Keresés

John Rambo (DVD)

2008. május 17., szombat 17:13
elnők nem lehet mivel nem az USA-ban születet.
0
2008. május 17., szombat 17:02
Ja vmelyik forgatókönyv író eléggé jövőbe látó volt :P
Bullock még azt is mondta hogy:"Nem akkor volt színész amikor maga?" :)
Sok jó duma van a filmben nem hiába "alap"mü az akció/sci-fi filmek közt.
0
2008. május 17., szombat 13:47
Azt kihagytátok amikor Sly a Pusztítóban Bullockkal megy valahova és azt mondja Bullock Slynak, hogy majd megnézem a "Swarzenegger elnöki könyvtárban!" erre Sly "Swarzenegger elnöki könyvtár??? Csak nem elnök lett?" vagy valami nagyon hasonlót mond. Mikor kormányzó lett akkorát röhögtem ezen mikor eszembe jutott a film,hogy a végén összejön és elnök lessz. :D
0
2008. május 17., szombat 9:58
Az biztos, hogy Sly, Arnie és Willis nélkül szegényebb lenne a filmvilág. Ők ikonok, akik beírták magukat a filmtörténelembe és én is szeretem mindhármuk filmjeit.
0
2008. május 17., szombat 0:55
Csak a borító legyen normális!!!
Mert ezek a mostani BEST-es borítók ultra gázok...
0
2008. május 16., péntek 17:34
Az biztos. Sokáig én is úgy tudtam, hogy megkapta érte az Oscart, csak akkor kezdtem el gyanakodni ezen, hogy a kereskedelmi csatornákon minden színészt aki oscar díjas úgy vezetnek be hogy az oscar díjas xy főszereplésével (az Oscar reklámértéke miatt)és Stallonét előtt sose mondják.  Ben Afflecknél is mindig elmondják, hogy az Oscar díjas Ben affleck holott ő forgatókönyvíróként kapta nem színészként.
0
2008. május 16., péntek 14:51
Igazad van! Bár a film három Oscart is nyert, Slynak nem jutott sem színészi-, sem írói elismerés. Úgy látszik, utóbbi díjat tudat alatt nekiítéltem. :)
Egyébként megérdemelné.
most posts by TM
0
2008. május 16., péntek 14:13
Kedves TM: Megnéztem az imb-n ahol azt írják, hogy a forgatókönyvért is csak jelölve volt, nem nyerte meg.
0
2008. május 16., péntek 10:59
Érdekes dolog ez az Arnie vs. Sly kérdés.

Én mindig is nagy rajongója voltam Arnold filmjeinek, de Stallone néhány filmje is megfogott: pl. a Túl a csúcson, az Oscar, a Függő játszma, a Rambo filmek mindig is a kedvenceim közé tartoztak.

Schwarzenegger azonban nemcsak mint filmsztár, de mint sportember is érdekelt. Tizenévesen nemigen izgattak a színészi kvalitások, amiért én Arnold rajongója lettem, az maga az ember: hihetetlen fizikum, akaraterő és kitartás, páratlan sport-, film- és mára politikai karrier. Emellett aki ismeri az életútját, tudhatja, hogy az izomagy külső intelligens, humoros fickót takar. Bármily meglepő, de Arnold jelleméhez jobban passzol Dr. Hesse szerepe a Juniorból, mint a T-800-as a Terminátorból. Éppen ezért tudom én ugyanúgy élvezni a vígjátékait, mint az akciófilmjeit. Az Ikrek, az Ovizsaru, a Junior, Az utolsó akcióhős, de még a Batman és Robin is szórakoztató tud lenni, ha az ember nem a Terminátor vagy a Ragadozó filmekben megszokott kíméletlen akcióhőst várja Arnoldtól.

