Keresés

Minden, ami sport...

2013. január 8., kedd 13:34
Falcao az Atletico Madrid játékosa :)
0
2013. január 8., kedd 12:22
Engem nagyon zavar és nem tartom igazságosnak, hogy a Bl-t a Chelsea, az E-ligát az Atletico madrid nyerte, ennek ellenére egyetlen egy játékos sem kerülhetett be az év csapatába!
0
2013. január 8., kedd 0:24
Ma véletlenül betévedtem a rég nem látogatott éttermembe, ahol hosszú idő után összefutottunk Harsányi Gergővel, aki a csehországi Újév Kupa utáni és a spanyolországi VB előtti egy napos pihenőjét tölti itthon. Utoljára még az olimpia előtt beszélgettünk. Mindig jólesik megtapasztalni, mennyire normális, érett fejjel gondolkodó, kimért, intelligens, barátságos, kedves sportemberhez van szerencsém. A zellerkrémleves, és a baconos rántotthusi (plusz hasábburgonya) mellett megtárgyaltuk az eltelt időt, majd kölcsönösen sok sikert kívántunk egymásnak erre az évre is. Bízom benne, hogy mindkettőnk óhaja teljesülni fog. :)

Pénteken, január 11-én kezdődik és 27-én vasárnap ér véget a világbajnokság.
most posts by TM
0
2013. január 7., hétfő 22:51
Messi negyedszer megnyerte az aranylabdát! Már most sporttörténelmet írt, szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk őt hétről-hétre. Bár minden elismerésem és tiszteletem  Messié, de most Iniestáért szorítottam. Messi külön kategória...
0
2012. december 21., péntek 17:26
Fura,hogy a kézis lányok a hat legjobb csapatba sem kerültek az érmük dacára,miközben negyedik helyet szerzett gárdák megelőzték őket.

