Keresés

www.dvdzoom.hu

2012. április 17., kedd 21:00
Én még most is segítenék, az biztos... :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 17., kedd 20:03
Hihetetlen, hogy még mindig van érdeklődés az oldallal kapcsolatban.
Az imént kaptam egy levelet külföldről, benne pár ötlettel, és érdeklődéssel, hogy miért nem frissül az oldal. Pedig már több, mint 1 éve leállt a projekt.

A visszajelzéseket mindig jó olvasni. :)
0
2011. február 22., kedd 12:32
Én bánnám, ha befejeződne. Bár nem küldtem be fotókat (többek között azért sem, mert mire én megszerzek valamit, addigra már rég beküldi valaki, folytonos lemaradásban vagyok a megjelenésekhez képest), de az oldalt látogattam többé-kevésbé rendszeresen. Azt értem (bár sajnálom), ha nincs időtök, kedvetek foglalkozni vele, azt nem egészen, hogy mit is vártatok, ami nem lett. Azaz hogy miben csalódtatok - ti vállaltátok fel sokunk örömére, de én pl. nem éreztem, hogy elvárás a hozzájárulás az oldal tartalmához. Ha pedig az kérdőjeleződött meg bennetek, hogy van-e értelme a belerakott munkátoknak, közlöm, hogy van. :)
Jobb tőletek informálódni, mint állandóan képekért könyörögni az egyes filmek topikjaiban.
Na mindegy, kösz az eddigieket és remélem a továbbiakat!
0
2011. február 22., kedd 11:36
k=m
0
2011. február 22., kedd 11:36
Nem rajtad, rajtatok kúlt a dolog, ez tény. Sőt, nélkületek eddig sem ment volna.
0
2011. február 22., kedd 11:35
Nekem nem fáj, hogy ezt írtad.:)
0
2011. február 22., kedd 11:35
Az igaz, hogy az utóbbi időben már nem küldtem képeket, de előtte próbáltam egy picit segíteni.
Egy normálisabb helyen, több kiadói támogatással még sok-sok évig mehetett volna ez az oldal.
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.
0
2011. február 22., kedd 11:32
Sajnálom, bármennyire is fájó Nektek is a dolog, de erre a közleményre mindössze két szót tudok írni: NO COMMENT.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. február 22., kedd 11:22
Szolgálati közlemény

Amint láthattátok, egy ideje már nem kerültek fel frissítések a dvdzoom oldalára. Korábban még nem tudtuk egyértelműen megmondani, hogy folytatjuk -e az oldal működtetését, vagy végleg leáll a dvdzoom. A mai nappal viszont megszületett a hivatalos döntés:

a dvdzoom befejezi működését.

Az oldal még bizonytalan ideig változatlan formában elérhető marad, hogy pontosan mikortól nem lesz elérhető, erre most még nem tudunk válaszolni.

Köszönjük mindenkinek, aki segített nekünk az elmúlt két és fél évben.
0
2011. február 4., péntek 21:19
Én - talán hármunk közül a leginkább - kifejezeten pesszimista vagyok az oldal sorsát illetően.
0
2011. február 4., péntek 17:11
Teljesen, tökéletesen megértelek benneteket, mert ez így tényleg nem éri meg. Én mindenesetre nagyon sajnálnám a dolgot, mert amiket küldtem, mindig szívvel-lélekkel tettem, és nem kényszerített természetesen senki. Szívesen segítettem eddig is, és szeretnék ezek után is. Remélem azért kitaláltok valamit, hogy ne menjen tönkre az oldal. Mondom; rám ezek után is lehet számítani új és régi kiadványokkal.
0
2011. február 4., péntek 17:03
Tadam!

Itt nem ez a baj. Hanem az,h 1-2 ember kivételével (ezt értsd szó szerint) nem küld senki semmit és én (mi) meg igazából nem magunknak kezdtük el csinálni az oldalt hanem Nektek/mindenkinek és akkor még nagyon lelkes emberek voltak,de az utóbbi fél-1 évben szinte senki nem küldött semmit (mondom az 1-2 ember kivételével) és ezáltal teljesen elment a kedvünk az egésztől. Mert hát mi azt tök ingyen csináljuk (egy forintot nem kapunk érte,bezzeg ha külföldön lennénk akkor.... na mindegy ebbe most nem menjünk bele) munka mellett saját szabadidőből és ha másokat nem érdekel akkor minek erőltessük magunkat.
0
2011. február 4., péntek 16:54
Értem. Ez nem túl biztató. Szívesen segítek, ha ezen múlik a zoom jövője. Már többször felajánlottam a segítségemet.
0
2011. február 4., péntek 16:43
Legyek nagyon hivatalos?Egyelőre véglges döntés nem született.
0
2011. február 4., péntek 16:39
Most jutott eszembe, hogy teljesen elfeledkeztem a korábban beígért moképes cuccokról.Na mindegy most már nem is lényeges.Nem volt köztük újdonság.
0
2011. február 4., péntek 16:30
A dvdzoom befejezte működését? 20-a óta nem volt frissítés. Nekem vannak azért új dolgaim: Eden Lake, Resident Evil - Afterlife, Millió dolláros bébi (új kiadás).

Ugye azért nem mondtatok le az oldal működtetéséről?!
0
2011. január 20., csütörtök 19:28
Ilyen sem volt még. Köszönöm szépen!!!
0
2011. január 15., szombat 21:53
Azért jutott ez eszembe mert neked elég komoly mércéd van a külsőt illetően, asszem azzal már nem lett volna problémám.
Nem baj. A cserét mindenképp megpróbálom, legfeljebb ha nem megy el állok tőle.
0
2011. január 15., szombat 16:34
sajnos ilyen "mélyre" nincs bejárásom az xpress-hez!  amikor visszaküldöd irj mellé egy levelet és a lányok biztos megoldják neked a problémádat.
0
2011. január 15., szombat 16:18
Nem tudom erre mennyi esély/lehetőség van, de tudnál nekem választani egy Dollhouse dvd-t az xpress-nél. Tegnap kaptam meg amit rendeltem és gyűrött a hátulja a két szélén az elején is van ilyesmi hullám meg karcos két nagyobb folton legalábbis nagyon úgy látszik.
Am nem bontottam ki mer elment tőle a kedvem. Számomra ez elég fontos kiadás mivel Eliza a kedvenc színésznőm, offline meg sajnos nem tudtam megvenni amikor lehetőségem lett volna, nem jött össze.
Ezt a példányt mindenképp vissza küldöm, ilyen állapotban nem kell rá se bírok nézni.
Ezért jutott eszembe esetleg ez a lehetőség. Egy tip-top állapotú kell belőle gyengébb szóba sem jöhet.
Ennyit szerettem volna mondani neked.
0
2011. január 15., szombat 11:47
igen
0
2011. január 15., szombat 11:37
Dömi itt vagy a közelben? Kérdezni szeretnék valamit.
0
2010. december 23., csütörtök 12:00
Olvastad a Megjelenések topicban, hogy Januárban megjelenik a Nyolc évszak?
0
2010. december 23., csütörtök 11:54
Semmi baj, mostanában úgyis a srácok dolgoznak csak. Én éppen itt voltam, gyorsan korrigáltam.
0
2010. december 23., csütörtök 11:47
Bocs, hogy a nagy számok törvénye alapján fiúsítva lettél.   :)
0