Keresés

Minden, ami sport...

2012. augusztus 9., csütörtök 14:49
Márciusi Dusán
0
2012. augusztus 9., csütörtök 14:35
Milyen Dusán?
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 14:18
Az idióta Dusán már megint kezdi, hogy csak mi nem becsüljük meg a pontszerzőket. Ha olvasna külföldi lapokat, beszélne külföldiekkel, akkor megtudhatná, hogy ez így van a világon mindenütt, sőt, arra is rájöhetne, hogy még a "kisebb" győztesekre sem emlékszünk.

De ez igaz minden másra is, az irodalom, építészet, matematika, zene stb.
0
2012. augusztus 9., csütörtök 13:59
Szenzációs a közönség! A közvetítésben is simán behallatszott, ahogy teli torokból énekelték a Himnuszt, mintha csak Szegeden lennénk és nem Londonban. Nagyon jó! Nagyon megható pillanatok ezek!
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 13:53
Nem, mert Janics szombaton dühből kilapátolja a vizet a mederből 200-on!
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 13:52
No, mégiscsak igazam lesz a 7 arannyal?
0
2012. augusztus 9., csütörtök 13:03
Bejött a tippem így megvan a harmadik ezüst, most jöhetnek az aranyak, este pedig a bronz(ok). :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 11:39
Miért jelent sokat az anya, amikor vannak más nők is, miért jelent olyan sokat a haza, amikor van más ország is, miért... miért... miért...
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 11:04
Mondjuk attól, hogy ez négyévente van, és hát a világ már csak úgy alakult, hogy ez lett a sport legnagyobb seregszemléje. Mondjuk attól, hogy ezt kb. 100x annyian nézik, mint egy kajak-kenu vb-t, vagy egy Golden League viadalt. Mondjuk attól, hogy aki itt nyer, annak a legtöbb országban életjáradék jár és nem kell aggódnia nyugdíjas éveiben sem. Még valamilyen indok? :)
0
2012. augusztus 9., csütörtök 11:00
A férfi kajak négyes (10:48)
Kozák Danuta (11:08)
Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa (11:35)

Mit is mondhatnék? HAJRÁ!

Mondjuk az is igaz, hogy én sosem értettem mitől lenne értékesebb az olimpiai arany (a többi helyezettre általában senki sem emlékszik) például a sorozatban szerzett világbajnoki címeknél.

Szerintem például az IAAF Diamond League megnyerése sokkal értékesebb.

(Sportolóként/nézőként sem szerettem, amikor egy válogató eredménye alapján döntöttek közöttünk.)
0
2012. augusztus 9., csütörtök 10:46
Én a szerdai nappal elégedett voltam. A 2 arany minden képzeletet felülmúlt (én nem gondoltam volna, hogy Dombiék nyernek), a kézisek pedig földöntúlit műveltek. A pólósokban most sajnos csak ennyi volt. Talán jobb is ez így, mert így egy szoros meccsen kikaptak, féltettem volna őket a szerbektől, hogy egy brutális zakót kapnak. Sajnos el kell ismernünk, az elődöntőbe jutott 3 csapat (balkániak) most sokkal jobban nálunk, az olaszokkal kb. egy szinten vagyunk. Ennek ellenére nincs bennem hiányérzet, az elejétől éreztem, hogy itt már az érem is bravúr lenne, ez most sajnos nem jött össze, No majd a kéziseink! :)
0
2012. augusztus 9., csütörtök 2:50
A férfi kajak négyes 1000m (10:48), női kajak egyes 500m Kozák Danuta (11:08) és a női kajak páros 500m Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa (11:35) révén három fináléban leszünk érdekeltek csütörtök délelőtt. 13 órától a női 10 km-es nyíltvízi úszásban Risztov Éva indul, míg a női vízilabda-válogatott este 19:40-től Ausztrália ellen harcolhatja ki a bronzérmet.

