Szerintem csak a Dredd Bíróban szerepelnek együtt...
0
2008. május 15., csütörtök 20:10
52684
Említsük meg az Arany Málna-díjat is, Stallone 8 alkalommal diadalmaskodott, míg Arnoldnak nem sikerült egyszer sem. A végén aztán adtak neki egy "az elmúlt 25 év legnagyobb Arany Málna vesztese" díjat. :)
most posts by TM
0
2008. május 15., csütörtök 20:00
2967
Én úgy vagyok vele, hogy Stallone - t és Schwarzit is bírom, de akkor már inkább Stallone. Ezért még annyit hozzá kell tennem, hogy rendezőnek sem utolsó! A mindenki által gyagyinak és buktának elkönyvelt ÉLETBEN MARADNI szerintem az egyik legjobb rendezése Stallone - nak; és persze John Travolta is remekel benne! :-) Plusz még ott van az a rendezése is, amiben Armand Assante - val játszik, csak sajnos a címét már nem tudom. :-) Szóval, ha a hozzáértést nézzük, akkor Stallone sokkal jobban előrébb van, mint Graz - i társa!
0
2008. május 15., csütörtök 19:56
512
Willis nem csak annyiban más kategória, hogy nincs kigyúrva, hanem annyiban is, hogy többféle filmben játszott sokféle szerepet (Ponyvaregény, 12 majom, Sin city és még hosszasan lehetne sorolni). Az utolsó cserkészben sem a látványos akciókon, hanem a páratlan dumákon és poénokon van inkább a hangsúly. Willis szerintem nem csak akcióhős, ha meg csak ilyen szempontból néznénk jópár évvel később jött Stallonenál és Schwarzinál, és kevesebb akciófilmet is forgatott náluk.
0
2008. május 15., csütörtök 19:52
6403
Ki emlékszik, hogy is volt Svarci beszólása mikor Az utolsó akcióhős című filmben, amikor is elment egy Stallone (Rambó) papírmasé mellet? :)
0
2008. május 15., csütörtök 19:38
191
A Van Damme vs. Segal film pedig már készül is...
0
2008. május 15., csütörtök 19:36
5023
Hát szerintem meg ha készítettek Alien vs Predatort akkor valami nagyon zsíros filmrendező (nem Uwe Boll) csinálhatna egy Rambo vs Terminatort ahol Swarzi meg Stallone összecsaphatna. Ez lenne az első és utolsó film amiben együtt játszanának. Azt nemtom ki lenne a győztes de meglepetésként nevető harmadiknak bejöhetne Willis bácsi egy szakadt véres izzadt trikóban és kinyírná mind a kettőt :D.
0
2008. május 15., csütörtök 19:27
9368
Igen, Stallone mindig több átéléssel hozta a karaktereket... nálam a sorrend a következő: Akció királynő: Bruce Willis (Legjobb film: Az utolsó cserkész) 1. udvarhölgy: Sylvester Stallone (Legjobb film: Rocky) 2. udvarhölgy: Arnold Schwarzenegger (Legjobb film: Terminator 2)
:)
Willis annyiban más kategória, hogy nincs annyira kigyúrva, mint másik két akciótársa. Kéne csinálni egy olyan filmet, hogy Akciócsoport :D Mekkora gagyi lenne :D Főszerepben: Willis, Stallone, Schwarzi, Vin Diesel, The Rock :D Mekkora LOL lenne :D
0
2008. május 15., csütörtök 18:32
512
Igazából Willis egy kicsit más kategória szerintem, mint Stallone vagy Schwarzenegger. Ők ketten mindig vetélytársak voltak és hol egyikük, hol másikuk jött ki jobban a dologból. Alapvetően Stallone-t sokkal jobban bírom, színészként is valamivel jobb, de attól még a Terminátor 2 marad nekem az akciófilmek legjobbja.
0
2008. május 15., csütörtök 18:14
4078
legalább abban nagyjábol mindenki egyetért hogy a Swarzi-Stallone-Willis hármas cisnálta a legjobb akciófilmeket:)
0
2008. május 15., csütörtök 18:09
9368
De ez hülyeség, mert Stallone tudtommal republikánus, nem pedig demokrata :)
0
2008. május 15., csütörtök 18:08
9368
Én ezt úgy gondolom, hogy Schwarzi és Stallone csak Bruce Willis után kulloghatnak az akció műfajában. Egy Terminátort például nem nehéz eljátszani. De Schwarzenegger vagy Stallone képtelenek lennének egy John McClane kaliberű karaktert hozni. Mindemellett én nagyon kedvelem az akciófilmeket és örülök, hogy nemrég sikerült beszereznem a Rambo filmeket :) Már csak ez várat magára, de hamarosan ez is megjelenik és akkor lesz ne mulass.
