Keresés

Minden, ami sport...

2013. május 10., péntek 11:43
Ha Ferguson így gondolja, nincs miről beszélni. Nekem hiányozni fog az öreg, de megérdemli a pihenést. Számomra az egyik, ha nem a legnagyobb edzőikon.
0
2013. május 10., péntek 11:41
Szuper meccs volt, hatalmas hangulattal. Béla góljánál felrobbant a stadion. De rég is volt.
0
2013. május 10., péntek 9:55
Most már hivatalosan is Moyes az új menedzser.

Sir Alex Ferguson szerint remekül döntött a klub, hogy az 50 éves honfitársát nevezte ki menedzsernek.
„Amikor a jelöltekről beszélgettünk, egyhangúlag döntöttünk úgy, hogy Moyes a megfelelő ember a posztra. David becsületes ember erős munkamorállal. Régóta csodálom a munkásságát, jól emlékszem az 1998-as évre, amikor arról tárgyaltunk, hogy a segítőm lesz a klubnál.
Akkor még pályája elején járt, mára azonban csodálatos éveket töltött az Evertonnál.Minden tulajdonsága adott ahhoz, hogy a Manchester United menedzsere legyen” – nyilatkozta utódjáról a leköszönő Sir Alex Ferguson.
most posts by TM
0
2013. május 10., péntek 9:54
Aki csak itthon láthatta őket, az is vesztes meccset fogott ki, Koplárovics Bélának köszönhetően. :)
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 21:17
Moyes tökéletes választás utódnak. Fergie szerintem sokat fog neki segíteni. Én személy szerint Nani-t eladnám, de Rooney is mehet, ha ilyen marad a mentalitása. Most is rinyál, hogy Ő a Bayern-be menne. James Rodrigez jöhet a Porto-ból Nani helyett és kell még egy kőkemény kp Carrick mellé (Strootman-t emlegetik a PSV-ből - majd RVP meg Büttner rábeszélik). Ez a két változtatás bőven elég lenne, mert egyébként rendben van a keret.
0
2013. május 9., csütörtök 19:20
Haverom látta őket, nagyon nagy MU-szurker. 2009-ben, abban az évben, amikor bajnokok lettek. Melyik meccsen? Amikor hazai pályán kaptak ki 4-1-re a Pool-tól. Erre mondják, hogy nem volt szerencséje? :)
0
2013. május 9., csütörtök 18:44
Mielőtt Ferguson megjelent,az Evertonnak több bajnoki címe volt,mint az MU-nak.Balszerencséjükre a városi riválisnak köszönhetően pont akkor zárták ki az angol csapatokat a kupákból,mikor a legjobbak voltak.
Egy KEK győzelem után éppen a BEK-ban indultak volna...
0
2013. május 9., csütörtök 12:20
:)

Nekem elég lett volna az is, ha láthatom élőben a csapatot, még amikor Ferguson ült a padon.

Most viszont megint megyünk a Balatonhoz, úgyhogy elköszönök.
Jó filmezést, szia! :)
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 12:17
Legyünk őszinték, még te is elvállalnád.:)
Ez nem egy olyan ajánlat, amit vissza lehet utasítani.
0
2013. május 9., csütörtök 12:16
Attól tökös, hogy bevállalja az "öngyilkos küldetést".
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 12:05
Azt még nem tudom, mert az Everton ugyan jó csapat, de ott viszonylag kevés a nemzetközileg elismert sztár.Kisebb az elvárás, nagyjából a "csak végezzünk a Liverpool előtt, azt jó van" harci felkiáltással indulnak el minden évben.
0
2013. május 9., csütörtök 11:52
Látod? Máris megállapíthatjuk, hogy egy tökös csávó! :)

Fura, mert Guardiola egész életében csak Barcelonában foglalkozott a sporttal, így igazából számomra is talány, hogy mihez kezd egy teljesen más kultúrában egy teljesen más futballközegben.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:46
Azért a Manchester United sem kisebb márkanév, sok-sok türelmetlen és éhes szurkolóval.Moyesnak ki kell jönnie egy edzőlegenda árnyékából.Tök mindegy, hogy mivel nyugtatták a lelkét ez egy öngyilkos küldetés.

Guardiola jövő éve attól függ, hogy megnyerik-e most a BL-t vagy sem.
Egyébként nem hiszem, hogy ez neki való csapat lenne.
0
2013. május 9., csütörtök 11:42
Nani és Vidic nekem se hiányozna...
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:39
Egyébként szerintem Guardiola helyzete sokkal komplikáltabb lesz a Bayernnél, neki ugyanis vagy féltucat legendával kell tudni majd megtalálni a hangot, a közös nevezőt Münchenben, Moyesnak meg "csak" Fergusonnal.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:38
Igazából csak arra gondoltam, hogy Nani és Anderson helyett jöhetne Jordy Clasie és Christian Atsu.Vidic-et meg csak simán elengedném, nem kell őt külön pótolni.
Ennyi tökösség nekem már elég.
A játékon nem tudom mit lehetne változtatni, hogy Európában ismét nagyok legyetek.
0
2013. május 9., csütörtök 11:32
Idővel majd biztos így lesz, de valószínűleg nem az lesz az első ténykedése, hogy kiszórja a fél csapatot és a maradékkal tikitakát kezd el játszatni. :)
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:31
Szerintem is ő a jó jelölt, nem akarok erről beszélni.
Csak azt szeretném látni, hogy mer a saját elképzelése alapján belenyúlni ebbe a jól működő gépezetbe.
0
2013. május 9., csütörtök 11:30
Egyébként a legtehetségesebb fiatal edzőnek tartják. Ha Fergie még ellátja itt-ott jótanácsokkal, attól csak még jobb lesz. Ezt az őrségváltást én teljesen jól levezényelhetőnek érzem. Végül is nekünk nézőknek ulajdonképpen nem is ez a fontos, hanem majd a pályán elért eredmények, úgyhogy őszig nincs miért aggódni.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:26
Bye Alex!
0
2013. május 9., csütörtök 11:25
Moyes nem akárki, az Evertonnál edző. :)
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:24
Csak részben néz más feladatok után, mert ott lesz a klubnál. Biztos vagyok benne, hogy amiben csak tudja, segíteni fogja az utódját, s én ennek a pozitív oldalát látom. Így még mindig jobb, mint két dudás egy csárdában, lásd például Mourinho és a Real vezetése.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:24
Csak részben néz más feladatok után, mert ott lesz a klubnál. Biztos vagyok benne, hogy amiben csak tudja, segíteni fogja az utódját, s én ennek a pozitív oldalát látom. Így még mindig jobb, mint két dudás egy csárdában, lásd például Mourinho és a Real vezetése.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:22
Jó, de a nem ültethetnek le akárkit a padra, mint a Liverpoolnál.:)
Kezelni kell valakinek a helyzetet.
0
2013. május 9., csütörtök 11:15
Az nem lenne méltó, ha egy odaszerződtetett "nagy név" fogná és kiszórná mindazt, amit Ferguson most készen otthagyott (ahogy azt a Mester is nyilatkozta - a Híradó topikba bemásoltam tegnap) s nem pedig azt gondozná tovább. Moyes az utóbbit fogja csinálni, és Ferguson fog neki adni tanácsokat, és biztos bele is fog szólni több dologba, amihez 26 évnyi tapasztalatával joga van, és meg is köszönhetjük majd neki, hogy segít. Ahogyan a most és a múlt sztárjait is kinevelte, úgy Moyes is általa lehet majd igazán nagy edző, amivel mindenki csak jól járhat.
Nincs itt semmi probléma.
most posts by TM
0