Keresés

Minden, ami sport...

2012. augusztus 6., hétfő 5:18
Ne is mondd! :)
A Eurosporton dolgoztak még a magyar tévébe már nem kellő gyengusz őskövületek is, mint például a meg a Kopeczky. Azok a focimeccsek, amiket nekik adtak, már a kezdő sípszó előtt el voltak cseszve.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 19:36
Hatalmas gratula az olimpiai bajnok Berki Krisztiánnak és az elődöntős női vízilabda-válogatottnak!

Zárójelben gratula továbbá Andy Murraynek, a hazaiak kedvenc teniszezőjének, aki megérdemelten nyert aranyérmet Wimbledonban.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. augusztus 5., vasárnap 19:12
Kezdek hinni a teljesítményben a diplomácián túl! Egy angolt legyőzni pontozásos sportágban Londonban... nincs mit hozzáfűzni, ezt meg kell könnyezni! Csodálatos volt, Krisztián!
0
2012. augusztus 5., vasárnap 18:30
Még mindig jobb,mint Kovács Géza László,aki valami furcsa betegség miatt csak közmondásokban tud beszélni.
Nincsen 10 adóra való riporterünk...
0
2012. augusztus 5., vasárnap 15:19
Nekem eddig ez a közvetítés volt a legkedvesebb és legemlékezetesebb az idei Olimpiáról. Bochkornak pedig magát sikerült minősítenie nem a riportert.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 13:18
"s főleg a vége felé képtelen "belenyúlni" a meccsbe, csak sodródik az eseményekkel." Na, ez egy az egyben így volt tegnap. A második félidő közepére már teljesen szétestünk.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 13:17
Valóban, a stratégiánk nem volt a toppon, de a meccs izgalmas volt. Mondjuk a lökdösődést is visszavehettük volna kissé, másrészt viszont a játékvezetők sem mindent vettek észre a mi hátrányunkra.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 13:13
Valahol olvastam egy olyan nézői kritikát, hogy Mocsai nagyon jó elméleti szakember, nagyon jól tervezi meg a taktikát, ám élesben már nem annyira zseni, s főleg a vége felé képtelen "belenyúlni" a meccsbe, csak sodródik az eseményekkel. Nem tudom megítélni, hogy ez mennyire lehet valós, de az tény, hogy több mérkőzésünk is a végén ment el, melyek közül legfájóbb a női olimpiai döntő volt.
Jelenleg a szerbek legyőzése számít csak, utána Izland ellen meg várjuk a csodát...
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 13:09
Király volt???? Földbe döngöltek minket, sanszunk nem volt! Sajnos a szerbek ellen is minimális az esélyünk, ez a csapat csapatként egy nagy nulla! (Mocsainak ebben nagy része van - nem a kicsinek, hanem az edzőnek!)
0
2012. augusztus 5., vasárnap 13:07
A tegnapi Magyarország - Spanyolország kézimeccs király volt. Az első félidőben nagyon jól játszottunk. Nagy Laci szokás szerint szétbombázta az ellenfél kapuját, Mikler pedig nagyszerűen védett, aztán a második félidőben már alaposan megkopott az állóképesség és a figyelem. A kihagyott ziccerek marhára bosszantóak voltak, Aguinagalde ( egyébként nagyszerű ) góljai pedig rohadtul felidegesítettek.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 12:57
A Schindler listájában meg az írógép a főszereplő.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 8:49
Bocskoron meg ne essünk már hasra, van az országban legalább 60000 ember, akik sokkal jobban beszélnek németül.

Érdekes, hogy Gyurta szélsőjobbos, kíváncsian várom mi sül ki a dologból.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 8:47
Dúl a háború Sportkórházzal, ezek szerint Csehnek nem jutott a koktélból (vagy csak elcserélték a Friss Kútvíz palackjait).
0
2012. augusztus 5., vasárnap 4:59
Ha már kidühöngted magad Bochkoron, itt egy sokkal durvább vélemény, ami nem egy közvetítést, hanem egy világcsúccsal olimpiát nyert sportolót cikiz.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 4:58
Ha már kidühöngted magad Bochkoron, itt egy a href="http://sportgeza.hu/2012/london/cikkek/velemeny/gyurta_es_en">sokkal durvább vélemény, ami nem egy közvetítést, hanem egy világcsúccsal olimpiát nyert sportolót cikiz.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 4:58
Ha már kidühöngted magad Bochkoron, itt egy a href=" http://sportgeza.hu/2012/london/cikkek/velemeny/gyurta_es_en">sokkal durvább vélemény, ami nem egy közvetítést, hanem egy világcsúccsal olimpiát nyert sportolót cikiz.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 2:49
Bár az uszodából már elköltöztek úszóink, mégsem fejeződött be teljesen a versengés, ugyanis csütörtökön drukkolhatunk a 10 km-es nyíltvízi úszás döntőjében Risztov Évának, aki ebben a számban tavaly ezüstérmes volt a Világ-kupán, idén pedig Európa-kupát nyert.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 1:12
Nagyon nagyot úszott a férfi 4x100-as úszócsapatunk, országos csúccsal és kútvíz nélkül ötödikek. Szép volt fiúk!
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 1:08
Miután a tárgyilagosság szikrája sem volt benne a véleményedben, ezért más választ nem hagytál. Egyébként arról meg nem én tehetek, hogy a fórumokon csak a balhét szítják, s emiatt semmi sem akadály, nyugodtan lehet szidni bárkit bármennyire, kicsit sem lényeges, hogy talán igaza is lehet.
A Eurosport riporterei közül egyébként Szabó Gábor is borzalmas, ha nem teniszt közvetít, akkor rögtön bajban van, a 100 méteres női síkfutásban is faszságokat mondott fél perc alatt háromszor is.
most posts by TM
0
2012. augusztus 5., vasárnap 0:05
Faszom se akart beszélgetni de hát itt csak te véded akiket senki más....
0
2012. augusztus 4., szombat 23:32
Gyurta legalább akkora egyéniség a parton, mint a vízben, akárcsak Áron, és emiatt mégannyira lehet rájuk büszkék lennünk, mint az eredményeikért.
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 23:30
Szeretnél te olyan eredményes lenni, mint az a "viziló". Azt ugyan nem értem, hogy a sportsikereknek mi közük van a sportolók külsejéhez, de biztos csak én vagyok tudatlan. Végül is Messi is egy seggdugasz, úgyhogy menjen a rákba a három aranylabdájával, nem igaz? Egyébként ízlés dolga, nekem nőként is százszor inkább kellene Serena, mint a gebe Sarapova.
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 21:27
Azok kedvéért, akik még nem olvasták... egy igazán szép gesztus Gyurta Danitól:

http://olimpia.origo.hu/london/uszas/20120804-gyurta-konnyekig-meghatotta-norvegiat.html
0
2012. augusztus 4., szombat 20:40
"A vizilő? Az kiroá!" :-D
0
2012. augusztus 4., szombat 20:08
Alázás volt rendesen ;) szeretem Sharapovát, de ez a teljesítmény kritikán aluli volt...
0