Keresés

Minden, ami sport...

2012. december 18., kedd 17:22
Ibrahimovics legújabb ámokfutása.

http://www.youtube.com/watch?v=NiE2QhrYvfA&feature=player_embedded

Ha a kenyérkereső lábain nem is, de a kezein azért büntethetnék. Én minden egyes ilyen alattomos mozdulatát egy ujjtöréssel "jutalmaznám". Sajnos már többszörös forradások lennének mindkét kezén...
most posts by TM
0
2012. december 17., hétfő 17:55
Ott most ez nemzeti sport. Nem kell ezen fennakadni, hogy kevesebben vannak és jobbak, mint mi. Kb. ugyanaz, mint Izland a férfiaknál. Ők még ennél is karcsúbb nemzet, mégis ott vannak a világelitben.
0
2012. december 17., hétfő 17:42
Győrben játszik egy montenegrói.Majd megkérdezzük tőle,hogy kell megverni a norvégokat.
Az ország lakossága kb. 600 ezer.
0
2012. december 16., vasárnap 17:20
Az EB-t végül a harmadik helyen zártuk.Négy mérkőzést nyertünk és ugyanennyit vesztettünk.
Vagyis némi szerencsével a maximumot értük el.Volt rá példa,ilyen eredményekkel csak 8-ok lettünk.
Az is előrelépés,a norvégoktól most nem 21,hanem "csak" 11 góllal kaptunk ki.
Ők egyelőre számunkra verhetetlenebbek,mint régen Dél-Korea volt.
0
2012. december 13., csütörtök 0:39
Igazad van, hatalmas siker előtt állunk, bármi lesz is a vége. Sajnos nem láttam a meccset, de a következőket nézem.
0
2012. december 12., szerda 17:50
Igen,alaposan rácáfolva az infantilis,ostoba,nőellenes hazai sportsajtóra.
Ha egy nő a férfiakról írna úgy,ahogy a férfiak róluk tették,már botrány lett volna....
Pl.A kapusunk azért szedte be azt a szerencsétlen gólt,mert nő!(sic!)Igen,nem volt hátul szeme,míg egy férfikapusnak biztosan lett volna...
A németek ellen is azért álltunk 1-6-ra,mert nők...Egy férficsapatnál azt írták volna hasonló esetben,"rosszul kezdték a mérkőzést,az öltözőben ragadtak".

Ezeket a "sajtósokat"(pl.Csurka Gergely) végleg leírtam.Nem érdekel a mostanra ajnározóvá vált cikkük sem.
0
2012. december 12., szerda 0:12
Most néztem végig a Grasshoppers- Ferencváros 95  BL-mérközést. Fantasztikus élmény volt,van, lesz.
0
2012. december 11., kedd 23:55
Nagyon elfelejtődött ez a topic, pedig ma a lányaink olyat hajtottak végre, ami nagyon ritka mostanság: egy (kiemelt) csapatsportban legjobb 4 közé jutottak, nem is akármilyen játékkal!
Óriási pacsi a csajoknak, Zizinek meg Triscsuk Krisztának pedig külön egy-egy "seggrepacsi"! :D
0
2012. november 15., csütörtök 16:38
Teljesen egyet értek Veled, természetesen elismerve Ibra tudását. Én Barcelona szurkolóként örülök, hogy már nem játszik a csapatban. Személy szerint azt sem értettem, hogy Eto o helyett miért kellett őt megvenni. Egyébként nagy játékos, kevés csatár olyan fineszes, mint ő.
0
2012. november 15., csütörtök 15:07
Ibrahimovics nem tartozik a kedvenc futbalistáim közé. Azért nem, mert folyamatosan kétarcú, az olykor hihetetlen dolgokra képes énjét rendszeresen rombolja felesleges, sunyi, alattomos megmozdulásokkal. A tegnapi, angolok elleni mérkőzésen is volt ilyen is, meg olyan is, a második gólja után például lendületből durván belekönyökölt az angol védő hátába, holott erre semmi szükség nem volt, a labda már védhetetlenül tartott a hálóba, de kellett a májának a szokásos durvaság. Utána meg ártatlanul nézett, hogy ő aztán nem is érti, hogy alakult így a szitu. Jobban szeretem azokat a sportolókat, akik kizárólag a játéktudásukkal érvényesülnek, azzal szereznek maguknak tekintélyt. Ibrahimovics negyedik gólja azért nem mindennapi volt, ha csak ilyeneket látnánk tőle, más kalap alá esne a megítélése:

http://www.youtube.com/watch?v=BadbI5HJWPk
most posts by TM
0
2012. november 13., kedd 20:59
:-)

