Keresés

Minden, ami sport...

2013. március 12., kedd 23:53
Barca-Milan: 4-0, a hétvégi gyötrelem után végre szép játékkal sima győzelem. Meccs előtt nem éreztem a Barca továbbjutását.
0
2013. március 4., hétfő 2:17
Látom a szmájlit, ezért nem veszem komolyan a jelződ.
most posts by TM
0
2013. március 3., vasárnap 16:43
Láttam, szerintem ez egy jobb Real. Szerény véleményem szerint az Özil-Khedira-Alonso-Di Maria "középpálya" jobb, mint a klasszikusoké volt. Bár Figo nagyon nagy játékos volt, s Beckhamet is pont a Realban tudtam meg becsülni, összességében én ezt a csapatot erősebbnek tartom.
0
2013. március 3., vasárnap 15:58
+ a celeb-gyereket ki is hagytam! :)
0
2013. március 3., vasárnap 15:57
Te akkor nem láttad a Zidane-féle változatot, Figostul, Ronaldostul?
0
2013. március 3., vasárnap 15:19
Már többször leírtam, szerintem ez a legerősebb Real, amit én láttam eddig. Ki-ki meccs lesz a Real ellen a MU-nak.
0
2013. március 3., vasárnap 11:31
Dehogynem! Minden szurkolás számít. :)
most posts by TM
0
2013. március 3., vasárnap 2:05
Én csak a Real meccset láttam, remélem, ezzel a meccsel átlendülünk a holtponton. Giggs a héten ezredes lesz! Én azon a meccsen nekik szurkolok, nem mintha számítana.
0
2013. március 3., vasárnap 0:03
Nem, csak ajánlottam másoknak is a mérkőzést. Ami egyébként a második félidőben lett jobb, a 4-0 az 4-0, a végén Rooney lökete meseszép volt!

Örültem a Madrid győzelmének is bár abból csak foszlányokat láttam, például C. Ronaldo bődületes felső sarkos kapufáját. Sajnálom kicsit, hogy nem talált be, de ahogy hallom, nem sokat volt pályán, pihentették őt keddre..

Ahogy egyébként Giggset is, akit nem nevezett a mérkőzésre Ferguson, így nem lett meg az ezres jubileum, (haverom beszopta) az majd várhatóan a Madrid ellen történik meg.

A harmadik tévén meg a győri csajoknak drukkoltam a BL-kéziben, úgyhogy mindhárom tévében az történt, amit látni akartam. :)

A Tatabánya meg nem is ma játszott, sikerült összekevernem. :)
most posts by TM
0
2013. március 2., szombat 10:21
Mégis kimész?
0
2013. március 2., szombat 1:54
Szombat du.4. MU-Norwich
most posts by TM
0
2013. február 28., csütörtök 0:32
Úgy néz ki madridi házidöntő lesz a Király Kupában.
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 23:08
Komoly. Nem láttam, vagy nem emlékszem erre a góljára. Számomra a kedvenc MU játékosom, talán Schmeichelt csíptem ennyire, mondjuk számomra eddig ő a legjobb kapus, legalábbis akit láttam. Nekem az angoloknál nincs kedvencem, a Liverpoolt meg az Arsenalt nem csípem, de a legtiszteletreméltóbb csapat számomra is a MU. Vérprofi csapat.

0
2013. február 27., szerda 1:11
Ne is mondd! A nyolcvanas évek Juventusa után a kilencvenes évektől a ManU volt a második és nagyjából utolsó igazán kedvenc külföldi klubcsapatom. Már a fiatal Giggset is volt szerencsém látni tévében, amikor már/még ilyeneket csinált:

