The Osbournes is valóságshow valamilyen szinten,de szórakoztató, nem úgy , mint a magyar testvéreik.Nem a semmiért nyert a sorozat rengeteg díjat.A VV és BB csak azért van, hogy eltereljék a magyar ember figyelmét a mindennapi gondokról.Ezen mindenki azt ért amit akar.Egyáltalán nem értem, hogy kerül a képbe Lajcsi és Jimmy!
0
2003. január 20., hétfő 16:53
230
:)))
0
2003. január 20., hétfő 16:39
14
Ennél lejjebb már csak úgy kerülhetünk, ha az országban tüntetni fognak a díszdobozos Való Világ DVD-kért. Amihez, speciális polcokat árusítanak előrematricázott feliratokkal: Jimmy összes, Lajcsi és barátai, Big Brother, Való Világ, Mónika Show, Claudia...
0
2003. január 20., hétfő 7:57
230
De miért jó az? Szerintem szánalmas ahogy a Sötétség Hercege már csak 3%-át használja az agykapacitásának, a család többi részét pedig beszavaznák a VV2-be...
0
2003. január 19., vasárnap 20:00
248
Márciusra ígérik szintén R1-ben, a teljes első sorozatot.Amikor először láttam az MTV-n nagyon megtetszett.Hogyan is él egy legendás rock sztár és családja?A válasz nem váratott sokáig.A család minden tagja elég szókimondó és nem riad vissza semmitől sem.Végtelenül cool.