Keresés

Minden, ami sport...

2013. május 9., csütörtök 11:12
:)
Én is látom az eredménysort, ezt senki nem csinálja utána, de ha azt mondta más feladatok után néz, akkor tegye azt.Ennyit akartam kihozni a dologból.
0
2013. május 9., csütörtök 11:09
Nem a nevek szállítják az eredményeket.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:08
Szerintem a Manchester United-hez nem lenne méltó, ha csak egy bábot ültetnének a kispadra.Pláne nem a skót mester után.
0
2013. május 9., csütörtök 11:04
Pont ezt írtad.
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:04
Nem írtam ilyesmit.
0
2013. május 9., csütörtök 11:02
Bazz, még egy napja sincs, hogy bejelentette az edzői munkájának befejezését és máris mumus...
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 11:01
Miért kellene félni a "megkerülhetetlen" Ferguson miatt? Ő valami kártékony elem?
most posts by TM
0
2013. május 9., csütörtök 10:55
Remélem az új edző elég tökös lesz a feladathoz.
Attól félek, hogy az öreg a markában tart majd valakit még évekig, és mindenbe beleszól.(Szeretnék valami újat látni, akár stílusban is.)
Megkerülhetetlen ez az ember a csapatodnál és hiába szerződtetik David Moyes-t vagy valaki mást, inkább csak másodedző lesz szegény.
Egyébként örülök a változásnak, izgalmas lesz a következő idény.

Te, mint United szurkoló, most mit csinálnál a nyáron a kerettel?
0
2013. május 9., csütörtök 10:08
Sir Alex Ferguson bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul. Szomorú nap ez egy United drukker életében. Lezárult egy szép és sikeres korszak, és azt hiszem bárki is veszi át a helyét az mindenképp visszalépés lesz. Reméltem, hogy még marad addig míg a csapat újra BL-t nyer, de sajnos ez már nem fog megtörténni. Mondjuk érthető, már 71 éves és elég komoly műtét vár rá a nyáron, de ettől függetlenül sajnálom.
0
2013. május 2., csütörtök 17:47
A Szuper Kupa egy kicsit komikus,mivel tavaly,mind a bajnokságot,mind a kupát a Dortmund nyerte.

Tavaly a bajnokságban:1-0 és 2-1 a Dortmundnak.

Kupadöntő:5-2 a Dortmundnak.
0
2013. május 2., csütörtök 17:45
Ők az esélytelenebbek,így én is nekik drukkolok.A pénzük nagyjából a fele,mint a Bayernnek...
A negyedik kalapból húzták ki őket,ritka,hogy innen a döntőbe jut egy csapat.

A mérkőzéseik ebben az idényben:

Szuper Kupa(semleges pálya)2-1 a Bayern javára.
Német Kupa(München)1-0 a Bayern javára.
Bajnokság(München)1-1
Bajnokság(Dortmund) ? (mérkőzés a hét végén...
0
2013. május 2., csütörtök 2:05
Ha vicces is, én inkább az ő győzelmüknek örülnék, két irtózat nagy arc Bayernes ismerősöm miatt.
most posts by TM
0
2013. május 2., csütörtök 0:46
Kivégezték őket.:)
Valamiért mosolyt csal az arcomra ez a két eredmény, pedig nincs bajom ezzel a csapattal.Tetszik a nyugodtságuk, hogy bárki ellen képesek voltak cicázva kihozni a labdát a legszarabb helyzetből is.Most hiába próbálkoztak, semmi nem jött össze nekik.
Milyen vicces lenne, ha ezek után a Dortmund nyerné a BL-t...
0
2013. május 1., szerda 2:10
Nem láttam a meccset, mert kilenckor indultunk le Balatonra, és a meccs végére értünk le, az eredményt a netről tudtam meg, de így most azt gondolom, jobb is hogy nem láttam. :)