http://www.youtube.com/watch?v=hrOyedpeZnk

Miatta különösen sajnálom ezt a most szombati kimaradásomat, de remélem, hogy egyszer még láthatom őt élőben a pályán.
Szombaton meg Tatabánya-Ajka, előtte meg a sportcsarnokban kézilabda az MKB Veszprémmel. Szóval a drukkolás része nem marad el! :)
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 0:50
Giggs ikon.
0
2013. február 27., szerda 0:43
A genya haverom, aki inkább az asszonyával veszíti el az Old Trafford-szüzességét, mint velem, szombaton a helyszínen fogja látni azt a bajnokit melyen Giggs éppen ezredszer lép majd pályára. Biztos szar lesz neki...
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 0:39
Hátha olvassák az Xpresst. :)
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 0:16
Talán még a BL menthető, csak a jelenlegi Barcában benne van, hogy gólt kap. Négyet rúgni a Milannak meg gyakorlatilag lehetetlen. Ha kijön a lépés, tudnak szórni egy négyest bárkinek, csak a szezon ezen szakaszában mindig leül a Barca. Egyébként gratula a Realnak!
0
2013. február 26., kedd 23:49
Tavaly ugyanígy járt a Real.
most posts by TM
0
2013. február 26., kedd 23:42
Kapom szépen a zrika sms-eket...2 gyenge meccs az idényben, s elment a kupa meg a BL.
0
2013. február 26., kedd 23:40
Legalább van következmény.
0
2013. február 26., kedd 23:32
Úgy látszik, hogy a madridiak is elég jól megismerték már. :)
most posts by TM
0
2013. február 26., kedd 17:42
Ha bunda,akkor az olasz foci jut az eszembe.Ott teljesen mindennapos.Mind most,min régen.
Igaz,néha lebuknak és akkor példát statuálnak.Válogatott játékost tiltanak el,klubokat zárnak ki,vagy veszik el tőlük akár a bajnoki címet is.
0
2013. február 26., kedd 1:06
Talán R2-D2 foglalta össze a legjobban a magyar fociról alkotott véleményem: "egy Mercedes után az ember nem szívesen ül Trabantba". Én tényleg szeretem a focit, de általában a legtöbb labdajátékot is szeretem, követem. A focit azon kívül, hogy nézem, versenyszerűen űzöm is. Igaz, hogy csak kispályán, de mai napig rendszeresen. Van egy kispályás csapatom, 1995 óta játszunk Budapest különböző bajnokságaiban, bár most egy-két év szünetet tartunk, mert a csapattársaim nagy része - beleértve magamat is - az apaság boldog, de rögös útjára lépett, hirtelen lett vagy 10 trónörökös a csapatnál. A csapatom mind a labdarúgást tisztelő, azt szerető barátaimból áll, de egy csapattársam kivételével egyikünk sem követi a magyar labdarúgást, bár pár éve még jópáran játszottak alacsonyabb osztályban, sőt egyik barátom többszörös futsal válogatott is volt. Ezt azért írtam csak le, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit a magyar foci - bár a sportot szerető szurkolónak tartom magam - semmilyen szinten nem érdekel. Az okok sok mindenre vezethetők vissza. Az tény, hogy az elmúlt 10 évben a sportcsatornáknak köszönhetően sokkal jobban megismerhettük az elit labdarúgás mindennapjait. Egy magyar NB I-es meccs számomra olyan, mint egy lassított felvétel vagy mint egy amatőr sport például egy angol meccshez képest. Mivel a szabadidőm kevés, sokkal inkább szánok időt akár egy Malaga-Sevilla meccsre, mint kimenjek egy MTK-Eger meccsre. Nem is beszélve a kényelemről, illetve a magyar labdarúgást körülvevő közegről. Volt szerencsém több külföldi meccsen szurkolnom, ég és föld a különbség mindenben. A teljesség igénye nélkül a stadionok minősége, a tisztaság, a stadionok megközelítése, parkolási lehetőség, a mosdók igényessége, szurkolói magatartás, kerekesszékeseknek külön lelátói részek, hangulat. Két élményemet írnám csak le az utolsó itthoni meccseimről. Az egyik a Honvéd-Hamburg meccs volt, amely nem is volt rossz meccs, mondjuk jó se. Bár nem voltak sokan, a ki és bejutás közel egy-egy órát vett igénybe! Voltam Bayern-Arsenal meccsen, ahol vagy 50000 néző volt kint, a meccs után 10 perccel együtt sörözhettünk a München vagy akár Arsenal szurkolókkal a stadionon kívül. A másik egy Magyarország-Svédország meccs volt, amikor egy magyar "szurkolótársam" a meccs előtt már totál részegen majdnem lehányt, egy barátom rántott el a székemről. Volt szerencsém egy 20 fős társasággal a Glasgow Rangers egy bajnoki meccsét végigszurkolni a B közepükkel, ahol a skót szurkolók minket ismeretlenül is belevontak a szurkolásukba, a zászlókifeszítésükbe, én életemben nem láttam még ekkora zászlót, többszázunkat betakart. Külföldön egy focimeccs ünnep, teljes családok mennek ki, akár nagymamák és unokák. Itthon még női WC sincs minden stadionban! Kint kihalással lehet bejutni egy jobb meccsre, itthon ősszel volt olyan meccs, ahol 57! ember ment ki. Egyébként minden tiszteletem az övék, de én a kevés szabadidőmet a labdarúgást szerető emberként a labdarúgásra szánom, nem a labdarúgásra hasonló fociszerű sportra. És akkor még szót sem ejtettünk a teljes magyar labdarúgást átszövő, majd minden csapatot és csak eddig közel 100 játékost és edzőt érintő bundáról, előre eldöntött meccsek tucatjairól.

0
2013. február 26., kedd 0:25
Nem magyarázkodásnak szántam, csak leírtam.
0