Keresés

Minden, ami sport...

2012. augusztus 11., szombat 15:00
Öttusázóink férfi egyéniben az első tusa (vívás) után holtversenyben a hatodik helyen állnak. Kb. másfél óra múlva folytatás úszással.
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 14:02
Gratula a magyar kajakosoknak!
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 13:20
Ez igen! (Dudás & Janics)
0
2012. augusztus 11., szombat 12:21
Meg én is. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 11:50
A franciák ellen is kb. ugyanannyi esélyünk lett volna. Amúgy meg ismerve a balkáni népek emocionális töltéseit, ez még jól is elsülhet, ugyanis szerintem maguk alatt vannak, és ez a malmunkra is hajthatja a vizet.
0
2012. augusztus 11., szombat 11:46
Ligetinek hátha összejön valami nagyszerű eredmény ...

Janics meg urva elégedetlen lehet, ez majd felnyomja a dobogó tetejére (gondolom én).
0
2012. augusztus 11., szombat 3:33
Kéziabda elődöntő
Franciaország - Horvátország 25:22

A horvátokkal játszunk, így nem sok esélyt látok a bronzra :(
0
2012. augusztus 11., szombat 2:57
Szerbia vízilabdacsapata most sem lesz olimpiai bajnok! Az olaszok 9:7-re verték őket az elődöntőben. A másik meccsen Horvátország-Montenegró 7:5.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 22:16
Leginkább az a baj, hogy ez egy nyerhető meccs lett volna, míg a másik elődöntőben szereplő csapatok ellen nem sok esélyünk van. Vagyis könnyebben lehettünk volna ezüstérmesek, mint bronzérmesek...
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 21:48
Sajnos a svéd kapus naygon jól védett :( Kár volt  a kihagyott hetesekért :(
0
2012. augusztus 10., péntek 21:41
Gergő a végén csúnyán kihagyta a helyzetet...
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 21:37
A féfi kézisek a bronzért játszhatnak :(

A bíró megint elcseszte nekünk :(
0
2012. augusztus 10., péntek 19:00
Jut eszembe, még nem beszéltünk a férfi öttusázóinkról, pedig ketten is indulnak holnap: a 2009-ben egyéni világbajnok Marosi Ádám, és a 2010-ben egyéni Európa-bajnok Kasza Róbert. Versenyzőink benne voltak a tavaly világbajnokságot nyerő magyar váltóban, szóval ők is szerezhetnek még olimpiai dicsőséget maguknak és országunknak.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:49
A pólós fiúk az Ausztrália elleni (reméljük) győzelem után vasárnap Spanyolországgal játszhatnak az 5. helyért az eredeti kiírás szerint 12:40-től. Ha neadjisten ma nem sikerülne a győzelem, akkor pedig vasárnap 11:20-tól a 7. helyért az USA csapatával. De ennyire talán nem lesz gyászos ez az olimpia...
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:24
Nyugodt lehetsz,pár év múlva már nem így lesz.
Egy időben a női kézisekre is ezt mondták,ma már szerintem ők játsszák az élvezetesebb játékot.
Engem egyébként nem zavar,hogy a csapatunk,ellentétben az amerikaiakkal,nem súlylökő kinézetű játékosokból áll.
A nők nem tudnak akkorát dobni,ezt nem lehet elvárni tőlük.
Egyébként,érzésem szerint jóval nagyobbat dobnak,amit én tudnék.:)
0
2012. augusztus 10., péntek 18:20
Szerintem ezt is meg lehet tanulni. Belejönnek, mint kiskutya az ugatásba.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:19
Abban kellene előrelépni,hogy ne hagyják mindig gólokkal elhúzni az elején az ellenfelet.
Voltaképpen egy mérkőzés volt csak,ahol mi irányítottunk.
0
2012. augusztus 10., péntek 18:19
Sajnos ezen a meccsen senki nem volt igazán veszélyes, nem mertük bevállalni a távoliakat, csak elvétve és főleg olyankor és úgy, amikor jól blokkoltak és erőtlenül. Ettől aztán még a többieknek is elpárolgott az önbizalma.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:17
Nem láttál még blokkról bepattant labdát?Legfeljebb ilyen balszerencsés öngól a ritka.
0
2012. augusztus 10., péntek 18:17
Egyébként ezeket a magyar vízilabdázó lányokat nem kéne bántani, egy fiatal csikócsapat, akik egy éve még a VB-n a 9-12. helyért játszottak, most meg olimpiai bronzért. Ha még három év múlva is itt fognak tartani, akkor valóban gáz lesz, de eddig szépen fejlődnek.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:14
Az ausztrálok ellen sajnos már nem igazán.A jobb oldalon játszó jobbkezes játékosunkat szinte csak látszatra támadták meg,be tudtak húzódni róla,annyira nem volt kapura veszélyes.
A férficsapat akkor volt a legjobb,mikor nem csak a szélen,hanem "balátlövőben" is balkezes(Benedek) emberünk volt.
0
2012. augusztus 10., péntek 18:11
Ebben a lebonyolításban 3-3-mal első helyet lehet szerezni,csak jókor kell nyerni...
Tényleg nem szerencsés,hogy mindenki továbbjut,ezért kellene emelni a létszámon.
Lenne kivel...
0
2012. augusztus 10., péntek 18:11
Mocsai Tamás viszont eljátszotta, tessék őt is szidni, ha ez akkora borzasztó bűn.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:09
Na, te is...

Az oroszoknak a gólok felét onnan lőttük, bal kézzel.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 18:08
Emlékeim szerint Rácz Mariann egy kicsit másként járt el,mint Nagy László.
Nem játszotta el,hogy most éppen nem vagyok válogatott,de majd legközelebb...
1992-ben az egész női kézilabdát szétzilálták,mindenki menekült.Nem jutottunk ki,köszönhetően a szekérderéknyi,a válogatottságról lemondó játékosnak.

Én Rácz Mariant,akárcsak az akkor agyonfikázott Gódornét,minden idők legnagyobb magyar kézisei között tartom számon.
Mind a válogatottban,mind klubszinten hosszú ideig kiválóan teljesítettek.

Hunyadi Emese pedig a kétségtelen itthoni felkészülési nehézségek miatt igazolt osztrák színekbe.

Nekem egyébként a külföldi színekben versenyző magyar emberekkel semmi bajom,ha korrekt módon járnak el.
A mi csapatainkban is bőven előfordult már nem magyarnak született játékos,főleg pont a kézilabdában.
A férfiaknál ukránok,majd kubaiak,a nőknél pedig egy szerb lány többek között..
0