Keresés

www.dvdzoom.hu

2010. december 9., csütörtök 20:11
Ezt megértem.
0
2010. december 9., csütörtök 20:07
Én is befejeztem egy időre a múltkori nagy adaggal. Már maximum az újdonságokat fogom elküldeni, de én is kicsit beleuntam.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 9., csütörtök 20:03
Szerintem félreértettél.:)
Nem ezt nem küldöm el, hanem a Moképes maradékon kívül semmi mást.
Most rendeltem pár újdonságot, de annyira populáris címeket, hogy majd valaki más elküldi a zoomnak.
Nincs kedvem már ezt csinálni.Most már szerintem bőven ezer fölött küldtem cuccokat és egy picit elegem van.
0
2010. december 9., csütörtök 19:58
De küldd el nyugodtan. Szükség van rá.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 9., csütörtök 19:44
Nem küldöm el.
37 db Moképes cuccom van hátra a zoomos karrieremből.
0
2010. december 9., csütörtök 19:41
Akkor te majd el tudod nekik küldeni a Slipcase-t képekben és szkennelve. Mondjuk nem tudom miért lett kettébontva a 3D-s kiadás, azt hittem, hogy a "sima" 2 lemezes majd külön felkerül, lévén, hogy az egy másik kiadás.
0
2010. december 9., csütörtök 19:40
Nem mondtam semmi ilyesmit.
direkt idézőjelbe raktam egy jól elhelyezett szmájlival azt a csak-ot.
Én pl. a sima dupla lemezest veszem meg.Remélem a képével nincs gond...
0
2010. december 9., csütörtök 19:36
Vagy ez arra vonatkozott, hogy egy emésztőrendszeretek van?:)
0
2010. december 9., csütörtök 19:35
Nincs gond, de újabb 4 ezret nem tudok kiadni "csak" a slipcase-ért.
0
2010. december 9., csütörtök 19:34
Tudom, hogy te nem tehetsz semmiről, valahogyan Dömi mégis mindig téged hibáztat.:))
0
2010. december 9., csütörtök 19:32
Válaszoltál a második pontban az egyik kérdésemre.
Meg is köszöntem.Most mi a gond?
0
2010. december 9., csütörtök 19:28
Én azt raktam ki, amit Dömi feldolgozott :)
0
2010. december 9., csütörtök 19:27
Nem kioktatással írtam, amit írtam, csak a "csak"-ra válaszoltam...
0
2010. december 9., csütörtök 19:18
Köszönöm, hogy levezetted a teljes Eredet történetet.
0
2010. december 9., csütörtök 19:14
Három DVD kiadása van az Eredetnek.

1. Sima, 1 lemezes kiadás, mindenféle papírtok nélkül.
2. Duplalemezes kiadás, slipcase-szel.
3. Duplalemezes kiadás, lentikuláris, 3D hatású borítóval. Ez O-Ringet jelent, Slipcase nincs hozzá.

Én "csak" a 3D-set vettem meg, nem volt hozzá slipcase. Tehát nem tudok Slipcase-t is fotózni, majd ha valaki azt veszi meg, akkor elküldi nekik és az is meglesz.
0
2010. december 9., csütörtök 19:09
Elkezdek látogatóvá válni...
A varázslótanonc kiadása tetszetős.

Most az Eredet dupla lemezeshez jár egy plusz papírtok és ennyi a különbség a feltöltött képekhez képest?Csak így oldottátok meg, mert Tadam "csak":) a lentikulárisat vette meg?
Az előzetesek menüpontra kattintva automatikusan elindul az a szokásos vegyél BD-t, mert a dvd szar kisfilm?
0
2010. december 9., csütörtök 5:29
Remélem ma lesz időm, és akkor ki is kerül.
0
2010. december 8., szerda 23:34
Jók lettek! köszi
ha minden igaz akkor holnap ki is kerülnek.
0
2010. december 8., szerda 19:42
Eredet elküldve. Majd látjátok jó lesz-e vagy sem...
0
2010. december 8., szerda 18:29
Nekem a vaku nagyon bekavart, de lehet, nálad működik azzal is. Meglátjuk.
0
2010. december 8., szerda 18:19
Igen, igazad van, közben rájöttem, hogy ki kell támasztani. Viszont vakuval csináltam, szerintem látható a különbség. Ha nem lesz jó, majd szóltok.
0
2010. december 8., szerda 18:09
Ki kell támasztani és nagyon-nagy türelemmel megtalálni a megfelelő szögeket, a Made in Hungáriánál jobbról és balról lehetett fotózni és fontos még, hogy ilyen borítót csak vaku nélkül lehet jól fotózni!
0
2010. december 8., szerda 18:07
Valahogy sikerült a két kép közti különbséget érzékeltetni, aztán majd eldöntitek, hogy jó lesz-e. Ha nem, akkor nem fogok megsértődni, ha valaki más termék képével cserélitek le az enyémet.
0
2010. december 8., szerda 17:57
Csak sajnos itt a 3D hatás fel-le mozog és nem jobbról-balra. Már 10 perce kattintgatom a fényképezőgépet, de sehogyan sem jó. :-(
0
2010. december 8., szerda 17:42
Ja, a lentikuláris borító miatt? Nézd meg Rainbow hogy csinálta meg a Made in Hungária fotóknál :)
0