Loeb-ön kívül egyiket sem szerettem igazán az utóbbi 20 év motorsportjában. Sőt...

Bár képességeit mindegyiknek maximálisan elismerem.
0
2012. november 13., kedd 19:24
http://sportgeza.hu/forma1/2012/11/13/275_gp-gyozelem_24_vb-cim_tavozik_egyutt/

Loeb-ön kívül mind a 3 óriási kedvencem volt az utóbbi 20 év motorsportjában.
Kívánom, hogy az utcai közlekedést is éljék túl!
0
2012. november 10., szombat 11:17
Igazad van, nekem sem érti több nálam idősebb ismerősöm, hogy lehetek Argentína szurkolója a világeseményeken. Az 1978-as VB elcsalt meccséről természetesen tudok, olvastam is róla, de élőben - természetesen nem a helyszínen - az 1986-os VB meccseit követtem. Személy szerint Maradonát tartottam a világ legjobb, de mindenképpen az egyik legjobb játékosának, sajnálom, hogy a civil életében gyarló volt, még ennél is sokkal többre vihette volna. Az argentin kedvenc megmaradt Batistuta személyében, Messi megjelenése és játéka pedig szerintem külön kategóriát képvisel, természetesen elismerve rengeteg játékos klasszisát. Haragot szerintem sem érdemes sokáig cipelni, de ez szerintem nem feltétlen egyenlő a gyűlölettel. Az sem mindegy, miért tartunk fel haragot, vagy miért bocsájtunk meg.
0
2012. november 10., szombat 9:37
Bizony, Temesvári is remek csapatot épített!
most posts by TM
0
2012. november 10., szombat 9:36
Én azóta nem bírom a RM-t, mióta fiókcsapatként tekint a United-ra (MU szurkoló lévén). Megvették CR-t, Heinze-t, van Nistelrooy-t, és ami a legfájóbb Beckham-t. Tudom ez részben a United hibája is, mert végül is ők adták el, de a Madrid jó lenne, ha ezentúl máshol keresne játékosokat.
0
2012. november 9., péntek 18:24
Köszi.Jól emlékeztem,jó kis csapat volt,neves edzővel,és hol van még a későbbi Kiprich,Plotár...

0
2012. november 9., péntek 17:53
Tulajdonképpen akkor kezdtem el velük szimpatizálni, amikor Robero Carlos és David Beckham az utolsó mérkőzéseiket játszották és a legvégén dőlt el a bajnoki cím a javukra. Elsősorban e két játékosnak drukkoltam (meg persze Figót is bírtam)ugyanis Beckham már a United-ben is kedvencem volt, lévén hogy a legnagyobb külföldi kedvencem a ManU. Amikor aztán  az angol szupergárdából C. Ronaldo madridi lett, akkor miatta újra feléledt a spanyol csapat iránti érdeklődésem, mindez jó 25 évvel az ominózus mérkőzés után történt, hogy ez "igen könnyű megbocsájtás" vagy sem, azt döntsék el mások. Szerintem nem jó túl sok haragot magunkban cipelni, mert egy idő után több energiába kerül fenntartani a gyűlöletet, mint elengedni az egészet és új lapot nyitni.
A visszavágót én is hallgattam, Vass István Zoltán választékos formában hordta el mindennek a minősíthetetlenül bíráskodó sporttársat, akiről különböző állítások láttak napvilágot, a dilettánsságától kezdve odáig, hogy aranynyaklánccal vesztegették őt meg madridi oldalról. Végülis itthon 2:1 volt, ott meg 0:1, az idegenben lőtt gól döntött. Megjegyzem, itthon sem igazán nekünk fújtak a bírók, tehát nagyon nem lehetett csodálkozni azon, hogy odakint felbillent a pálya. Csak hát jó volt reménykedni a "csodában"(?). A meccs tévéfelvétele egyébként megvan lemezen.
A statisztika pedig az alábbi linken érhető el:

