Tudtam én, hogy nem ér 6 szónál többet ez a magyar foci :))))))))))))
0
2012. szeptember 12., szerda 19:12
6925
Némi érdekesség:
Az utolsó EB-re így jutottunk ki:
Megnyertük a csoportunkat Franciaország,Bulgária és Norvégia előtt.A franciákat Párizsban vertük meg... Utána egy másik csoportgyőztest,Romániát kaptuk.Itthon 1-1,idegenben 2-2,majd az újrajátszáson Belgrádban 2-1 nekünk.
Az EB-re rajtunk kívül Belgium,NSZK és Szovjetunió jutott még ki,az utolsó szakaszban Olaszország,Anglia és Jugoszlávia kiverésével.
Az EB-n sajnos a szovjetektől és a belgáktól egyaránt egy góllal kikapva negyedikek lettünk.A szövetségi kapitánynak ez a kudarc után természetesen távoznia kellett.
0
2012. szeptember 12., szerda 19:03
52685
Győzd le önmagad és bogozd ki! :)
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 19:00
52685
Azon a jugó meccsen (1-7) játszott az általam említett Bánfi, akiről négy gólt lőtt az ellenfél. Egy szellemes blogmegjegyzés a netről:
"Ha van pozíció, ahová futni tudó operatőr szívesen vágyna egy focimeccsen, akkor Bánfi János helye az volt. Végig jó helyen tartózkodott, ő figyelhette a legjobb helyekről a jugoszláv gólokat. Helyezkedése, szívóssága másoknak is feltűnhetett, mert azóta a Magyar Televízióban rendszeresen feltűnik mint a mérkőzések szakkommentátora."
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 18:59
6056
Esküszöm, nem értem mit akarsz...
1. Nem voltunk 86 előtt Világ- és Európa bajnokok. Ez hogy jön ide? 2. Mégis kitört a forradalom. Naná, azért nem lehet évszázadokon át hülyíteni a népet és akkor még nem volt annyira agy mosott az ország mint most. Nem tudom hallottad-e például Varga képviselő úr véleményét a parlamentben nyilvánosan, a családon belüli erőszakról? Na amíg ezt szó nélkül hagyjuk, márpedig nem tudok róla, hogy érdemben bármi történt volna, addig ez jelzés a politikának, hogy az agymosás jól halad. Egerbábi meg egyértelműen azt játszatja, akit a managerek el szeretnének adni. Ez is a globális agymosás eredménye, beszélhetnénk másról nyilván, de most ez az apropó, meg az, hogy napok óta azt szajkózzák ezek a faszszopók, hogy mikor ha most nem! Én hála az égnek nem vettem a köcsög dumát, de voltak páran, akik elkezdtek hinni. Aztán jött asszem Elek, telibefejelte a labdát a holland srác elé kapuval szembe tök üresen. Kérdem én, ő a legjobb a posztján valóban???????????????
Tényleg kajak nem vágom mit mire írtál, szedd már nekem, bolondnak pontokba légyszi, már ha úgy gondolod van értelme belemenni :)
0
2012. szeptember 12., szerda 18:59
6925
El ne felejtsem,a következő EB 24 csapatos lesz,így még az is előfordulhat,hogy kijutunk... Utoljára 72-bem jártunk EB-n,akkor egy csoportgyőzelem,egy másik csoportgyőztes kiverése kellett,és a csapat már ott is volt a 4 csapatos sorozaton.
0
2012. szeptember 12., szerda 18:51
6925
Egyszer valaki utánanézett,hány ország van,amely 86 óta semmire sem jutott ki,de korábban igen. Egyet találtak,persze rajtunk kívül:Wales. A mostani a 14. nekirugaszkodásunk azóta.A legjobb eredményünk egy pótselejtező,köszönhetően a finneknek,akik három érintéssel a saját kapujukba rúgták a labdát. A köszönhető idézőjelben,hiszen utána jött Jugoszlávia...
Engem az zavar,hogy volt idő,mikor az eredménytelenség a nézőszámon is megmutatkozott,de az utóbbi időben a sajtó sikeresen "hülyíti" az embereket...
A tévériporter egyébként rémesebb volt,mint a játékunk. Érdekes,hogy a németek tudnak korrekt módon közvetíteni,mi sajnos még ezt sem.
0
2012. szeptember 12., szerda 14:13
52685
me86=Mexikó 1986 :)
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 14:12
52685
Ebben a szép, öntudatlan esszében csak az hibádzik, hogy me86 előtt sem mi voltunk a világ- és Európa-bajnokok, másrészt mutass már egy országot, ahol nem a foci a legnépszerűbb, nem kellett azt nyomatni, kommunizmus előtt is volt elég népszerűsége. Na meg az ötvenes években volt a legjobb játékosgarnitúránk, mégis kitört a forradalom, "lebegtetés" ide vagy oda. Nem szerencsés ám, ha kevered a szezont a faszommal.
