Keresés

Minden, ami sport...

2018. szeptember 12., szerda 21:36
Kösz az infót! :)
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 21:28
Egyebkent akkor Murray is elkezdett utolag hazudozni...Siralmas volt.
0
2018. szeptember 12., szerda 21:24
Horv.- USA Davis-kupa meccs hamarosan.
0
2018. szeptember 12., szerda 21:14
Akkor minden meccset neki kellene vezetni.
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 18:31
Itt a biro pontosan betartotta a szabalyokat, nem csak most, nem csak Serena ellen. Murray-t, aki lehulyezte, majdnem hazavagta az olimpian, de az angol az utolso pillanatban eszbe kapott. Ramos a vilag egyik legjobb szekbiroja, rengeteg GS dontot vezetett, mindehol, mindket nemnek. Ha valakinek van esze, tudja nala csendben kell maradni, mert baj lesz.
0
2018. szeptember 12., szerda 18:23
Mikor mar mindegy volt, elment a meccs...Hamarabb kellett volna.
0
2018. szeptember 12., szerda 18:20
Az nem volt fel oran at felvezetve. Mikos Stosur ellen Azderaki /noi biro!/, megbuntette, jogosan, akkor is ment a cirkusz a nezoterrol.
0
2018. szeptember 12., szerda 18:20
Még csak annyit arról, hogy más sportágakban milyen bünti jár a bíró vegzàlásért: jó pár éve magyar nb1 es meccses az egyik védő ezt mondta a bírónak: Ez már a második meccsünk, amit elcsalsz! Egyből piros és 5 meccses eltiltás. Amerikai fociban pedig a bíróhóz sem lehet szólbi, mert egyből büntetés. Értem én, amit TM mond, hogy egys3gesítés, meg ilyenek, de vannak szabályok, amiket bíró és bíró adott szabályok alkalmazásán belül vérmérsékletének megfelően ítél meg. Ezt az emberi tényezőt nem lehet kiölni a sportból és szerintem nem is kell.
0
2018. szeptember 12., szerda 18:16
Djoko velemenyenek csak a felet idezik. A biro lehetett volna a choacingnal elnezobb. De ha a jatekosnak nem esik le, nem ot buntetik valojaban, csak ez a szabaly, az edzot nem lehet, hogy ez nem azt jelenti, hogy csalo, nagy a baj. Djoko velemenyenek masik fele: nincsen kettos merce!
0
2018. szeptember 12., szerda 16:51
Ja és ugyanez a "direkt felheccelhető" közönség az említett régebbi, vonalbírós esetnél hangosan kifütyülte Serenát, tehát lehet, hogy mégsem annyira birkák.
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:45
Gratula Oszakának, így van! A direkt felheccelteket meg épp Serena tette direkt helyre, hogy ne viselkednenek sportszerűtlenül.
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:43
De egyébként a tárgyilagosság kedvéért azt elismerem, hogy pár évvel ezelőtt a szerencsétlen vonalbíróval való viselkedését sokkal durvábbnak találtam, mint ezt a mostanit. Akkor nem tudtam én se teljesen elfogadni a tettét, mégha az is olyan szitu volt, amit legtöbbször elnéznek (vonalat érintett a cipője szerváláskor), a kis kínai, vagy milyen bírósegéd csak azt tette, amit betanítottak neki. Ez a mostani sokkal árnyaltabb, összetettebb belyzet a szememben. S ha ez a "hiszti" kellett ahhoz, hogy a szabályalkalmazást az edddiginél nobban gatyába rázzák, akkor talán nem volt hiábavaló az egész. Amúgy meg a közönségen kívül Djokovics és az egész női szakág is Serenához hasonló véleményen van, pedig ők együtt valószínűleg több meccset láttak életükben, mint mi. Mindenesetre a - remélhető - meccsvezetési egységesítés után kevesebb apelláta lesz lehetséges, akkor még az ilyen bunkó nőnek sem lesz semmi mellébeszélésre esélye. Ez azért az utálóinak is örömet okoz majd. :)
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:41
Es nagy gratula a japan-haiti lanynak,aki ilyen helyzetben kiszervalta a meccset. USA allampolgar is, de ez a 25 ezer begozolt, direkt felheccelt embert nem erdekelte...
0
2018. szeptember 12., szerda 16:30
Mint Grand Slam gyoztes, de emberi peldakepnek alkalmatlan. Ez sok mas sportag rekordereire is igaz.