http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozes/2386
most posts by TM
0
2012. november 9., péntek 16:58
El ne felejtsem,az akkori Tatabánya egy magyar focistákból álló,jó kis csapat volt.Ma lazán megnyernék a bajnokságot.
0
2012. november 9., péntek 16:51
Igen könnyen megbocsájtasz,pedig nem a játékosoknak,hanem a csapat nevének csaltak.
Én nem vagyok tatabányai,de azóta a Real engem nem érdekel.Puskás ide vagy oda...Egyébként általában a "nagycsapatok" sem,akik valahogy mindig lőnek egy gólt a rendes játékidő végén,vagy már utána,esetleg kapnak egy 11-est.

Ha jók az emlékeim, a visszavágót rádión hallgattam.
0
2012. november 8., csütörtök 22:53
Del Bosque az eddig általam leginkább tisztelt Real Madrid edző volt, most szövetségi kapitányként pedig jól beépítette a néhány nem Barcelona játékost a katalán-spanyol válogatottba. 1981-ben én még az óvodát erősítettem, de Te legalább láthattál élőben még jó magyar focit. Bocsánat, az 1986-os csapatot még én is láttam, azóta csak mélyül a fekete lyuk. A skót csapatok kitartása és elszántsága példa értékű, volt szerencsém egyszer egy Rangers meccset végig szurolkolni Glasgowban. A Barca meg most inkább a BL csoportban botoljon meg, mert most belefér, mint a bajnokságban, mert ott mindkét madridi nagy csapat nagyon erős. Szerintem ez minden idők legerősebb Real Madridja, ha nem lenne most a Barcelona ennyire erős, mindent vinne.
0
2012. november 8., csütörtök 22:18
Ez egy rajongótól igazán korrekt vélemény, le a kalappal!
Amúgy én Madrid-párti vagyok, ami itt Tatabányán kisebb szentségtörés, mivel 1981-ben botrányos körülmények között csalták el a hazai 2:1-es Bányász-győzelem után a madridi visszavágót. Akkor én is utáltam Santillanáékat, de ez már egy 30 évvel későbbi alakulat. Érdekesség, hogy akkoriban Vicente del Bosque is a csapat tagja volt, én még láthattam őt a hazai pályán vert seregben levonulni a pályáról. :)
most posts by TM
0
2012. november 8., csütörtök 22:00
Gyermekkorom óta a Barcelona a kedvenc csapatom, nagy fegyvertény volt a Celtictől a győzelem. Nagy gratula, le a kalappal!
0
2012. november 8., csütörtök 21:09
Nahát, kikapott a Barcelona! Lassan már ez is "év híre" kategória.
most posts by TM
0
2012. szeptember 13., csütörtök 19:36
Ebből kiindulva, még pattanhat úgy is a labda, hogy nekünk jó legyen.
most posts by TM
0
2012. szeptember 13., csütörtök 19:21
Mindenesetre érdekes,hogy hivatalosan a hollandok ellen pontot vártunk,most meg a vereségünk eleve elrendeltetéséről beszélnek ugyanazok az emberek.
Még ilyen arányban is...

Mintha nem a foci lenne az a labdajáték,ahol a legtöbb az esély a meglepetésre.

Végignézve az első két kör eredményeit sok kicsi megállta a helyét és néhányan meglepetést is okoztak.
A spanyolok éppen hogy nyertek,az olaszok pontot vesztettek,az angolok hazai pályán szintén,a németek is küszködtek néha és csak egy góllal nyertek,a portugálok ellen Luxemburg(!) még vezetett is....
0