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 13:56
6056
Szerintem meg tök mindegy hány elnök meg hány szöv. kapitány élt az országban. Nagy valószínűséggel az mehet, ami mehetett a kommunizmusban, bár erről nem tudok, csak elbeszélések alapján. Megnyomorították az országot, az embereket, viszont kellett valami, amivel elfedik a bajokat. Mi legyen ez? Hát a sport! Mesterséges agyhalálban tartva a nemzetet, a mai napig erőltetik, hogy a nemzeti öntudat erősödéséhez hozzásegítenek a sportsikerek, ezért szurkoljunk együtt, minden magyar együtt lélegzik ilyenkor! Persze a labdarúgás a legnépszerűbb a világon, így azt futtatták leginkább (jellemző, hogy a kommunizmusban a sportolók egyfolytában átloptak ugye a határon mindenféle cókmókot az itthoni rokonságnak, ami felett szemet hunyt az állam) csak hát ugye elfogyott az utánpótlás, kalap szar a játékosállomány így már kicsit tágabbra nyílik az emberek szeme, ha nincs minek örülni a "lebegtetett" állapotban.
0
2012. szeptember 12., szerda 13:41
52685
Az 1986-os mexikói VB óta húsz alkalommal volt váltás a kapitányi poszton, volt tíz kormány, tíz miniszterelnökkel, úgyhogy ráérő összeesküvés-elméletgyártó futballprofesszorok kezdhetik táblázatba szedni, hogy melyik szakember melyik államfő "embere" volt, melyik miniszterelnök melyik kudarcért felelős, merthogy ugyebár már a sportban is mindenről az ország első embere tehet. Ja persze, csak a negatív esetekben, pl. az olimpiai aranyakhoz már nincs köze. Na, az ilyenfajta buta, szemellenzős gondolkodás az, ami káros, mert a kormányok jönnek-mennek, de a sötétség az tartós az ilyen gondolkodású emberek fejében, ráadásul ragályos is.
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 13:38
6056
Én is ennek drukkoltam. Az igazság azért az, hogy lehet úgy látszott meg lehet őket szorítani, de mi van, ha annyit adtak ki magukból amennyi kellett? Lehet ha jobbak vagyunk akkor ők is jobban felszívják magukat. Ezek azok, amiket sose tudunk meg, mert mi állandóan szarok vagyunk. A meccs előtt pedig volt egy műsor, ami arról szólt, hogy itthon megszólják a válogatott játékosokat, hogy milyen kocsikkal járnak és ez nekik nem tetszik, hiszen külföldön egész más a helyzet. Nos kérem szépen, most volt 90 percük rájönni, hogy miért csípi az ember szemét, amikor egy nyírségi katasztrofális mondatképzésre képes, fél gyerekfejnyi orral rendelkező vadbarom egy lakás árában gurul ide-oda a városban. Gyerekek, ez a Dzsudzsák nagyon nagyon buta ember, de úgy általánosságban. Ahogy ez görgeti a szavakat meg a mondatokat, nagyon nem odaillő szavakat használ sokszor. Biztos vigyáz, hogy ne a szabolcsi tájszólás jöjjön elő :D Hogy a brant enné ki a nyakát! :)
0
2012. szeptember 12., szerda 13:24
8977
Csak hogy visszatérjünk a topic témájához: ezt a holland válogatottat simán meg lehetett volna szorítani, esetleg verni is normális taktikával (egyáltalán valamiféle taktikával). Felháborító volt, amit műveltek a pályán, a végén azon drukkoltam, hogy verjenek be még párat a fapapucsosok, hogy végre helyükre kerüljenek "aranylábú" fiaink!
0
2012. szeptember 12., szerda 13:23
6056
Ha egyszer a kapitányunk Egerbábi, akkor Egerbábi, nincs ezen mit vitatkozni :) Mindenesetre ha elkezdenéd a nagyvilágban védeni a magyar focit úgy ánblokk, akkor életed legnagyobb csatája vár rád szinte biztos :)
0
2012. szeptember 12., szerda 13:20
8977
Persze hogy nem tudok objektív maradni, amikor elpazaroltam 2 órát az életemből egy olyan esemény megtekintésére, ami lókakit nem ér! Sajnos, nem először, és ez okozhat bizony frusztrációt.
0
2012. szeptember 12., szerda 13:17
52685
Objektivitás hiányában a válaszaid érdektelenek.
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 13:16
52685
Ezen az oldalon csak én nem politizálok. Viszont ha felemelem a szavam az ellen, hogy máshol kéne levezetni a frusztrációt, máris az a reakció, hogy én politizálok, s egyből valamiféle bélyeget kell rám biggyeszteni, mert csak azokból meg a skatulyákból tud biztonsággal tájékozódni sok csököttagyú barom.
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 13:12
8977
Én sem, úgyhogy be is fejeztem. Így meg még jobb.
0
2012. szeptember 12., szerda 13:02
6056
Ugyan már, lehet, hogy csak kötekedik!! :) Biztos nem itt akar politizálni...
0
2012. szeptember 12., szerda 12:51
8977
Köszi, jobb is.
0
2012. szeptember 12., szerda 12:51
8977
Szerintem mindezek után ez elég világos.
0
2012. szeptember 12., szerda 12:39
6056
Nocsak-nocsak, Vitya embere lennél? :D
0
2012. szeptember 12., szerda 12:30
52685
No comment.
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 12:27
8977
Még a smiley sem maradt le, nem értem, miért kell megint ez a lenéző duma irányomba.
0
2012. szeptember 12., szerda 12:25
8977
Egervári meg egy bábú, nem sok köze van semmihez, ezért tették oda, mivel jól lehet rángatni.