Ez a szerda nagyon "hullámvasutas" volt már ami a sikerek és a kudarcok okozta érzelmi görbét illeti: rosszul indult, aztán csúcsra ért, maradt is egy darabig, de a nap végére megint rossz jutott. Ha nem túl nagy telhetetlenség, csütörtökre kérek szépen egy kiegyenlítettebb, kiegyenesítettebb hangulatsávot, ami csak az égbolt tetején húzódik végig, de nem csupán a napfénytől lesz aranyszínű.
Köszi előre is!
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 2:17
Nekem ez a hozzászólás áll közel a szívemhez, és csak a szomorúságom okozta fásultság miatt nem pötyögöm be az egyébként hasonló gondolataimat:

EGY KORSZAK VÉGE. EGY LEGENDÁS CSAPAT LEGENDÁS JÁTÉKOSAINAK(KÁSÁS,BIROS,KISS,SZECSKA)HATTYÚDALA VOLT EZ AZ OLIMPIA.
nagyon sajnálom őket!rengeteg örömet szereztek kis hazánknak.büszkék voltunk rájuk.és én még mindig az vagyok.minden nagy sorozat egyszer véget ér.sajnos ez most már érezhető volt.de aki látta játszani a 2000ben sydneiben,2004-ben athénban,2008-ban pekingben olimpiai aranyat nyerő MAGYAR VÁLOGATOTTunkat,azok elmondhatják majd évek múlva gyerekeiknek,unokáiknak hogy volt egy LEGENDÁS nagy csapatunk akik végig vereték a világott.nyertek zsinorban 3 olimpiát.és olyan szinten játszoták ezt a játékot,hogy az ő játékukhoz igazodott a világ.az elmúlt években már érezhető volt,hogy ez az eggyütes már nem képvisel olyan erőt mint mondjuk a 2000es,vagy 2004es csapat.de hittünk bennük ,mert megérdemelték!!most kiestünk,de ennek elenére csak annyit tudok mondani.a csapat játékosainak,és legendás edzöjének KEMÉNY DÉNESNEK,hogy KÖSZÖNÖM AZ ELMÚLT 15 ÉVET!!!!
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 2:15
Mármint hogy ezt üzenem a szerzőnek!
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 2:10
Faszkalap vagy.
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 1:39
A szerbek vesztették el, nem mi nyertük meg. Rosszul értelmezted a szöveget! :)
0
2012. augusztus 8., szerda 23:18
Ahogy számolom az elmúlt hét évet (2012-7=2005) nem emlékszem olimpiai döntőre amit a szerbek elvesztettek...
0
2012. augusztus 8., szerda 23:08
Milyen igaz ez a hsz (nso.hu)

Aranyarcú pólósok, és kedves Fecsó bá!
Az utóbbi 7 év termése egy Szerbek által elveszített olimpiai döntőn kívül a nagy semmi. Csak mindig a szöveg, hogy mekkora csapat vagyunk.... Semekkora.
0
2012. augusztus 8., szerda 22:35
http://hvg.hu/sport/20120808_kotottfogaslorinczdonto
0
2012. augusztus 8., szerda 22:29
Nem nagyon pörög a fórum :D Igen-igen én is azt hittem, hogy valami archív felvétel, amikor átkapcsoltam a meccsre..... Cigányok............... :D
0
2012. augusztus 8., szerda 19:43
Kiállítási arány az ausztrál-szerb meccsen: 10-4 - ez azért nagyon durva, amikor tudjuk, hogy védekeznek ezek a balkániak!!!
0
2012. augusztus 8., szerda 18:34
Én csak néztem és nem hallgattam.A riporterekből általában nem kérek....

Jobban játszottunk a vártnál,az ellenfél nagyképű volt,és most a szerencse is mellénk állt,nem először ezen a viadalon,ellentétben mondjuk Athénnal.
Ott semmi nem sikerült,most nyerünk 5 centivel,vagy kihasználjuk az ellenfél elemi hibáját.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:40
23:20-as vezetésünk volt, innen egyenlítettek az izlandiak, de végül is mindez már nem lényeg. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 8., szerda 16:11
26:23-as vezetésünknél ültem le a tévé elé, ami után egyből 26:26 lett, majd 27:26 oda. Az izlandiak hetesénél kimentem a konyhába, Fazekas védett. Na, mondom, megvan a taktika, nem szabad néznem, csak hallgatnom, mert rábaszunk. :) Így is volt, egyszer még besettenkedtem 34:32-nél, erre rögtön gólt kaptunk, úgyhogy már húztam is ki a csíkot, és csak a lefújás után csörtettem be üvöltve. A meccset videóra vettem, így élvezkedhetek még rajta. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 8., szerda 16:08
Este remélem a vízilabdások még megkoronázzák a mai napot. ;)
0