Én is sokat kosaraztam, de ma már nem bírnák szegény öreg térdeim.
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:55
52685
Amíg Áron nem nyerte meg az aranyat, addig tényleg nem. Az utána történt hiszti viszont enyhén szólva is túlzás volt, lehalkítottam a tévét, hogy ne halljam, csak örülhessek.
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:54
8260
Szegény pára... :)
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:51
6925
Horváth Mariann egyáltalán nem volt "gáz".
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:50
52685
Lovagoltam már életemben, kicsit felhúzott térdekkel, hogy ne lógjon a földig. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:49
52685
Nekem a teniszközvetítéseitől feláll a szőröm, nem szimpatikus a csaj. Egyébként ma volt a férfi tollaslabda döntőből egy részlet, és a riporter srác nagyon érdekesen, lendületesen közvetített, pedig egy maláj és egy kínai fickó nyomta a némileg feminim tollast, állítólag ők a sportág legnagyobb ikonjai. Szóval a döntő közvetítése igazán remek volt, ám amikor vége lett, akkor a butaarcú Szujónak mindehhez csak annyi gúnyos hozzáfűznivalója volt, hogy a riporter túllelkesedte ezt a közvetítést. Na most, szerintem feleannyira sem volt gáz, mint Horváth Mariann, másrészt hol előírás az, hogy magyar győzelemnél vernyogni kell, a semleges aranyakat pedig úgy kell közvetíteni fahangon, mint amivel a nyugatnémet VHS-kazettákon beszivárgó filmek alámondásai készültek?
Sznúkert sosem néztem, így az illető úriembert sem ismerem.
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:46
8260
Zsoké????? Maximum elefánton... :-))
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:37
52685
Gulyást is mondhattam volna, de most csak a Eurosport-vonatkozás kapcsán hoztam példát.
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 19:35
52685
Nem. A gyűrűk ura. Zsákolós TM. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 18:44
6925
Az aláírók között Jánosi Zsuzsa,Stefanek Gertrúd... Bárcsak manapság lennének ilyen kiváló női tőrözőink.Vagy olyan kiváló párbaj törvívónk,mint Horváth Mariann volt.
Az Eurosporton egyébként lassan két évtizede felüdülés hallani a hangját,a közvetítéseit,legyen szó teniszről vagy műkorcsolyáról. Alighanem nagyon örült,hogy végre vívást is közvetíthetett.Oda egy ember is elég,felesleges a szakkommentátor.
Visszatérve az Eurosportra,a sznúkert egy Kurucz László nevű szakemberrel is kezdtük adni pár éve. A riporterek azóta sem nőttek fel hozzá.Ha ő nincsen,szinte hallgathatatlan a közvetítés.Pedig ő nem hivatásos riporter,csak egy sportághoz(igen sok ága van)értő,beszélni tudó ember.
0
2012. augusztus 6., hétfő 18:20
6925
Vitárt ne bántsd,lehet hogy gyenge volt,de soha nem játszotta meg a nagy riportert. Én a régiek közül sem a "nagyon okos" Knézyt,se a semmilyen sportághoz nem értő Gulyás Lászlót sem kedveltem. Az utóbbi felesége egy válogatott kosaras volt,de azt a sportágat sem tudta közvetíteni.
Én réges-régen lehalkítva hallgatom már a sportközvetítéseket.Végül is van szemem....:)
0
2012. augusztus 6., hétfő 15:47
473
Én is bízok egy (számunkra) kedvező eredményben délután. Egyébként a kisfiam pont tegnap délután nézte a "te mesebeli történeted"-et DVD. :)
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:59
7076
Te mi voltál, zsoké? :)
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:51
52685
Jaja, tudom, sőt, magam is élsportoltam, ezzel együtt most egy kicsit belefáradtam a kézisekbe, mert annyi bosszantó dolog történt az eddigi meccseken, hogy abból mindenre lehetett számítani, csak nem továbbjutásra. Na de szívesen leszek mindig pesszimista, ha ez segít. :) Remélem, hogy a pólós fiúk is a jobbik formájukat hozzák délután fél ötkör az USA ellen.
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:44
473
Ez most demagógnak fog tűnni, de soha ne írj le egy sportolót! ;)
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:41
52685
Ja, és az is pozitív, hogy a kis Mocsai és a Nagy Laci között végre pislákol valami, így talán ez is javítja a csapaton belüli hangulatot.
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:36
52685
Bevallom, már lemondtam Gergő barátomékról, akik reménytelennek tűnő első félidőt produkáltak a szerbek ellen. Aztán a második félidőben végre úgy játszottak, ahogy várta eddig is mindenki (na jó, talán a szerbek nemvárták annyira). Mocsai vitte előre a csapatot, édesapja pedig ezúttal jó stratégának bizonyult azzal, hogy Nagy Lacit nem elől-hátul játszatta folyamatosan, hanem csak hátul, támadásban pedig gyors emberekre váltott. Így hátul stabilabbak voltunk, elől meg mobilabbak. Szép volt! Izland ellen "hagyományosan" nem megy nekünk, de hát minden meccs más és más, bármi lehet. Elég annyi ehhez, hogy most azt a Szerbiát vertük hárommal, aki az idei EB ezüstérmese, mi pedig ugyanitt csak nyolcadikok voltunk. Így tovább, fiúk! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:34
473
Negyeddöntős a magyar férfi kézilabda válogatott! :))
0
2012. augusztus 6., hétfő 14:07
52685
Köszi, legtöbbször én is ezt kívánom. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 12:28
1277
Pars Krisztián tegnap olyat vetett, hogy a többi kalapácsos telerakta a tornadresszt.
0
2012. augusztus 6., hétfő 10:51
7076
Isten éltesse sokáig!
0
2012. augusztus 6., hétfő 10:07
7271
:-)))
0
2012. augusztus 6., hétfő 5:28
52685
Vitár meg a Kopeczky.
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 5:27
52685
Megígértem reggel az asszonynak, hogy a névnapjára aranyakat fog kapni. Nem közvetlenül tőlem, hanem a két "druszájától". Mivel ha megtartják, úgy jó, egész nap nagyon drukkoltam, eredménnyel, úgyhogy egy csodálatos Krisztina napot köszönhetünk a Krisztiánoknak! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 6., hétfő 5:22
52685
Attól, hogy sokaknak tetszett, még elviselhető az is, ha valakinek meg nem. Nekem például nem. Vajon azok, akik napok óta Bochkort szapulják, mennyivel állnak erkölcsileg feljebb nála? Semennyivel.