Persze nem az olimpián lettek harmadikok,de eben a sportágban pont az olimpia a legkönnyebb.Szinte nehezebb kijutni,mint ott jól szerepelni...
Ha meggondolom,hogy most az EB-n a minket verő horvátok csak 13.-ok lettek...Az olimpián nincs is ennyi résztvevő,és a mezőny vége "interkontinentális pofozógép".
0
2012. december 20., csütörtök 23:51
Én a Milant gyerekként szerettem meg, Van Basten az egyik kedvenc csatárom volt. Azóta is szurkolok nekik, utolsó nagy csapatuk szerintem Cafu idejében volt. Az általam látott legjobb jobbhátvéd, most is előttem vannak az esernyős cselei. Az Ibra gól pedig nagy gól volt.
0
2012. december 20., csütörtök 23:46
Megértelek, nehéz meccs lesz, de a Milan meccs sem lesz sétagalopp. Ráadásul én a a Milant is szeretem. Mondjuk azon kevesek egyike lehetek, akik az Intert is kedvelik. A Malaga szerintem nem rossz csapat, de jelenleg a "spanyol" csapatok kimagaslanak a mezőnyből.
0
2012. december 20., csütörtök 23:01
Nézd a jó oldalát, az a kedvenced, amelyik továbbmegy, utána játszhatja a vajaskenyér-meccseit! :)
0
2012. december 20., csütörtök 21:04
Akár a dühöngős topikba is írhatnám, de mégiscsak sporttémájú a mérgem, amiért két "csapatomat" összesorsolták a BL nyolcaddöntőben, míg más pályákon vajaskenyér-meccseket fognak játszani. A Real és a MU kiesése miatt is szomorú lennék, a Unitednek azért (is) drukkolok béelileg, mivel tavaly dicstelenül korán pottyantak ki, a Madridnak meg a (sajnos már borítékolható) bajnoki fiaskó miatt kellene minél tovább jutni a nemzetközi porondon. Utóbbiak sajnos rossz passzban is vannak, bár tavaszig még sokminden változhat, az angolok viszont a sokkoló koreográfiájú 90 perceik ellenére is meggyőzően vezetik az otthoni tabellát. Persze minden meccs egy külön sztori, ami alatt bármi történhet. Próbálom a jó oldalát látni, hogy a kedvenceimet egyszerre nézhetem, és tulajdonképpen bármelyik továbbjutónak drukkolhatok tovább a legjobb nyolc között. Na de ilyen Porto-Málaga meg Galatasaray-Schalke derbik, ugyan már...
most posts by TM
0
2012. december 20., csütörtök 17:47
Nagyon szívesen jövök máskor is :)
Az a gól... te jó ég nem találok rá szavakat, persze nagy adag mázli is kellett hozzá. A taposásnál szerintem elborult az agya, én emiatt elhiszem hogy nem vette észre a védőt, ettől még természetesen járna eltiltás, ez nem megengedett egyetlen pályán sem!! Milan szurkolóként a mai napig szívfájdalmam hogy elment, nagyon megszerettem az itt töltött két év alatt. Most olvasom az önéletrajzi könyvét és hihetetlenül érdekes dolgokat ír, vall magáról, a saját személyiségéről. A Barcás időszak alatt pl. majdnem abbahagyta a focit, úgy érezte kiégett.
0
2012. december 20., csütörtök 16:49
Azért az az ollózos gól ott van az általam eddig látott legjobb találatok között. Épp ezért bánom, hogy van neki egy "sötét" oldala is, mert számomra ambivalens és nem tudom egymás mellett értékelni a két énjét. Ha rajongó lennék, talán figyelmen kívül tudnám hagyni (bár talán akkor sem)de így, külső szemlélőként ez nem megy.
Azért ne tűnj el, dumáljunk máskor is!
most posts by TM
0
2012. december 20., csütörtök 16:33
Természetesen, és nem is akartam bántani senkit mint leírtam, csak kíváncsi voltam a reakciókra ennyi. Jó fórumozást!
0
2012. december 20., csütörtök 0:36
Azért én Brazíliában inkább a braziloknak fogok drukkolni. Az argentin csapatnak addig szorítottam, amíg Maradona volt a kapitány, merthogy nálam mindig is ő a number one focista.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 23:49
Alonso nagyon hasznos, Casillas ikon, de már túl van a csúcson, mostanában több gólban is benne volt, ennek ellenére a világ legjobb kapusainak egyike. Özil nagyon penge, hasznára vált a Realnak. Di Maria világbajnok lesz Messivel és Higuainnal. Benzemát nem tudom hova tenni, nem rossz, de Higuain szerintem jobb.
0
2012. december 19., szerda 23:42
Alonso jó arc, de Casillasból kezdek kiábrándulni, egyre bénább gólokat kap. Özilt a német válogatottban nem bírtam, itt szimpi lett. Di Maria nekem nem jön be, akkor már inkább Benzema.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 23:39
Nem vitás, a legjobb. Én mégis többre értékelem Casillast, Xavit, Özilt vagy Di Mariat. De nekem Ronaldo alapból nem szimpatikus, itt az én vevőimben van a hiba, én már a MU-ban sem szerettem, de a tudása előtt le a kalappal.
0
2012. december 19., szerda 23:30
Ronaldo a legjobb a csapatban. Kevés olyan focistát látni, aki annyira alázatos a sportág iránt, mint ő. Ebben is hasonlítanak egymásra Messivel.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 23:25
Ízlések és pofonok. A Barcelonának ez tényleg egy kivételes korszaka, remélem még kitart jópár évig. Számomra eddig ez a legtiszteletreméltóbb Real, leszámítva Pepét és Ronaldot.
0
2012. december 19., szerda 23:06
Nekem a Real jobban fekszik, ám így sem esik nehezemre elismerni a Barcelona kivételes korszakát. Kár, hogy nem nekik drukkolok, úgy biztos egész különleges érzés lenne megtapasztalni a sikereiket.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 23:03
Igazad van, Pepe is egy tehetséges játékos, nem véletlenül kezdő a Realban. Egy olyan Realban, mely szerintem a legerősebb Real, mióta a focit követem. A Barca és a Real közötti sok különbség egyike talán az a szellemiségbeli különbség is, hogy Pepe ilyen felfogással nem játszhatna egy Guardiola vagy Villanova vezette csapatban. Nem véletlenül került ki Ibra is a csapatból.
0
2012. december 19., szerda 22:58
Nem gondolom, hogy meg kellene védenem a Barcát, az eredményeik önmagukért beszélnek. A rengeteg pozitívumot nem sorolnám fel, ha a labdarúgást követed, tisztában vagy velük. Egy konkrétumot írnék le, szerintem sokan elsikkadtak felette. A Barca pár hete egy olyan meccset játszott a Levante ellen, hogy csak saját nevelésű játékosai voltak a pályán. Tudom, hogy 10-12 éve ez nem így volt, de most ez a helyzet, nincs más elit csapat Európában, ahol ez így lenne. Középszerű? Gondolom vicceltél.
0
2012. december 19., szerda 22:57
Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy amikor Pepe "észnél van" tud egészen szép dolgokat is művelni labdarúgásilag. Az egyik "el classico" alkalmával úgy cselezte ki Messit, hogy öröm volt nézni. Egy másik szituációban, amikor elgurult a gyógyszere, akkor meg beletaposott ugyanennek a játékosnak a kézfejébe.
Pepe és Ibrahimovics között annyi a különbség, hogy Pepe legtöbbször a meccsközbeni felspanolt idegállapotától vezérelve hülyül meg, Ibrahimovics viszont egy szimpla edzésen is kedélyesen rúgja fejbe stoplissal a saját csapattársát, ami után mosolyogva néz körbe. Az egyik eset durvaság, a másik is, csak az elmebajjal súlyosbítva.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 22:47
A képességei kimagaslóak, ez kétségtelen. A Top3-as minősítésen vitatkoznék, de ez szerintem szubjektív dolog, de mindenféleképpen az élmezőnyben van. Az általad felsorolt "példaképekkel" egyetértek, talán Klose tudása elmarad a többi klasszistól szerintem, Batistutát viszont ide kellene sorolni. Pepe meg külön kategória, véleményem szerint a Real szégyene, ha a bírók betartanák következetesen a szabálykönyvet, minden második meccsén ki kellene állítani.
0
2012. december 19., szerda 21:44
Kétszer magammal, egyszer csabagával, most meg veled. :)
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 21:41
Te kivel beszélgetsz ennyi hozzászólással? :D
0