Azért ezek a vízilabda-bírók meg.....nák a k. mamájukat, lehet, hogy az jobban menne nekik, mint az egyenlő bíráskodás.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 22:13
52685
Mix-zónában okos riporter Lőrinczhez: - egész nap szépen ment a box.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 20:59
52685
Rave-üljünk el egy kicsit mindezen! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 20:52
52685
Bár a neve elég nagy üzlet, azért mégse bolt, inkább Bolt.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 20:51
52685
Usain bolt szívesen focizna a ManU-ban. Ferguson mesternek üzen a sajtóban, hogy még pár napig Londonban lesz, ha gondolja, akkor keresse meg, és ő megy próbajátékra. Az öreg Alex kapna egy Forrest Gumpot. Szerintem még őt is képes lenne beépíteni a csapatába! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 20:26
52685
Vitraynak az utolsó időkben már sokszor megalvadt szájában a tej, olyan unalmasan közvetített. Ennek ellenére máig szeretem több közvetítését visszanézni, -hallgatni, pl. azt amelyik Egerszegi Kriszti első aranyáról szól, az olyan édibédi a "Gyere, Egérke! Gyere, kicsi lány" kitétellel, ami ugyanolyan klasszikus, mint Török László hasonlóan Egerszegi-győzelem ihlette kifakadása, az "Ilyen nincs és mégis van!" vagy a szintén tőle eredő és ugyancsak Szöulban született, Darnyi Tamás sikere utáni "Jó reggelt Magyarország! Jó reggelt aranyérem!." :) De említhetném a szintén magát elsíró, ám rögtön profin korrigáló Hajdú B. Istvánt is, aki félig önironikus humorral mondta a 2004-es Sydney-ben rendezett olimpia pólódöntőjében a heroikus magyar-szerbmontenegró ütközet után, hogy: "Hát, kedves nézőink, sose hittem volna, hogy 13 fürdőgatyás férfitől elsírom magam..." Ezek úgy beivódnak az ember tudatalattijáig és hát legnagyobb bánatomra a Mariann közvetítésében ilyennek nyoma sem volt, pedig a sportsiker óriási volt, ráadásul az első aranyunk ezen az olimpián. Na de igazad van, lesz ez még jobb is. Például ha Áron duplázik Rióban! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 19:58
6925
Lehet,hogy életében nem közvetített még magyar aranyérmet.A következő majd szerinted is jobban megy.
A hisztiről Vitray Tamás jut az eszembe,mikor azt a hatost kaptuk az oroszoktól és az ötödiknél,tévesen,lest reklamált igencsak fura stílusban... Egyébként kedveltem őt,de akkor elvesztette a fejét.
0
2012. augusztus 7., kedd 19:54
6925
Hatot tippelek,így lehet nyolc..
Most láttam,a japánoknak 26,az ausztráloknak 20 ezüstjük és bronzuk van együtt,két-két arany mellett. Ha mindez velünk lenne,menne a turáni átok meg a bírózás...
0
2012. augusztus 7., kedd 19:26
52685
19:40-től.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 18:52
8977
Az angol idő szerint írták 19:03-ra (az nálunk 20:03), a hivatalos honlapon így van. Annak jobban hiszek, mint az nso-nak. :)
0
2012. augusztus 7., kedd 18:44
305
Most már ne álljunk meg 8 alatt! :)
Női póló, férfi póló, férfi öttusa, birkózás, kajak-kenu (3)
Hopp, ez már 11! :)))))
Volt valahol egy nagyon jó cikk (sajnos nem mentettem le) az olimpia kapcsán. Azt fejtegette a szerző, hogy a bajnokok sikerein felbuzdult gyerekek nem tudnak már hova lemenni edzeni (mifelénk ez már lassan 10 éve így van), de ahol még van valamilyen klub, ott már nagyon komoly összeget kell minden hónapban letenni (mondjuk ez így volt 20-25 éve is; birkóztam, karatéztam, atletizáltam), a versenyszellemmel nem rendelkezőket pedig eltanácsolják. Ezt tartom a legnagyobb hibának, miért ne futhatna, focizhatna stb. a gyerek csak úgy, miért kell a versengést erőltetni? Inkább örülne kellene, hogy nem a gép előtt ülnek azalatt a heti néhány edzés alatt.