Emellett családfőként is példát lehet venni róla: több mint húsz éve él boldog házasságban, négy gyermek apja. Róla bizony nem hallani szaftos magánéleti pletykákat, és most tekintsünk el a választások idején bevetett mocskolódásoktól, melyek jelentős része meglehetősen nevetséges volt (pl. egy ízben azt olvastam valahol, hogy szenzációs leleplező videóra bukkantak, melyben Arnold marihuánás cigarettát szív - nos, csak meg kell nézni a Pumping Iron-t, az inkriminált felvétel abból származik).

Biztosan elfogult vagyok, de én sokkal-de-sokkal többre tartom Arnoldot. Igaz, ebben nem csak a filmek és a színészi kvalitások vannak benne, hanem a teljes ember. Mindamellett csak ismételni tudom magam: szeretem Stallone és Willis filmjeit is.

A John Rambo pedig fantasztikusan jól sikerült, csakúcs, mint a Rocky Balboa. Mindkettőt óriási élmény volt számomra megnézni a moziban. Szuperlatívuszok helyett a fentiek fényében talán elég csak annyit írnom: a John Rambo klasszisokkal jobb folytatás lett, mint a Terminátor 3.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. május 16., péntek 3:58
Ha már statisztika, Stallone a Rocky forgatókönyvéért kapott Oscart, mint színész nem nyert még Golden Globe-ot sem. Schwarzenegger viszont utóbbit megnyerte a Maradj éhen! alakításával, sőt a sokat szapult Junior terhes karakterének megformálásáért is jelölték. Lehet, hogy a film bugyuta volt, de engem speciel Arnold szórakoztatott benne. :)
A közös projektről meg úgy tudom, hogy egyik alkalommal saját ügynöke/menedzsere beszélte le Arnoldot, úgy gondolták, hogy a topon lévő osztráknak nem válna előnyére, hogy az akkoriban zűrös és sikertelen Stallonéval közösködjön. Végülis nem baj, hogy nem jött össze a duó, így legalább mindenkiben maradt egy kis "mi lett volna ha?" érzés, csak azért a nagy hevületben is maradjunk meg a realitás talaján! :)
most posts by TM
0
2008. május 16., péntek 3:47
Aztán miből gondoltad? Vagy ez csak olyan epés lezárás?
Nincs ebben semmi rossz. Lehet, hogy Stallone a jobb színész, de Arnold filmjei voltak jobbak. Az a pár hülye farokjancsi meg úgy általában fején találja a szöget. Schwarczi is volt nyolcszor Málna-esélyes, de nem jött össze neki.
Az ő alkatának jobban feküdtek a vígjátékok is, mint Stallonénak. A behemót külső-szelíd belső kontrasztra jól húzták rá a forgatókönyveket. Szerintem Arnold egyik legjobb filmje az Ovizsaru. De Stallone is azokban a filmekben szimpi, ahol nem buta izomagyú, hanem színészkedik is.
A magam részéről a "ki a jobb?" kérdést paszolom, mivel ez szubjektív. Kritikusi mércével nézve egyikük sem egy igazi SZÍNÉSZ, ám bármelyikük nélkül szegényebb lenne a filmtörténelem, a maguk szintjén egyenértékűnek tekinthetők. Mellesleg jóban vannak, már nincs rivalizálás, ezért a rajongóknak sincs miért hajbakapniuk. Inkább örüljünk, hogy legalább az egyikük még ma is aktív a vásznon!
most posts by TM
0
2008. május 15., csütörtök 23:50
0
2008. május 15., csütörtök 23:48

Ilyen jöhetne dvd-n is :)
0
2008. május 15., csütörtök 22:01
Én úgy emlékszem hogy egy videotékában Sly fejét montírozták a T2 motoros plakátjára és amikor  a srác az akciófilmek részlegehez ment ott volt és akkor mondja a srác hogy: "Dehát ez a te filmed,ebben te játszottál" mire Swarci:"Szerintem ö egy remek színész és ez a legjobb filmje" :)

Egyébként én is kiváncsi vagyok hogy ki szinkronizálja Slyt az új részben...vki tudja esetleg?
0
2008. május 15., csütörtök 21:58
És a Best nemsokára ki is hozza DVD-n... :)))
0
2008. május 15., csütörtök 21:54
Mozsynak igaza van. Stallone rendezett egy filmet 1978-ban Paradise Alley címen (forrás: IMDB) amiben együtt játszott Assantevel.
0
2008. május 15., csütörtök 21:42
Az Arany málna nem jelent semmit. Sőt. Paul Verhoeven át is vette:) Pedig ő a ma élő 5 legjobb rendező egyike.

