Keresés

Filmkirakó

2016. október 10., hétfő 20:26
A múltkori meglepődésem úgy lett még teljesebb, hogy maga az IMDb sem listázta ki a színésznőt ezen alkotásnál:

Hirtelenjében nem is emlékszem ilyen esetre. Valakivel történt már hasonló?
0
2016. október 10., hétfő 11:26
81% sajnos... :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. október 10., hétfő 11:20
Bravó mindhez!
most posts by TM
0
2016. október 10., hétfő 11:16
Egész büszke vagyok magamra, mert 61-et sikerült eltalálni. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. október 10., hétfő 11:15
Ez is nehéz volt és Disney mesékben nem is vagyok otthon. 8-at találtam el.
0
2016. október 10., hétfő 11:15
Sajna ez nekem csak 4 lett, nehéz volt.
0
2016. október 9., vasárnap 18:45
Kettőt rontottam el, a Mentőcsapat a kenguruk földjénnél nem találtam el az egeret, illetve a Hooknál John Darling helyett Michael Darling a jó válasz. :)
most posts by TM
0
2016. október 9., vasárnap 15:12
Érdekes látni "civilben" a forgatási helyszíneket.
most posts by TM
0
2016. október 8., szombat 2:03
Ügyesek vagytok! :)
A Disney-set nem csináltam végig, a másik az 10/10 lett. Szerintem nem volt nehéz. A magyarból nyolcvanvalamennyit tudtam, a 80-as évekest meg szintén kiválóra töltöttem, de ott volt vaktában lőtt és úgy talált tippem is néhány. :)
most posts by TM
0
2016. október 8., szombat 1:51
86%
0
2016. október 8., szombat 1:33
58 helyes válasz de gyakran csak tippeltem.
0
2016. október 8., szombat 1:16
89%! Főleg a vígjátékok és a tini filmek fogtak ki rajtam.
0
2016. október 8., szombat 0:13
14 helyes válasz pedig néha a kérdés sem volt egyértelmű számomra. :)
0
2016. október 8., szombat 0:01
Csak 6 sikerült, nagy részénél csak tippeltem.
0
2016. október 7., péntek 20:23
A 90-es évek után jöjjenek a 80-as évek! :)
93 képre kell 93 jó tipp.
Hajrá! :)

http://stars.topix.com/quiz/16572/qidx1
most posts by TM
0
2016. október 7., péntek 18:34
Pfújmagyar... :)

40-et így is eltaláltam. Az A tanút meg az Egészséges erotikát fixen tudtam... :)
0
2016. október 7., péntek 18:17
Na de!

A pihentetőnek szánt rövideken túllendülve máris itt a következő MEGA-KVÍZ!
Ez bizony nem piskóta, mivel MAGYAR filmeket kell a képkockákról felismerni.

Aki nem járatos a hazai mozitermésben, annak nyilván ez lehetetlen küldetés, de kéretik nem leírni sokadszorra, hogy pfújmagyar, pfújXYrendező, stb.

Ez csak játék. :)

http://www.szon.hu/kviz-hany-magyar-filmet-ismersz-fel-a-99-bol/2928697
most posts by TM
0
2016. október 7., péntek 18:11
:) Pedig azt hittem, hogy a kevesebb könnyebb. :)
most posts by TM
0
2016. október 7., péntek 17:48
Ez nagyon szenyó... :) csak 6 lett
0
2016. október 7., péntek 17:17
Ez egy kicsivel hosszabb és nehezebb és Disney-rajzfilmesebb. :)

http://www.playbuzz.com/lizcou10/can-you-name-the-21-most-forgotten-disney-characters
most posts by TM
0
2016. október 7., péntek 17:08
Itt a következő! :)

Ez csak tizedannyi méretű, de rövid időtöltésnek megteszi.

http://minap.hu/cikkek/filmkviz-nemcsak-filmorulteknek
most posts by TM
0
2016. október 7., péntek 16:50
LOL, Austin Powers, Sandler, Carrey... kivétel nélkül olyan nevek, amiket mindig is kerültem. Úgyhogy még a tippeléshez, kizárásos alaponhoz is kevés volt az infóm (azt sem tudom, kik azok, akiknek szőkének kellene lenniük). Sőt, még a Grincset sem láttam... :)

Most azon versenyezzünk, ki ismert föl kevesebbet! :)
0
2016. október 7., péntek 16:12
Bevallom, amikor láttam a többiek eredményét, különösen R2-D2 pontjait, azt hittem, hogy nagyon nehéz lesz, viszont összességében elég könnyű volt.

Nehezítést jelentett pár helyen, hogy az angol címek szerepeltek, szerencsére a "Ransom" és a "Payback" egy gyors gondolat után a helyére került. :-)

A játék tényleges nehézségénél jobban meglepett az, hogy milyen sok filmet láttam a  90-es évek filmjeiből. Tulajdonképpen a lenti hozzászólásomban említetteken kívül mindegyiket.

Azt egyébként jó így "összesítve" visszanézni, hogy mennyi kiváló film készült akkoriban, és hogy még "CGI orgia" nélkül is lehetett remek, látványos filmeket készíteni. ;-)

Köszi, hogy megosztottad!
0
2016. október 7., péntek 15:08
Én 96-ot értem el.

20. Itt véletlenül mellékattintottam, pedig tudtam a megfejtést, de véletlenül a Braveheartra kattintottam helyette.

21. Én is mindig keverem a harmadik és a negyedik Batmant. El is rontottam.

44. Mulant és Pocahontast én is keverem.
0
2016. október 7., péntek 14:23
Én 93 filmet ismertem fel. Az alábbiakat rontottam el:

21. Batman & Robin - vs. "Batman Forever"... Ezt a két filmet mindig keverem. Azt tudtam, hogy Two Face és Riddler a harmadik részben szerepeltek, de utána kellett néznem (miután rossz lett a válasz), hogy annak mi a címe.

44. Mulan - nem láttam sem ezt, sem a Pocahontas-t, de ezt a választ túl gyorsan "húztam be". Már amikor lenyomtam, tudtam, hogy utóbbit kellett volna, de mindegy, ezt is rontottam.

64. Man on the Moon - Sem azt, sem a "Truman Show"-t nem láttam. A másik kettőt kizártam, erre tippeltem; nem jött be.

65. Goldeneye - A Bond filmek 99%-át soha nem láttam, a  90-es évek Bond filmjeiből csak jelenetekre emlékszem, mert kb. annyit láttam belőlük, amikor időnként valamelyik kereskedelmi csatorna adta. A Sophie Marceau-s részről megmaradt, hogy őrült csajt játszott, aki világuralomra tört, így az a válaszom jó lett.

75. When Harry met Sally - A filmet felismertem ("A szerelem hálójáb@n"), de az angol cím megzavart. Itt sem kellett volna kapkodni, mert miután behúztam, rájöttem, hogy a "You ve got mail" volt a helyes.

81. Tomorrow never dies - Mint a többi Bond filmnél, ez is tipp volt.
0