Egyébként a kiadás jónak mondható. Nekem pl. nem kéne két lemezes kiadás... tudom magamról, hogy az extrákat úgysem nézném meg. Akkor meg minek még egy lemez? Rambo-ból már nem kéne 5. részt készíteni, bár a 4. rész ismeretében sejthetnénk, hogy hol játszódna :) VIGYÁZZ, SPOILER!!!!! Ha lenne 5. rész szerintem totál ugyanaz lenne, mint az első rész, mivel Rambo a 4. rész végén hazatért. Rambo-t elkezdik baszogatni honfitársai, ő pedig rendet tesz köztük, de a végén meghal. De előtte még elmondja, hogy Barack Obama elhozza a köztársaságot :D Csak olyan Gladiátorosan :D SPOILER VÉGE
0
2008. május 15., csütörtök 17:49
4078
Szerintem Stallone és Swarzenegger karrierjét nehéz összehasonlítani. Pl: szerintem Stallone jobb színész sokkal, bár én is szeretem Swarzit, de ezt el kell ismernem. Arnoldnak nagy szerencséje hogy pályája csúcsán olyan rendezőkkel dolgozhatott, mint James Cameron, Paul Verhoeven, John Milius és John McTiernan akik óriási filmekben szerepeltették. De Stallone fénykorában egy középszerű akciófilmet is simán elvitt. Meg azt is hozzátenném, hogy Sly legrosszabb filmjei közelébe sem érnek (vagyis ezerszer nézhetőbbek)a legrosszabb Swarzis filmeknek (pl.: Junior - egy olyan film amit nem bírtam végignézni olyan szar volt). Azért, ha filmes karriert nézzük egyértelműen Stallonéra voksolok, mert ő 76-tól kezdve folyamatosan filmezik, most éli második virágkorát, ráadásul ő nem csak színész, hanem remek forgatókönyvíró és rendező. Ettől függetlenül én nagyon szeretem Arnold filmjeit kár, hogy pár nagyon gagyi filmben is szerepelt (Junior, Kaktusz Jack, Herkules New Yorkban, terminator 3 is óriási csalódás volt nekem). Ha mennyiségre nézzük Stallonének abban is több jó filmje van. Viszont talán ha kettejük filmográfiájából kéne megmondani, melyiké a legjobb film az talán Arnoldé (Cameron-Verhoeven-McTiernan hármasnak köszönhetően). Legalábbis én így gondolom:)
0
2008. május 15., csütörtök 17:47
14593
Azért a Rambo 1-2-3 dts hangja hagyott némi kívánnivalót maga után (főleg a második részé, nagyon élesen szólt sajnos). A harmadik szólt a legjobban SZVSZ.
0
2008. május 15., csütörtök 16:49
945
Azért kérdéses, hogy miért vársz 2 lemezes változatot. Amikor a Rambo 1-2-3 is mind 1 lemezes volt. Annyi extrát nem érdemel ez a film, mint ahogy az előzőek sem. Ott is alig volt. A 3-dik résznél az extrák ismétlődtek. Mégiscsak egy "agyatlan" akciófilmről beszélünk, mégha nekem is mindegyik rész a kedvencem volt. Nehéz elképzelni egy ilyen filmhez sok extrát. Meg szerintem azért Schwarzenegger sikeresebb filmjei mellett elbújhat Stallone (állandóan csak futott karrierben utána). Szóval a DTS hiánya igen megrázó egy ilyen filmnél, főleg annak tudatában, hogy az előző részek milyen régen készültek és rajtuk volt. A másik meg a borító. Itt a második sokkal jobb lett volna: http://www.dvdactive.com/news/releases/rambo3.html
0
2008. május 15., csütörtök 16:17
4078
Imdb-re felkerült a Rambo 5. KÍváncsi vagyok elkészül-e vagy csak a sok kósza hír miatt tették fel.
0
2008. május 15., csütörtök 10:37
14593
Ha már a képet sikerült az eredeti 2.35:1-es arányban megszerezni, és az angol hang is 5.1-es, akkor nagy baj nem lesz vele szerintem.Az angol kiadáson sem lesz sokkal több extra, egy audiokommentárral több az a verzió, ha jól tudom...R1-ben is csak azért kétlemezes, mert a másodikon a film van rajta még egyszer, csak amolyan "digital download" verzióban, valami hordozható lejátszóra átmásolható verzióban.A dts-t mondjuk én is hiányolom...
0
2008. május 15., csütörtök 1:57
3025
1890Ft-ért ez a kiadás remek. De jobb lett volna, ha a BEST is végre bevállal egy 2 lemezes extra digit vagy legalább egy slipcase-es változatot, mert szerintem bejött volna nekik. Remélem, hogy a képpel nem lesz gond, és természetesen a két 5.1-el sem. De előre félek, hogy ez egy nagyon elsietett kiadás lesz...