálok újjabbakat. Addig is:

0
2008. április 20., vasárnap 17:11
Az enyém 8 körül kerül ki.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. április 20., vasárnap 17:08
Tegyél fel Te is képeket :) Várjuk az újabb feladványokat :)
0
2008. április 20., vasárnap 17:01
:-) Nyugodtan rakj be feladványt... Senki sem a játékmester, mindenki játszik! :-)

Egyébként a következő kép valamikor estefelé, talán 7-8 körül kerül ki.
0
2008. április 20., vasárnap 16:54
Jó ez a topik :)! Én is szívesen tennék fel képeket, csak 1. szerintem elég könnyű lenne az enyémeket kitalálni, 2. nem én vagyok a "játékmester", 3. már azt se tudom, hogy kell képeket készíten powerDVDvel. De sebaj, megpróbálok majd inkább találgatni.
0
2008. április 20., vasárnap 16:42
Nem baj, még mindig az elsők között vagy! :-)
0
2008. április 20., vasárnap 16:34
Taps, Taps...:)
Nekem ez totál nem ment volna, tekintve, hogy nem láttam...
0
2008. április 20., vasárnap 16:24
Eddigi állás!

1. Rainbow (5 pont)
1. vlac112 (5 pont)
2. Pizsama (4 pont)
3. Angelus (3 pont)
4. ELECTRIFY (1 pont)
0