Holnap én nagyon fogok drukkolni a Barcának a Bayern ellen, (inkább spanyol csapat nyerjen, mint német), még ha erre csak egy százalék esély maradt, akkor is!
most posts by TM
0
2013. május 1., szerda 0:51
Nem gondoltam volna, hogy a Real élessé tudja tenni a visszavágót. Jó kis meccs volt, életemben  talán először a végén szorítottam a Realnak, magam is meglepődtem.
0
2013. április 25., csütörtök 23:31
azóta lett szerintem jó, mióta külföldi edzők és külföldi játékosok kerültek a ligába.
0
2013. április 25., csütörtök 23:30
Én inkább csípem a németeket, mint nem. A legszimpatikusabb csapatuk számomra is a TM által felsorolt. Az 1990-es döntő nekem is szívfájdalmam, én is hatalmas Argentína szurkoló vagyok. Az angol foci nekem semleges, azóta lett szerintem jó, mióta külföldi edzők és külföldi játékosok. A topcsapatoknál egyetlen angol edző sincs, s kis túlzással 11 kezdő angol játékost is nehezen szednének össze a topcsapatokból. Az angol foci 25 éve abból állt, hogy Shilton felrúgta a félpálya közepéről, s Hateley fejelt, Lineker lőtt. :-)
0
2013. április 25., csütörtök 21:33
Hát igen, kb. én is így vagyok vele. A 80-as években kifejezetten csipáztam őket, bár nagy argentin-drukker lévén  90-ben utáltam őket a vége maitt, majd utána még egyszer szurkoltam nekik EB-n, de ez nem tartott sokáig, mert  96-ban már az angol nemzeti csapathoz húzott a szívem és azóta vagyok Newcastle drukker is. (A Newcastle iránti vonzódásom hozta meg a válogatotthoz is a kedvemet, ugyanis Alan Shearer számomra a legnagyobb csatárok egyike, és az akkor csúcsformában focizó Gascoigne is játszott egy rövid ideig a szarkáknál.) Szóval azóta Európában az angoloknak szorítok leginkább, ha meg világverseny van, akkor az argentinok jöhetnek csakis szóba.
0
2013. április 25., csütörtök 15:05
Lewandowski
most posts by TM
0
2013. április 25., csütörtök 15:03
Öröm az ürömben, hogy ezt a Lewndowskit (remélem, hogy jól írom a nevét) állítólag nagyon a Manchester United nevével együtt emlegetik mostanság, így ha náluk rugdalja majd a gólokat, még akár szimpatikus is lesz számomra. Viszont a német focit (figyelembe véve az eltelt harmincvalahány évnyi szurkolási időszakomat is) valószínűleg már sosem fogom megszeretni. Legközelebb hozzám még a nyolcvanas évek elejei Jupp Derwall által vezetett csapat állt, a Harald Scumacher - Manfred Kaltz, Uli Stielike, Karl-Heinz Förster, Bernd Förster - Wolfgang Dremmler, Paul Breitner, Hans-Peter Briegel - Karl-Heinz Rummenigge, Klaus Fischer, Pierre Littbarski összetételben, mellettük még volt Hansi Müller, Hosrt Hrubesch, Felix Magath, Thomas Allofs, Eike Immel.
A későbbi, Beckenbauer-féle társasághoz jött Augenthaler, Berthold, Brehme, Herget Jacobs, Algöwer, Matthaus, Rahn, Rolff, Thon, Völler - még őket is bírtam, bár drukkolni nekik se drukkoltam. Aztán teljesen közömbössé, idegenné, nem szerethetővé vált számomra a nationelf.
most posts by TM
0
2013. április 25., csütörtök 14:29
A "polák csatár" kifejezés tetszik. Látva az összefoglalót, talán élete meccsét jászotta, de igen, ehhez egy bizonytalan védelem is kell. A Barcának ha jól emlékszem egy, jóindulattal kettő helyzete volt az egész meccsen, a Real most sokkal jobb formában van. Szerintem mindkét meccs visszavágója formalitás, de a német foci évek óta javul, természetesen megtartva a stílusjegyeit.
0
2013. április 25., csütörtök 1:39
A polák csatár akármerre állt, mindenhonnan betalált, ehhez persze kellett a madridi védelem is. A Reálnak meg nem sok minden jött össze, igaz, az első félidőben nem is sokat iparkodtak, az utolsó húsz percben, negyedórában viszont mindenki a pályán volt, aki képes gólt rúgni. Voltak tetszetős támadásvezetések, helyzetek is, szinte felbillent a pálya, de eredménytelenül. Ezen az estén is az általam nagyon utált, nem igazán játékos, kevésbé technikás német "stílus" (értsd: gépezet) dominált, ugyanúgy daráltak, mint tegnap a müncheniek. Különbség annyi, hogy a Madrid úgy kapott ki 4:1-re, hogy vagy hatszor annyi helyzete volt, mint tegnap a Barcának. Kár, hogy ezt csak a tudósításokban jegyzik, a végeredménybe nem számít bele...
most posts by TM
0
2013. április 25., csütörtök 1:06
Nekem ez nagy meglepetés volt, a tegnapi meccs kevésbé, csak a nagy gólkülönbség miatt. A bírói ténykedések meg tényleg kritikán aluliak, bár a mai meccset nem láttam, csak az eredményt követtem.
0
2013. április 25., csütörtök 0:58
Örülök, hogy május 25-én nem kell BL-döntőt néznem, arra az estére amúgy is Quimby-koncert van betervezve.
most posts by TM
0
2013. április 25., csütörtök 0:46
Jah, és a bírói ténykedés a mai meccsen is minimum katasztrofális volt!
0