0
2018. szeptember 12., szerda 16:27
Hiába próbálsz engem közèppontba tenni - ez persze nem személyeskedés, á, dehogy - attól mèg nem lesz igazad. Folyamatosan elbeszélsz mellettem, ugyanazt szajkózva, meg nem értve azt, amit írok. Ugyanazt képviseled, mint az a tábor, amelyikről korábban írtam. Így aztán itt akár be is fejezhetjük, nincs értelme továbbiaknak, nem hallasz meg engem és nekem se létszükséglet, hogy bármiről meggyőzzelek. Serena egy bunkó, leírtad, én meg leírtam  hogy egy korszakos zseni, aki kiáll az igazáért, ha kell. Nem kell szeretni, nem kötelező, de a csúsztatásokkal szemben én is kiállok - ami miatt meg engem se kell szeretni.
Ezt szerintem kimaxoltuk. :)
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:17
Te viszed, szokasod szerint, szemelyeskedes iranyaba a vitat, semmit nem cafoltal, amit irtam. Graf Szeles elott is volt, akkor sem reklamalt, ha meg kikapott Szelestol, meltosaggal viselte, nem csinalt botranyt, sohasem fenyegetett meg senkit. Minden noi jatekos tud normalisan viselkedni, egyet kiveve.
0
2018. szeptember 12., szerda 16:14
Hozzáteszem, hogy ha nincs az életében az a néhány nagyobb betegség, már rég abszolút rekorder lenne női vonalon is.
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:12
Az a NŐ abban is "utánozza" a FÉRFIAKAT, hogy több nagy tornát nyert eddig, mint bármelyikük.
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:10
El ne felejtsem, McEnrne-t is mindig utaltam a viselkedese miatt. Eltiltva is volt, ennyit a kettos mercerol. Egy no meg ne abba utanozza a ferfiakat, hogy ugyanolyan bunko modon viselkedik.
0
2018. szeptember 12., szerda 16:08
A számba próbálsz adni olyasmit, amit sosem mondtam, majd azt tényként tálalva véleményezed. Tipikus kisstílű retorikai fogás.
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 16:05
Jesszus.Meg jo, hogy nem azt irod, o szervezte. Ki is az elfogult?
0
2018. szeptember 12., szerda 16:00
Néhány kiragadott példa még nem változtat a lényegen. Ennyit a mellébeszélésről. Meg mi az, hogy visszaeső? Az a versenyző, aki többször ki mer állni az igazáért az már bűnöző? Hagyjuk már ezeket a pejoratív jelzőket!
Steffi Graf persze hogy nem reklamált, az őrült rajongója leszúrta Szeles Mónikát, ő meg játszott tovább a tornán, mintha mi sem történt volna. Lenyúlta Szeles reklámszerződését, könnyeden nyert versenyeket a nagy rivális távozása révén. Minek is kellett volna reklamálnia...
most posts by TM
0
2018. szeptember 12., szerda 15:58
Del Potro egy Grand Slamet nyert, Federer ellen, 2009 USA. Szimpatikus ember, nagy bajnok lehetett volna, ha nincsen az a rengeteg serulese. Aki gyanus, az a menni sem tudo ukran csaj, aki azert nyert harom szettben...
0
2018. szeptember 12., szerda 15:51
Nadalnak tropa a terde, abba kellene hagynia. Nyert helyzetben masok sem nagyon adjak fel, amig menni tudnak.
0
2018. szeptember 12., szerda 15:50
Egyértelműen Serena Williams és Rafael Nadal. Akit szerintem szintén rosszul ítélsz meg, mert evidens, hogy akkor nem tudja hozni a tőle megszokott szintet, amikor fáj valamije. Ő egyébként akkor is küzd még magával, csak akkor adja fel, ha már nem látja értelmét a további kínlódásnak. Nemrég Wimbledonban valami tökismeretlen csávó verte őt meg az első fordulóban. Nem fogta rá arra, hogy itt fáj vagy ott fáj, elismerte, hogy rosszul játszott és gratulált a győztesnek. Del Potro is verte már el őt, talán döntőben is, ott sem volt "színlelt  sérülés". Ebben a tekintetben Djokovics sokkal sumákabb  ő sokszor csinálta azt, hogy amikor kútban volt egy meccsen, akkor többször is ápoltatta magát, majd hirtelen úgy felgyógyult, bogy a megzavarodott ellenfelet hip-hopp legyőzte.  Nadal ha azt mondja, hogy sérült, akkor sérült, véve a meccsnek és annyi. Del Potro biztos nem bánta, hogy nem kellett még három órát izzaxnia az elődöntőben, az évkönyvekben meg csak az lesz benne, hogy ki nyert és kész. A meccset feladó játékos így is a vesztes fél marad.
Agassinak én is nagy rajongója voltam, Steffinek nem, főleg, hogy Szeles kiesésével "ölébe hullott" egy rakás GS-siker. Federert is szeretem, és most szimpi ez az Oszaka is, belőle lehet még nagy játékos. S persze Fucsovicsot és Babost, akiket a junior GS-győzelmeik óta követek. Szexista részről meg nem bírom Halepet, aki a gyönyörű cicijeit beáldozta a siker oltárán. :)
most posts by TM
0