Keresés

Minden, ami sport...

2013. július 8., hétfő 2:27
Viszont Murray nyert! Ha már így alakult a döntőig, ahogy, akkor sokkal inkább neki drukkoltam, hogy végre hozzon össze egy számára hazai GS-győzelmet. Sajnos a meccset nem láttam, illetve csak félig sajnos, mert hát a tóban pancsoltam, és azért az se rossz, de érdekelt volna a teniszdöntő is. Az eredmény alapján lehetett ez viszonylag sima, ugyanakkor kiélezett küzdelem is.
Egy biztos, hogy örülök neki! :)
most posts by TM
0
2013. július 7., vasárnap 19:06
Igen.Federer már nem a régi,Nadal bármikor megsérülhet.Ütőképes új játékos sehol...
0
2013. július 7., vasárnap 2:47
16 GS-t azért nem a szél fújt össze neki. Jó játékos ő, és mostanában a mentális problémáit is sikerült legyűrnie, miután a magánéleti dolgai pozitív irányba fordultak. Na meg volt számos betegség, sérülés, ami nélkül már Steffi Graf előtt járhatna összesítésben. De azért így is boldogan cserélne vele bármelyik teniszező, beleértve a férfimezőnyt is. Nem aggódom érte, még van neki jó pár éve. Inkább Nadal, Federer és a többiek korai kiesésére céloztam. A túlságosan agyonsűrített versenyszezon egyre kevésbé bírja el a már-már csak tradícióból fenntartott, izületterhelő két füvespályás tornát.
most posts by TM
0
2013. július 6., szombat 19:42
Gondolom a kisebbik Williams lányt hiányolod.

A látszat ellenére ő a nagy tornákkal sokszor bajban van.Ebben az évben háromból egy a mérleg.
Tavaly a Garroson elég váratlanul esett ki,és mikor nyer,akkor is érezni,ha komoly ellenállásra talál,sokszor nem rajta múlnak a dolgok.

Lásd a hazai pálya,US Open.Kétszer Clijterstől kapott ki,majd Stusortól,és tavaly is Azarenka a mérkőzésért adogathatott ellene.
0
2013. július 6., szombat 18:37
Kikapott a német csajszi? Helyes. Ha holnap győz Murray, helyrebillen ez a számomra fals idei Wimbledon.
most posts by TM
0
2013. július 6., szombat 18:35
Ez az ugra-bugra Bartoli mindig is szimpatikus volt nekem,Igazi egyéniség,és most már Grand Slam győzelme is van.
0
2013. június 7., péntek 17:50
Jó lenne a Roland Garroson is bevezetni a Sólyomszemet,mivel komikus,hogy a XXI.században a labda nyomát nyomozzák,a salakon.
A labda egyébként nagyobb,mint a nyoma...

Fedett pálya sem ártana,legalább az elődöntőkre és a döntőkre.
0
2013. június 3., hétfő 18:55
Most már csak a Bayern Münchent kellene valakinek jól elvernie,mint tavaly a Német kupa döntőjében a Dortmundnak 5-2-re...
0
2013. június 3., hétfő 10:35
EGYESÜLT ÁLLAMOK–NÉMETORSZÁG 4–3 (2–0)

Jól van, ez az eredmény már kellett, mielőtt még a németek átkeresztelték volna az Olümposzt. Látszik, hogy futni a jenkik is tudnak, onnantól kezdve meg már a futballintelligencia dönt. :)
most posts by TM
0
2013. június 2., vasárnap 23:02
Jó volt. Még akkor is, ha nyert a Madrid. Scholes ismét bebizonyította, hogy simán játszhatna még egy-két évet.
0
2013. június 2., vasárnap 23:02
Erre igyunk! :)
most posts by TM
0
2013. június 2., vasárnap 22:54
Így van, angol foci az igazi, én is ezt mondom mindig! :)
0
2013. június 2., vasárnap 22:44
Egyébként érdekelt volna! :) Jó volt?

Jövőre hanyagolom a Madridot, kiábrándultam a spanyol közegből. Kívánom Mourinhónak, hogy a következő csapatánál ne olyan sunyi játékosokkal kelljen együtt dolgoznia, mint például Casillas.
most posts by TM
0
2013. június 2., vasárnap 22:13
Bpesten voltam moziban, de Nagy Gatsby helyett jobb lett volna Matt Busby...
most posts by TM
0
2013. június 2., vasárnap 22:05
TM! Nézted ma a Man Utd legendák vs. Real Madrid legendák meccset?
0
2013. május 15., szerda 22:43
Ha ma nyer a Cselezzé akkor jövő szombatig együtt őrizheti a vitrinjében a Bajnokok Ligája és az Európa Liga serlegeit, és ilyen eddig még nem fordult elő.
most posts by TM
0
2013. május 12., vasárnap 23:41
Bennmaradt a csapatom a PL-ben! :)
0
2013. május 12., vasárnap 23:12
Mai nap legnagyobb (legalább is számomra) sporteseménye, hogy Sir Alex és Scholes búcsúzott az Old Trafford közönségétől. Ez volt itt az utolsó meccsük. Nem szégyenlem, hogy felnőtt férfiként megkönnyeztem a díjátadót és Fergie mindkét gólörömét.
0
2013. május 12., vasárnap 23:07
Gratulálok én is a csajoknak. Igaz csak a második félidőt láttam, de nagyon tetszett amikor az edző még az utolsó időkérésnél (amikor már biztos volt a BL győzelem) azt mondta, hogy nyerjék meg ezt a meccset is, nem elég az összesítésben szerzett győzelem. Ami külön öröm, hogy végül Görbe hetesével sikerült ezt megvalósítani.
0
2013. május 12., vasárnap 19:01
Az 1982-es évet semmi nem feledteti!
0
2013. május 12., vasárnap 18:32
A Ferrari 1, 3-nak viszont nagyon örülök. Csak így tovább! Forza Ferrari!!!
0
2013. május 12., vasárnap 17:36
Őt korábban nem bírtam, de ha elkeni a mitugrász sváb kölyök száját, annak persze örülök. :) Jobban belegondolva a finn szivacs számomra a legkevésbé irritáló, mert a spanyol dulifuli is távol áll tőlem :)
most posts by TM
0
2013. május 12., vasárnap 17:31
A finn vodka-pusztító sem dob fel? Neki azért lehet szurkolni szerintem. :)
0
2013. május 12., vasárnap 17:11
Hamilton kedvelőjeként mostanában nincs túl sok örvendeni való F1-ügyileg. A Schumachert a visszatérése után fikázók ellen viszont egyre több bizonyíték gyűlik össze atekintetben, hogy nem a veterán versenyző volt gyenge, hanem az alatta levő autó. Lewisék annyiban vannak előrébb, hogy már az időmérőben fel-feljönnek a többiek mellé, csakhogy erre nem osztanak érmet. Mellesleg a német autókat amúgy sem szeretem, úgyhogy egyre teljesebb a verseny iránti közönyöm.
most posts by TM
0
2013. május 12., vasárnap 17:05
A győri csajok megcsinálták és ez akkor is örvendetes, ha a csapat meghatározó részének a meghatározó része nem echte győri. Bravó!
most posts by TM
0