Az alattomosságra semmilyen körülmények között nincs mentség, még egy tehetség esetében sem.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 21:34
52685
mellé=mellett emelhető=sorolható
kétszer ír, ki gyorsan ír :)
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 21:30
52685
Pontosítok: a neten fellelhető videók alapján.
Egyébként ami engem illet, legutóbb éppen Ibrahimovics gyönyörű ollózós gólját linkeltem be, tehát nincs Ibra-fóbiám és fikázásról sincs szó, ugyanakkor a tárgyilagosság megköveteli, hogy a zseniális húzásai mellé megemlítsük a bunkó oldalát is. A kettő együtt alkotja meg azt a képet, ami alapján sosem lesz az igazán nagyok közé emelhető csillag, mivel utóbbiakra a mindenkori fényesség jellemző.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 20:58
52685
A mellékelt videó(k) közül egy is elég ahhoz, hogy megállapítható legyen, hogy defektes az ürge, így "fenegyereknek" talán mondható, de sportemberi nagyságnak semmiképp. Hogy milyen a pályán kívül, az meg eddig sem érdekelt.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 18:44
6056
Én meg úgy tudom, hogy fekete öves taekwondo-s szóval szerintem tudja mikor hova kell rúgni hogy fájjon...
0
2012. december 19., szerda 18:35
6925
Szerintem arról,hogy milyen az igazi Imrahimovic,fogalmunk sincsen. Így nem tartom szerencsésnek,hogy valakit általában lehúzunk.
A pályán ilyen,máshol,ki tudja... Az is lehet,mikor elkezdett focizni,össze-vissza rugdosták a védők,és ezért lett ilyen a pályán.
Persze nálunk divat utálni,hiszen nem egyszer vert meg minket...
0
2012. december 19., szerda 15:00
8977
Én bírom ezt a sudribunkó Zlatant, nyilván nem akkor, amikor a válogatottnak ver marha szerencsés vagy marha nagy gólokat. Remek játékos és nem unalmas fazon. Nem érdekel, hogy az életben hogyan viselkedik, engem nem fog úgysem hátba rúgni. :) Ha meg a pályán balfaszkodik, megkapja érte a büntetését. Amúgy meg ha nem lennének ilyen fazonok (Ibra, Pepe, Cantona, Materazzi, Balotelli, Roy Keane), akkor miről beszélnénk éveken keresztül? Az, hogy Messi épp hogy szopatta le a védőket, max. a következő fordulóig érdekes, ezekről az antiszociális egyénekről viszont sokkal jobban lehet sztorizgatni évek múltán is! :)
0
2012. december 19., szerda 13:47
52685
Nekem is kedvemre volt ez a svéd analízis.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 12:27
209
Dehogy! egyszerűen érdekelt, hogy milyen reakciót kapok, szeretem tanulmányozni ezt és nagyon jól éreztem magam :-) Megjegyzem egyikőtökkel sem személyeskedtem, nem is cáfoltam és nem is erősítettem meg amit írtatok. Érdekes kis beszélgetés lett, az biztos :-)
ibra a képességei alapján top3-as csatár, de emberileg valami hihetetlen nagy hulladék lehet, egyedül a realos pepe veheti fel vele a versenyt ilyen téren örültem is amikor elhúzott a Juventusból. bár akkor még nem volt ennyire elszállva magától a büdös életben nem lesz belőle olyan hatalmas sportember, példakép, mint pl. Del Piero, Klose, Raúl, Bergkamp stb. (hogy csak néhány csatárt említsek, akik vele egy időben játszottak/játszanak)
0
2012. december 19., szerda 10:32
52685
Ezt szépen írtad, pontosan benne van minden, ami a témához tartozik.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 10:31
52685
Hát aki a muffját riszálja másoknak, az ne csodálkozzon azon, ha megb....ák.
most posts by TM
0
2012. december 19., szerda 10:27
209
Már vártam az első személyeskedő hozzászólást :-) Annyira jellemző.
0
2012. december 19., szerda 10:07
6056
Úgy látom te valami véresszájú NSO troll lehetsz :D :D :D
Szeretném jelezni, hogy az általad tisztelt labdarúgót egy nagyon jó játékosnak tartom, azt gondolom, hogy jelenleg is a Top20 aktív labdarúgók egyike, bár nehéz egy teljesen objektív sorrendet készíteni. Személy szerint azonban nem szeretem, nem is tisztelem őt. Ennek számtalan oka van, de mindenféleképpen kiemelném a teljesen felesleges, sokszor alattomos és durva szabálytalanságait, amelyeket edzés közben képes elkövetni akár a saját csapattársai ellen is. Véleményem szerint csak az a játékos lehet a "legnagyobb", aki nemcsak a tudásával és tehetségével, hanem példamutató életével is élen tud járni. Én a Barcelona szurkolójaként örülök, hogy nem az általam favorizált csapatban játszik. Ibra soha nem volt, nincs és nem is a legnagyobbak között soha, bár a tehetsége alapján ott lehetne. A sport lényege - természetesen az eredményesség mellett - az ellenfél tisztelete és alázat a sportág iránt, ezek a fogalmak Ibra számára ismeretlenek.