0
2012. augusztus 7., kedd 18:39
52685
Az nso szerint 19:25-kor lesz, igaz, lehet, hogy azóta csúszott a program, úgy lett belőle este nyolc, de azért szólok, sose lehet tudni! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 18:25
52685
Bár már némileg késő, a "tegyék meg tétjeiket!" felhívás, de azért még jócskán van potenciál a magyar sportküldöttségben, ezért még játszhatunk "hány érmünk lesz?" tippelősdit. A magam részéről szokásosan optimista szemszögből álltam a kérdéshez, és alapból a Nemzeti Sport nyolcaranyas jóslatához álltam közelebb, mint a valamikor tavasszal közzétett amerikai listához, ami talán 4, de lehet, hogy csak 3 elsőséget prognosztizált hazánk versenyzőinek. Szerintem ebben a csapatban akár tíz aranyérem lehetősége is megvan, de mondok csak kilencet, hozzá három ezüstöt és hat bronzot. Szerintetek?
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 18:19
8977
8-ra van kiírva a döntő. Akkor már legyen bekészítve valami alkohol is! :)
0
2012. augusztus 7., kedd 18:18
52685
Na tessék, keresem a meccset, de csak amerikai ellenfélről írnak, te meg grúzról beszélsz, és csak most látom, hogy ez már egy következő győzelem. :) Kell nekem dolgozni, mindjárt megyek haza, mielőtt lemaradok egy következő nagy sikerről! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 18:07
8977
Mekkorát birkózott! Ilyet nem láttam eddig, hogy ennyire magabiztosan, mindkét menetben agyonverje ezt a grúzt, akciókkal! Óriási teljesítmény!
0
2012. augusztus 7., kedd 17:55
52685
Róla lemaradtam, köszi, hogy írtad! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 17:45
305
Lőrincznek gratula!
"a butaarcú Szujó"
A nagy kérdés vele kapcsolatban is felmerül: kinek a vesszejét tisztelhetjük benne?
0
2012. augusztus 7., kedd 14:30
52685
Ugyancsak szerdán, egészen pontosan délben kezdődik a férfi kézilabdázók elődöntőbe jutási csatája az eddig öt meccsből ötöt nyerő Izland ellen. Nehéz ügy...
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 14:27
52685
Férfi vízilabdázóink holnap, azaz szerdán játszanak a legjobb négy közé jutásért Olaszországgal.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 14:23
52685
Aki nem hallotta volna, a versenyzőnek a döntő előtti napon zajló edzésén ellopták a felszerelése egy részét, és így pár óra alatt kellett pótalkatrészek utáán kuncsorogni, majd azokból összetákolni valami sufnituning puskát, hogy indulhasson a fináléban.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 14:20
52685
A rablóból nem feltétlenül lesz mindig lesz jó pandúr. Ahogy a pandúrnak sem előélet-feltétel a rablóság. Szepesi például egyszer se volt viágbajnok, mégis ő a Mr. Hang. Az írás apropója viszont az, hogy Bochkor elnézést kért azért, amiért elragadtatta magát az élő adásban, és pofonokat említett. Így már korrekt, kerek a történet, ahhoz ezután is joga van (ahogy mindenki másnak), hogy ne tetsszen neki bármilyen közvetítés. A kuruc és a barikád oldalak pedig kereshetnek az olvasóiknak új csontot.
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 2:16
52685
A csajok kedden 20:40-től játszanak a döntőbe jutásért, egyben visszavághatnak a spanyoloknak a múlt pénteki 13:11-es vereségért. Hajrá lányok!
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 2:13
52685
Botrány, hogy Sidi Péter milyen körülmények között volt kénytelen versenyezni. Ezek után igazi hőstettnek számít a pontszerző 6. hely! Gratula!
most posts by TM
0
2012. augusztus 7., kedd 1:34
52685
Na de ez már nem sportos téma, meg ízlések és pofonok, úgyhogy inkább lapozzunk!