Keresés

Minden, ami sport...

2013. október 12., szombat 2:20
Mondjuk én félidőben, az addig látottak alapján tippeltem. Szó mi szó, 10:1-nél sem szólhattunk volna semmit, a különbség megvolt akkora is.
most posts by TM
0
2013. október 12., szombat 2:10
Izgalmas meccs volt, jók voltunk, haverokkal köresemeseztünk, mindenki bízott az ikszben. :)))

Komolyra fordítva, Xti nyerte a családi goltotót (após előtt) képes volt 8 dugót jósolni. Ő legalább nagyon örült a végén, igaz, én sem szomorkodtam kicsit sem, pedig a 10 gólos tippem nem jött be.
most posts by TM
0
2013. október 12., szombat 2:04
Ejjj, ha most érdekelne a magyar foci, bizony sírhatnék... :(

De egy ember életében egy ilyen összeomlás elég. Nekem meg a 0-6 már megvolt Mexikóban. :(
0
2013. október 8., kedd 19:12
Engem az döbbent meg,egy súlyos beteg ember mit keresett eddig az élsportban?
0
2013. október 8., kedd 19:10
Esélyünk nincsen,aki ilyet ír,el kellene tiltani a sportújságírástól.

Persze meg kell próbálni,hiszen muszáj nyerni.

Voltak mindig meglepetések,de ott a győztes jobb csapat volt,mint mi most.

Olyan mérkőzésekre gondolok,mint a 70-es években az angol-lengyel,vagy a 90-es években a francia-bolgár.
0
2013. október 8., kedd 17:14
Bár nem vagyok túl nagy Fradi-szurkoló, sőt, semmilyen, mégis megdöbbentő, ami Adams-szel történt, történik. Kóma, műszív, lábamputálás... ez hidegrázóbb, borzalmasabb bármilyen horrortörténetnél. Nem olyan rég még itt futkározott nálunk a pályán, amikor ligakupameccset játszottak a csapataink, most meg gépek tartják életben... felfoghatatlan
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 17:09
Még csak kedd van, de már azzal van tele a sajtó, hogy minden esélyünk megvan legyőzni az oranjét. Lesz itt még pofára esés péntek este.
most posts by TM
0
2013. szeptember 13., péntek 0:38
Én úgy gondolom, minden esetben csak a győzelem lesz elég a saját csoporunk 2. helyének megszerzéséhez is!
0
2013. szeptember 12., csütörtök 18:22
A legrosszabb másodikot félrenéztem...

Ha Bulgária megnyeri az utolsó két mérkőzését(van rá esély,mivel már kiesett csapatokkal játszik csak),akkor a románok és a törökök eredményeitől függetlenül csak a győzelem elég Hollandiában.
0
2013. szeptember 11., szerda 18:43
A lehetséges pótselejtezős ellenfeleink:

Horvátország
Portugália
Görögország
Franciaország

Ha a görögök esetleg megnyerik a csoportjukat,akkor Svédország lehet még ellenfél.
Persze az is előfordulhat,Anglia is csak második lesz...

Az esélyekről:Hollandia idegenben való legyőzése szinte kizárt.Már amiatt is,ők évek óta veretlenek hazai pályán és a sajtó jóindulatát elveszítenék.

A törökök helyzete kedvezőbb,otthon játszanak és utoljára a hollandok a svédektől kikaptak idegenben az utolsó mérkőzésükön.Neki a három pont a legjobb csoportmásodik helyhez kellett és így lett meg.

0
2013. szeptember 11., szerda 18:37
Én úgy számolom,a végén alighanem Svájc mögött lesz a legrosszabb csoportmásodik.
0
2013. szeptember 11., szerda 1:56
Így van! S ha egy kis ésszel szervezik a barátságos meccseket, akkor nem hozzák ide Izraelt, helyette biztos lett volna a magyar átlagnak valamilyen kevésbé szidható külföldi alakulat, s akkor nálunk is lett volna olyan ördögkatlan a románok ellen, mint most náluk volt. Sportdiplomáciából elégtelen.
most posts by TM
0
2013. szeptember 11., szerda 1:50
Nekem meg az jött ki, hogy nem a mi csoportunkból fog kikerülni a leggyengébb csoportmásodik, mert a bolgárok a B-csoportban rosszabbul állnak (ugyebár az utolsó helyezett elleni eredmények kihullanak) az már más tészta, hogy leszünk-e csoportmásodikok...
most posts by TM
0
2013. szeptember 11., szerda 1:29
Pont most számolgattam, ha itthon nem bénázzuk el azt az egyébként agyonnyert meccset a románok ellen, akkor már megvan a pótselejtezős hely! Én inkább azt mondom, azon ment el, nem azon, hogy pénteken kikaptunk. Ugyanis akkor most 4 pont előnyünk lenne a románokkal és 3 a törökökkel szemben!
0
2013. szeptember 10., kedd 23:56
román-török 0:2 végeredmény visszaállt tehát a péntek délutáni állapot, másodikak vagyunk a csoportban Hollandia mögött. Most már "csak" őket kellene megverni, hogy pótselejtezőzzünk valami papíron sokkal jobb csapattal a brazil vébéért.
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 23:20
Azt mondta erre a főszakácsom, hogy ezek a focisták olyanok, mint én. Mindig, mindent kicentiznek, aztán vagy bejön, vagy nem... :)

