Hehe, hajszál pontosan ugyanezt mondtam itthon én is :) Nagyon örülnék ha az olaszok mellett a hollandok mennének tovább, Dzsudzsák miatt néztem most a holland bajnokságot, szimpatikus játékosaik és stílusuk van, de remélem azért ma az olaszok legyőzik őket :)
2008-as Labdarugú EB, Svájc és Ausztria
C. csoport
Románia-Franciaország - 18.00
Kezdőcsapatok:
ROMÁNIA : Lobont, Contra, Tamas, Goian, Rat, Cocis, Radoi, Chivu, Nicolita, Niculae, Mutu
FRANCIAORSZÁG : Coupet, Sagnol, Gallas, Thuram, Abidal, Ribéry, Makelele, Toulalan, Malouda, Benzema, Anelka
Hű és elszánt olasz és holland szurkolóként, döntetlent szeretnék látni ezen a mérkőzésen :) De ha a franciáknak sikerül feltörni a szikla szilárd román védelmet, akkor lehet esélyük a három pontos kezdésre.
Tippem: Döntetlen
Hollandia-Olaszország - 20.45
Kezdőcsapatok:
HOLLANDIA : van der Sar (1) - van Bronckhorst (5), Ooijer (2), Mathijsen (4) - de Zeeuw (6), van der Vaart (23), Engelaar (8), Sneijder (10), Heitinga (3) - van Nistelrooy (9), Kuyt (18)
OLASZORSZÁG : Buffon (1) - Zambrotta (19), Materazzi (23), Barzagli (6), Grosso (3) - Pirlo (21), Gattuso (8), Camoranesi (16), De Rossi (10) - Toni (9), Di Natale (11)
Kérdés nem lehet, hogy az olaszoknak szurkolok, s erősen bízok benne, hogy aktuális világbajnokoként az olaszok megnyerik az EB-t is. A hollandokat is kedvelem, remélem is, hogy ők jutnak tovább az olaszok mellett a "Halál-csoportból", de ezen a meccsen olasz dominanciát és győzelmet várok :)
Tippem: Olaszország