Keresés

John Rambo (DVD)

2008. május 25., vasárnap 21:13
Nekem egy LG kombóban nézve elég hosszú időre megakadt (1-2mp), de aztán gond nélkül ment tovább. Valami gebasz lehet vele. Nyilván idétlenül van lekezelve a rétegváltás, ami általában észre sem vehető, de legrosszabb esetben sem tart tovább néhány tized másodpercnél.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. május 25., vasárnap 0:54
Köszönöm  :)
0
2008. május 25., vasárnap 0:35
Milyen lejátszód van?
0
2008. május 25., vasárnap 0:12
Na Dömi!

Most lett vége, az égadta világon semmi baja a lemeznek, nem akad, nem pixelesedik, a kép nagyon szép végig, a hang is kiszakítja a ház falát, egyszóval tökéletes.

Bár a feliratcsúszás az első percben sajnos jelen van asztalin is, de a főcímre helyreáll szerencsére.
0
2008. május 24., szombat 22:23
Akkor ezzel csak Szabi szívott :P
0
2008. május 24., szombat 22:00
Nekem kicsit pixeles lesz a kép, de nem áll le a film (hála égnek).
0
2008. május 24., szombat 21:29
Nálam volt egy pillanatnyi akadás, de valszeg csak a rétegváltás miatt, utána simán futott tovább a film.
0
2008. május 24., szombat 21:28
Most készültök betenni, amint megtudtom, megírom.
0
2008. május 24., szombat 21:14
köszi  :)

jó lenne ha más is visszajelezne (lehetőleg pozitivan)
0
2008. május 24., szombat 20:50
Most néztem meg, nekem nem akadt le a lemez !
0
2008. május 24., szombat 20:48
Mikey-Soft!

Te s tapasztaltad a hibát amit Mozsy is jelzet????

köszi
0
2008. május 24., szombat 19:23
Szeretném bemásolni, amit a kritikához írtam!
Remélem lesz rá megoldás!

"Viszont az egyik nagy problémám az, hogy a lemezzel van egy kis gond. Mégpedig az, hogy az elején a híradós jeleneteknél csúszik a felirat, de amikor már Stallone-t mutatják, akkor már helyre rázódik a dolog!

Ez még viszonylag kicsi, de a FŐ PROBLÉMA AZ, hogy a 10 jelenet végén nem következik a 11 - es és ez elég nagy gáz! Vége a 10-esnek, ahogy reménytelen a helyzet, hogy kijussanak onnan a kommandosok és megáll!!!! És jönne a 11-es jelenet, ahogy Rambo felemelkedik és levágja a burmai katona fejét és utána redukál mindent.

Szóval Kedves XPRESS!! Az lenne a kérdésem, hogy lesz-e ebből valami csere? Tudom, hogy most jelent meg és még nem nagyon vették észre az emberek a hibát, de a Millió dolláros bébinél is volt ilyen javított lemez dolog. Remélem szóltok a kiadónak, mert máshol is jelezték a problémát! Elég nagy gáz így nézni a filmet, hogy a 10-es jelenet végén megáll! Amiről még nem is szóltam - bár ennél a filmnél nem zavar - az az, hogy a bekapcsolt angol felirat ellenére nincs angol felirat!"
0
2008. május 23., péntek 0:09
Na, ez már logikusan hangzik.
0
2008. május 23., péntek 0:09
Szerintem pont ezért van ez a cím írva a Rambo-ra, magukat reklámozzák vele.
0
2008. május 23., péntek 0:03
Gondolom csak promótálják azt a filmet, mert a Best nemsokára megjelenteti DVD-n...
0
2008. május 22., csütörtök 23:55
Szerintem ez is elég hülyén néz ki.
0
2008. május 22., csütörtök 23:13
Hát 30 másik filmről hamarabb eszembejutna, hogy ki is az a Stallone de nekem ez kimaradt. Nah ebben játszik még együtt  Armand Assante-val. Valószínű azért írták rá mert ezt is ő rendezte meg főszereplő is benne! Meg azért milyen hülyén nézni ki az a John Rambo DVD borítóján, hogy a Rambo 1,2,3 filmek sztárja ismét Rambo szerepében.

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=54227&i_city_id=3372&i_county_id=-1

0
2008. május 22., csütörtök 22:41
A borítón ez áll: " Rendezte: Sylvester Stallone ( Édenkert a sikátorban )"

Ezt gondolom, azoknak írták rá, akik először a kezükbe veszik a DVD-t és nem ugrik be nekik, hogy ki a fene az a Stallone. Ezért odaírták a legjellemzőbb filmjét, amiről mindenkinek azonnal eszébe jut.
0
2008. május 22., csütörtök 20:28
Friss belenézés utáni vélemény:

A képe nagyon szép, az eredeti 2.35:1-es arányban, anamorf kivitelben (hálistennek). A felirat a film eleji narrációban eléggé el van csúszva, de ezután rögtön helyreáll, a film közben már normális az időzítése, így ez bocsánatos bűn.

Angol feliratot is lehet választani a PowerDVD szerint, de nem jelenik meg azon a feliratsávon semmi sajnos...

A hangot még nem teszteltem le rendesen, házimozin, így arról csak később tudok nyilatkozni. 5.1-es amúgy mind az angol, mind a magyar hangsáv, így szerintem nem lesz gond vele.

Érdeklődők kedvéért: Stallone magyar hangja Gáti Oszkár (hálistennek).

1870.-ért bőven jó kiadásnak ígérkezik, az összes extra is magyarul van. :)))
0
2008. május 22., csütörtök 12:38
Kösz a helyebítést bár a végén direkt irtam, hogy rendelkeznek-e belőle.
0
2008. május 22., csütörtök 12:36
"Meg tudná valaki mondani, hogy bolti forgalomban kapható-e már, vagy egyelőre csak a netes áruházak rendelhetnek belőle?"
0
2008. május 22., csütörtök 12:31
Megtudná valaki mondani, hogy bolti forgalomban kapható-e már vagy egyenlőre még csak a netes áruházak rendelkeznekb előle?
0
2008. május 21., szerda 19:16
És ezennel beérkezett, amíg hazajöttem melóból. :))) Most állítottam át azonnali átvételre, holnap végre a kezemben lesz...
0
2008. május 18., vasárnap 17:20
Na második az előrendelési listán. Tornázzuk fel az elsőre:)
0
2008. május 17., szombat 17:24
Mondjuk úgy hogy még nem lehet elnök. Néhány évtizede a négereket még emberszámba sem vették ma meg már lehet hogy egy fekete lessz az usa elnöke. sőt ma már a melegek is házasodhatnak néháy államban régen meg üldözték őket, úgyhogy szerintem nem kell soká várni és lehet hogy swarzi elnök lessz :D
0