A múltkori meglepődésem úgy lett még teljesebb, hogy maga az IMDb sem listázta ki a színésznőt ezen alkotásnál:
Hirtelenjében nem is emlékszem ilyen esetre. Valakivel történt már hasonló?
0
2016. október 10., hétfő 11:26
16089
81% sajnos... :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. október 10., hétfő 11:20
52684
Bravó mindhez!
most posts by TM
0
2016. október 10., hétfő 11:16
16089
Egész büszke vagyok magamra, mert 61-et sikerült eltalálni. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. október 10., hétfő 11:15
16089
Ez is nehéz volt és Disney mesékben nem is vagyok otthon. 8-at találtam el.
0
2016. október 10., hétfő 11:15
16089
Sajna ez nekem csak 4 lett, nehéz volt.
0
2016. október 9., vasárnap 18:45
52684
Kettőt rontottam el, a Mentőcsapat a kenguruk földjénnél nem találtam el az egeret, illetve a Hooknál John Darling helyett Michael Darling a jó válasz. :)
most posts by TM
0
2016. október 9., vasárnap 15:12
52684
Érdekes látni "civilben" a forgatási helyszíneket.
most posts by TM
0
2016. október 8., szombat 2:03
52684
Ügyesek vagytok! :) A Disney-set nem csináltam végig, a másik az 10/10 lett. Szerintem nem volt nehéz. A magyarból nyolcvanvalamennyit tudtam, a 80-as évekest meg szintén kiválóra töltöttem, de ott volt vaktában lőtt és úgy talált tippem is néhány. :)
most posts by TM
0
2016. október 8., szombat 1:51
2001
86%
0
2016. október 8., szombat 1:33
2001
58 helyes válasz de gyakran csak tippeltem.
0
2016. október 8., szombat 1:16
1847
89%! Főleg a vígjátékok és a tini filmek fogtak ki rajtam.
0
2016. október 8., szombat 0:13
2001
14 helyes válasz pedig néha a kérdés sem volt egyértelmű számomra. :)
0
2016. október 8., szombat 0:01
2001
Csak 6 sikerült, nagy részénél csak tippeltem.
0
2016. október 7., péntek 20:23
52684
A 90-es évek után jöjjenek a 80-as évek! :) 93 képre kell 93 jó tipp. Hajrá! :)
40-et így is eltaláltam. Az A tanút meg az Egészséges erotikát fixen tudtam... :)
0
2016. október 7., péntek 18:17
52684
Na de!
A pihentetőnek szánt rövideken túllendülve máris itt a következő MEGA-KVÍZ! Ez bizony nem piskóta, mivel MAGYAR filmeket kell a képkockákról felismerni.
Aki nem járatos a hazai mozitermésben, annak nyilván ez lehetetlen küldetés, de kéretik nem leírni sokadszorra, hogy pfújmagyar, pfújXYrendező, stb.
LOL, Austin Powers, Sandler, Carrey... kivétel nélkül olyan nevek, amiket mindig is kerültem. Úgyhogy még a tippeléshez, kizárásos alaponhoz is kevés volt az infóm (azt sem tudom, kik azok, akiknek szőkének kellene lenniük). Sőt, még a Grincset sem láttam... :)
Most azon versenyezzünk, ki ismert föl kevesebbet! :)
0
2016. október 7., péntek 16:12
1333
Bevallom, amikor láttam a többiek eredményét, különösen R2-D2 pontjait, azt hittem, hogy nagyon nehéz lesz, viszont összességében elég könnyű volt.
Nehezítést jelentett pár helyen, hogy az angol címek szerepeltek, szerencsére a "Ransom" és a "Payback" egy gyors gondolat után a helyére került. :-)
A játék tényleges nehézségénél jobban meglepett az, hogy milyen sok filmet láttam a 90-es évek filmjeiből. Tulajdonképpen a lenti hozzászólásomban említetteken kívül mindegyiket.
Azt egyébként jó így "összesítve" visszanézni, hogy mennyi kiváló film készült akkoriban, és hogy még "CGI orgia" nélkül is lehetett remek, látványos filmeket készíteni. ;-)
Köszi, hogy megosztottad!
0
2016. október 7., péntek 15:08
1153
Én 96-ot értem el.
20. Itt véletlenül mellékattintottam, pedig tudtam a megfejtést, de véletlenül a Braveheartra kattintottam helyette.
21. Én is mindig keverem a harmadik és a negyedik Batmant. El is rontottam.
44. Mulant és Pocahontast én is keverem.
0
2016. október 7., péntek 14:23
1333
Én 93 filmet ismertem fel. Az alábbiakat rontottam el:
21. Batman & Robin - vs. "Batman Forever"... Ezt a két filmet mindig keverem. Azt tudtam, hogy Two Face és Riddler a harmadik részben szerepeltek, de utána kellett néznem (miután rossz lett a válasz), hogy annak mi a címe.
44. Mulan - nem láttam sem ezt, sem a Pocahontas-t, de ezt a választ túl gyorsan "húztam be". Már amikor lenyomtam, tudtam, hogy utóbbit kellett volna, de mindegy, ezt is rontottam.
64. Man on the Moon - Sem azt, sem a "Truman Show"-t nem láttam. A másik kettőt kizártam, erre tippeltem; nem jött be.
65. Goldeneye - A Bond filmek 99%-át soha nem láttam, a 90-es évek Bond filmjeiből csak jelenetekre emlékszem, mert kb. annyit láttam belőlük, amikor időnként valamelyik kereskedelmi csatorna adta. A Sophie Marceau-s részről megmaradt, hogy őrült csajt játszott, aki világuralomra tört, így az a válaszom jó lett.
75. When Harry met Sally - A filmet felismertem ("A szerelem hálójáb@n"), de az angol cím megzavart. Itt sem kellett volna kapkodni, mert miután behúztam, rájöttem, hogy a "You ve got mail" volt a helyes.
81. Tomorrow never dies - Mint a többi Bond filmnél, ez is tipp volt.