Meg Stallone volt leginkább Oscar közelben a sok akcióhős közül:)
Egyébként az az Armand Assante Stallone film a Dredd bírón kívűl az az Édenkert a sikátorban volt.

Tarantino régebben az Inglorius bastardot úgy akarta megcsinálni, hogy Stallone és Swarzi is benne lenne. Végülis egy olasz meg egy osztrák (német) tökéletes lenne hisz asszem ennek eredetije egy olasz második vh alatt játszódó film:) Csak hát ahogy Tarantinonál lenni szokott van 10 ötlete és kb évek óta a legkevésbé hangzatosat viszi filmre. Kár hogy nem valósult meg helyette ilyen mást csinált. Borítékolhatóan legnagyobb durranása lett volna, ha ezt a két embert egy filmbe belerakta volna.

Sőt maga Arnold is akart egy Stallone-Willis-Swarzi filmet az pedig a Feltámad a vadnyugat remakje lett volna. Sajnos ebből se lett semmi.

Seagalban az az érdekes, hogy  pályája elején elkészített 4 kurvajó akciófilmet (Nico, Törvéynre törve, Ölve vagy halva, halálra jelölve) azóta meg csak a fost halomszámra. Pedig a Törvényre törve jobb keményzsarus akciófilm mint bármi azóta:) Brutális, véres és elképesztően pergő. Seagalnak nagyon jól áll a dühöngő erőszakos Gino karaktere:) Ennek is kikéne jönnie szinkronnal vágatlanul.  

Tényleg lesz Seagal vs Van Damme film?
0
2008. május 15., csütörtök 21:34
Ha már adatokról, meg díjakról van szó, az is igaz, hogy Schwarzit sosem jelölték Oscarra, és Oscar díjas filmben sem szerepelt. Stallonet a Rocky 1 idején viszont néhányan Brando-hoz hasonlították. Ehhez képest kapott Arany Málna díjakat, Schwarzenegger viszont mindig rossz színésznek számított.
0
2008. május 15., csütörtök 21:12
"az elmúlt 25 év legnagyobb Arany Málna vesztese"
Vesztese?
Azaz nem kaphatta meg?
Tehát tehetséges, jó színész.
:))

Hasztalan vizslatsz!:)
0
2008. május 15., csütörtök 21:08
Látod TM, Stallone ennyivel több díjat vitt haza Schwarzeneggernél. Mindegyik aranyból van, nem?:)
0
2008. május 15., csütörtök 21:03
Nem a mennyiség fontos, hanem a minőség :)
0
2008. május 15., csütörtök 20:20
Megmondom az igazat: utálom, amikor ezzel jönnek!!!! :-) Már bocsi, de engem nagyon nem érdekel ez! Engem ez nem befolyásol! Azért mert pár hülye farokjancsi létrehozza ezt és Ő szerintük szar valami, azért attól még nem lehet olyan mindenki másnak is! De gondoltam, hogy megint adatokkal jössz. :-)
0
2008. május 15., csütörtök 20:18

Remélem a szinkronban Gáti Oszkár lesz Stallone szinkronhangja.
0
2008. május 15., csütörtök 20:18
Nem csak abban. Van egy régebbi filmjük, amit Ő rendezett!
0
2008. május 15., csütörtök 20:14
csak szörszálhasogatásként Halle Berry egyik évben Oscart kapott a másikban meg Málnát...:D
0