Keresés

Asztali DVD Másolásvédelem kiiktatása

2003. december 14., vasárnap 13:56
Atti!

Így találhatod meg az oldalt:
www.lx.hu \ Számítógép, Internet, technika \ Elektro témák \ Téma elnevezése növekvő sorrendben JELENLEG a 72 lapon található.

Üdv.: borsosi
0
2003. december 14., vasárnap 13:49
Helló Atti!

Nekem Nintaus 9901 lejátszóm van és érdekel, hogy Te miért akarod eladni a tiédet. Tudsz-e valamit a gyártó, illetve importőr által korábban ígért szoftverfrissítésről. Egy pár évvel ezelőtt elindítottam egy topicot az LX.hu-n. Ha gondolod, oda feljegyezhetnéd a véleményed a ketyeréről.

Üdv.: borsosi
0
2003. november 17., hétfő 22:22
Sziasztok!

Nekem van egy Nintaus típusú lejátszóm amibe nincs macrovision és gond nélkül lehet átvenni a filmeket, de mivel már nem igen használom ki és vettem egy komplett házimozit így eladom.
Ha valakit érdekel szóljon!
35 rugó az ára és minden fajta CD-t és DVD-t lejátszik.
0
2003. november 16., vasárnap 10:32
Zoli!

Érdekelne, hogy milyen típusú DVD lejátszód van. Nem lehet, hogy abban nincs microvision védelem?
0
2003. április 16., szerda 4:06
"Amennyire tudom, a legtöbb Philips videóra jellemző, hogy nem izgatja a macrovision..."

Az enyémet izgatja hogy rohadna meg :) Jól kifogtam!
0
2003. március 25., kedd 15:44
Biztonsági másolatot csinálhatsz róla DVD-re, úgy, hogy bennehagyod a macrovisiont, amelynek az a szerepe, hogy megzavarja a legtöbb videomagnó valamiféle szinkronizációs áramkörét, ezáltal nem tudod VHSre másolni a filmet, amennyire én tudom.
0
2003. március 25., kedd 15:02
Vmelyik kiadó vagy jogvédő okos ember azt mondta, készíthető saját DVD filmről biztonsági másolat, de csak akkor, ha a másolásvédelmet nem iktatjuk ki közben. Kérdésem: akkor meg hogyan?
0
2003. január 27., hétfő 14:37
Nekem egy Philips 4 fejes videóm van (sajnos a pontos típusát nem tudom, mert nem vagyok otthon). Abból hiányzik a macrovosion védelem, így simán tudok DVD-ről vagy akármilyen VHS-ről átvenni filmeket.
Amennyire tudom, a legtöbb Philips videóra jellemző, hogy nem izgatja a macrovision...
0
2003. január 23., csütörtök 14:49
Hirtelen ezeket találtam:

http://members.fortunecity.de/flashelectric/stab/index.html
12.000Ft

http://www.extra.hu/macrovision/
0
2003. január 23., csütörtök 14:44
Lehet kapni külső Macrovision kikapcsoló kütyiket. A legdrágábban a www.conrad.hu -n láttam, ott 2x ezer Ft volt. A legolcsóbbat viszont egy extrás lapon láttam, valami házi gyártmány. Sajnos nem emlékszem a pontos címére viszont ott 5000 Ft-ért árulták. Ezek olyan külső pici dobozok amiket a DVD lejátszó és a videómagnó közé kell bekötni.
0
2003. január 23., csütörtök 14:17
Sziasztok!
Tudom, hogy egyes Grundig gépek másolásvédelmének kikapcsolását el lehet végezni egy CD-re írt softverfrissítéssel (Grundig GDP130)
Nekem egy Grundig Malaga típusú asztali lejátszóm van, és ebben szeretnék segítséget kérni, hogy hogy oldhatnám meg. Esetleg dekódert nem lehet M.o-gon beszerezni?
0