Így izgibb!
0
2013. szeptember 10., kedd 23:13
magyar-észt a szünetben 3:0, közben meg a román-török 0:1 most kár igazán a pénteki arcpirító vereségért...
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 20:28
Serenát a pályája eleje óta kedvelem, pedig akkoriban a nővére jónéhányszor kiporolta a szoknyáját, mégis kettejük közül ő volt a szimpi már akkor is. A belgákat sose kedveltem, ahogy az oroszokat se. Ivanovics tetszik, mint nő, de sajnos a tudása nincs arányban a külsejével. Halep a mellműtétéig ugyancsak kedvenc volt, azóta uncsi. Azarenka sikítozásától pedig feláll a szőr a hátamon, de egyébként egy kedves kislánynak néz ki, aki nem is játszik rosszul. De Serena a démon, főleg most, ebben az érettebb korában.
A férfimezőnyből Rafát kábé a második párizsi győzelme óta követem, nem mondhatni, hogy akkoriban szupersztár lett volna, Federer például többször leoktatta őt, ám még a vereségekből is mindig tanul és mind a mai napig fejlődik, olyan, mint egy erős de ugyanakkor okos, intelligens szivacs, képes megújulni olyankor is, amikor senki nem számít rá, senki nem számol vele. Ilyen pali nincs még egy a mezőnyben. Persze Federer elegáns, meg minden, ám nála már a sport kezd kifelé menni az életéből, bár fogadkozásai most is voltak. Murray meg szisztematikusan készül, egy-egy tornára, hogy majd elmondhassa, hogy egyszer mindegyik megvolt, ám még egyszer nem biztos, hogy moziválja őt ugyanaz a verseny, legalábbis most jól titkolta. Nole pedig hasonlóan agresszív, mint Nadal, de ő most mintha megrekedt volna egy szinten, ami speciel egy elég magas szint, ám az i-re a pontot többször sem tudta feltenni, hiába a fizikai és a mentális erő és az ego. Vagyis aki ma kezdene el foglalkozni a tenisszel, annak is nagy eséllyel Nadal lenne a választottja, én örülök, hgy részese lehettem, lehetek a fejlődésének is.
Hogy mindkét kedvencem menő? Hálistennnek! Rosszul is lennék, ha folyamatosan a szívásaikat kellene végigszenvednem. Így is voltak mindkettőjüknél hullámvölgyek, ami nem volt jó kívülállóként sem, de túl"vagyunk" rajtuk, így most az öröm korszaka van! :)
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 18:38
Az én kedvenceim sohasem nyernek,bár én általában nem a menőknek drukkolok.
Hantuchova és a ciprusi szőrmók a két kedvenc.

A jobbak közül régebben a két belga lányt kedveltem,hiányoznak is a mezőnyből.
Ellenük Serena sem villogott annyira,tőlük tartott és gyakran ki is kapott.
0
2013. szeptember 10., kedd 5:08
Serena Williams és Rafael Nadal az idei amerikai nyílt teniszbajnokság bajnokai! Egyben az én nagy kedvenceim is, akik Párizs után New Yorkban is maguk mögé utasírották a mezőnyt. Ketten együtt immár 30 egyéni GS-győzelemnél járnak, s megvan az esélyük arra, hogy ebben a mutatóban a valaha élt legeredményesebbé váljanak. Korszakos zsenik! Go Serena, Vamos Rafa!!!
most posts by TM
0
2013. szeptember 8., vasárnap 18:41
1986 óta egyszer sem fordult elő,hogy meg tudtunk volna nyerni egy olyan mérkőzést,ahol mind nekünk,mind az ellenfélnek volt "tét".

Most olvasom,majd a 24 csapatos EB-re csak kijutunk...Ha arra sem,akkor a 32 csapatosra.
0
2013. szeptember 8., vasárnap 18:16
Az az öngól után is előrelépésről beszélt a kapitány és a sajtó.Utána jött az 1-7...
Egy gyengébb focimúlttal rendelkező ország van csak nálunk,Wales.
0
2013. szeptember 7., szombat 21:37
: D

http://www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s
0
2013. augusztus 2., péntek 18:25
Nem szoktam a bíráskodással foglalkozni,de amit a lányokkal műveltek,az tényleg durva volt.
A végén kaptunk egy-két kamu előnyt.Kamu,mert már felállni sem volt idő...

A házigazdákat tolják?Hol van még a 2021.Addig hoznak egy olyan szabályt,a hazai csapat ellen kell fújni.

Sportdiplomácia...Jó lenne,ha a NOB-ba egy olyan ember delegálnánk,aki szavazhat is,mert a mostani már nem ilyen...

Mi lesz,ha egy szavazaton múlik,a bírkózást kiveszik-e a műsorból...
0
2013. augusztus 2., péntek 12:54
Talán ha az elején vagy legalább a második negyedtől kicsit lassítani lehetett volna a tempót, akkor több szufla, összpontosítás, lelkierő maradhatott volna a végére.
most posts by TM
0