Keresés

www.dvdzoom.hu

2010. december 11., szombat 15:03
Disnes helyett Disney
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 11., szombat 15:02
Dömi!

Ezek jöhetnek-e?

- Sweeney Todd (2 DVD) - Pro Video
- Disnes: Jönnek az ünnepek - Intercom
- Bunyó karácsonyig - Mirax
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 10., péntek 20:35
Egyelőre nincs mit köszönni, de azért szívesen! :)
0
2010. december 10., péntek 19:56
Tadam!

Nagyon szépen köszönjük!!!!!
0
2010. december 10., péntek 18:50
Dömi!

Rám számíthattok még, nem írtam, hogy többet nem küldök semmit. Csupán azt írtam, hogy ekkora mennyiség, amit most küldtem egy darabig nem lesz. Új megjelenéseket természetesen elsőbbségivel és ajánlottan küldöm, ezzel zeke után sem lesz gond.
0
2010. december 10., péntek 7:26
Hát az elején sokan lelkesek voltak,de mára "elfáradtak", SAJNOS! Pedig sajnos sokan raknak fel néhány film topicokba képeket csak nem értem,h akkor már nekünk miért nem tudja/tudják elküldeni őket!
0
2010. december 10., péntek 7:24
Tartalék az van,de az új cuccokra mindig nagyobb szükség van!  :)
0
2010. december 10., péntek 0:34
Nincs időd filmet nézni, ezért nem is veszed őket?
0
2010. december 10., péntek 0:33
Ja és Tadam nem mondta, hogy abbahagyja a képküldést.
A köszönöm részen van egy halom ember, biztos kaptok tőlük is cuccost...
A kiesésemmel a tempó fog egy kicsit szelídülni,de ugyanúgy csináljátok tovább, amit elkezdtetek.
0
2010. december 10., péntek 0:33
Hazaiból egyre kevesebbet... meg úgy átlag is.
0
2010. december 10., péntek 0:24
Van tartalékotok, hogy kihúzzátok egy darabig?:)
Majd vape jól bevásárol a hazai újdonságokból dvd-n, te pedig bd-n és tovább gurulhat a zoom szekere.:D
0
2010. december 10., péntek 0:15
:)
0
2010. december 9., csütörtök 23:30
Pedig jó lenne ha az újakat küldenéd mindig,mert sajnos kettőtökön kívül és persze amiket mi veszünk nem túl sokan küldenek (és még finom voltam).
Úgyhogy legalább rátok (Mr.U. és Tadam) had számíthassunk!!!!!  :)
0
2010. december 9., csütörtök 23:28
De küldjed csak!!!  Azt nem tudtam,h a sima 2 lemezeshez van slipcase is. Ez az én hibám. :)
Majd ha lesz másik kép akkor majd kicseréljük.
0
2010. december 9., csütörtök 21:49
Nem, ez most komoly. Arra voltam kíváncsi, hogy egyáltalán nem kapható a film offline vagy csak hozzánk nem jutott el eddig, de ezek szerint az utóbbi. Szóval közelebb vagyok a megoldáshoz, neked köszönhetően. :)
0
2010. december 9., csütörtök 21:47
Viccelsz?:)
0
2010. december 9., csütörtök 21:46
Rendben, köszönöm a korrekt tájékoztatást.
0
2010. december 9., csütörtök 21:45
Csak könyvesboltban láttam.
0
2010. december 9., csütörtök 21:44
Csak azért kérdeztem, hogy Te esetleg láttad-e offline. De bocs a kérdésért...
0
2010. december 9., csütörtök 21:42
Miért érdekes ez?
Valószínűleg igen, innen az Xpress-ről lesz meg jövőre.
0
2010. december 9., csütörtök 21:40
Xpress-től?
0
2010. december 9., csütörtök 21:40
Egyébként nekem még 84 termékem várja, hogy kikerüljön az oldalra. :)
0
2010. december 9., csütörtök 21:39
Tervezem.
0
2010. december 9., csütörtök 21:37
Mr.U.!

Te a Tébolyultakat nem vetted még meg? Vagy tervezed? Egyszerűen offline nálunk sehol nem kapható...
0
2010. december 9., csütörtök 20:35
És akkor mit nem értesz meg? :-) (bocs, vicc volt) ;-)
0