Keresés

Minden, ami sport...

2012. augusztus 4., szombat 18:25
Serena Williams ellentmondást nem tűrő játékkal 6:0, 6:1-re legyőzte Marija Sarapovát a londoni olimpia tenisztornájának női egyesének döntőjében.
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 18:25
Serena Williams az első női teniszező, aki egyesben és párosban is megnyerte a négy Grand Slam-tornát és az olimpiát is. Bravó, Serena! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 18:24
Már nem érdekes.
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 18:17
Ha valaki tévéközelben van, kérem, nézzen rá az m2-n a női teniszre és írja meg az állást, köszi!
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 17:48
A kedvenc riporterem ott.
Ráadásul az utolsó vívónk,aki egy éven belül képes volt EB-t,VB-t,Világ Kupát és Universiadét nyerni.
Kiváló sportoló volt,akit mint magát,mint az általa csapatkapitányként képviselt csapatát több alkalommal indokolatlanul mellőztek az Év Sportolója díjátadáson.
0
2012. augusztus 4., szombat 17:24
Kb. ilyen megnyilvánulásra számítottam tőled. Ezzel kitörölheted a picsádat, viszont ahhoz nem elég, hogy tovább beszélgessünk a témáról.
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 12:35
Az angol-germanisztika szakkal kitörölheti a picsáját, nem véletlenül rádiózik, szarra se ment vele. A diploma nem egyenlő az intelligenciával tehát attól még egy büdös gyökér. Az, hogy 25 éve rádiózik, nem feltétlenül erény, lehet a magyar közönség sekélyes érdeklődése, kb Barátok közt 2....
Én azt gondolom, hogy a közvetítés attól volt emberi amit halhattunk, nem a sok tudatlan statisztika buzit kellett hallgatni, hanem olyan embert, aki többszörös világbajnok, tudja mi kell ahhoz, hogy valaki nagy tornát nyerjen, egyáltalán, a sportteljesítmény mögé lát. Bochkor Gabika pedig 25 évnyi maszlag után tisztában lehetne vele, hogy kell fogalmazni egy országosan fogható médiában, de hát mivel nyilván sose volt kontroll alatt, nyilvánvalóan felsőbb utasításra, nyugodtan ömölhet a hányadék a szájából a két jólszituált barátjával együtt. Csak sajnálni tudom a feleségét, remélem nem sírja el magát előtte soha.

Balázsy Pannika és Réz András szintén két "veretes" név a szakmában, csoda, hogy nem botlott még a nyelvük Oscar átadón és nem szólaltak meg véletlenül héberül... Csak és kizárólag a mocsok ömlik a médiából, fékezhetetlenül....

Megjegyezném, hogy az Eurosport-nak kiválóan megfelel Mariann, mint riporter...
0
2012. augusztus 4., szombat 11:56
Lényegében igaza volt Bochkornak, aki amúgy annyira "celeb, aki nem ért semmihez" hogy Berlinben diplomázott angol-germanisztika szakon, több nyelven beszél, alapító tagja volt annak a Danubius Rádiónak, ami az első év(ek)ben még csak német nyelven szólt, és immár 25 éve rádiózik, műsort vezet a televízióban, olyan helyeken is, ahol celebek is vannak, de ő azért ennél a titulusnál sokkal többet érdemel, főleg, ha Győzike, meg Annácska is celeb.

A közvetítésről: szerintem is borzalmas volt az a része, amikor a csaj teljesen szétesett, és Bochkorhoz hasonlóan én sem tudtam maximálisan átélni, annyira SOK volt az, amit a nő előadott. Az igazi sportriporterek is tudnak elérzékenyülni, de nekik azért azt is megtanítják, hogy ennyire nem szabad szétesni. Az lett volna jó megoldás, ha emelett a Mariann mellett lett volna egy riporter, és a csaj csak szakkommentátorkodott volna, vagy felváltva, vagy együtt közvetítik a döntőt, és akkor egy ilyen mikrofon mögötti katarzis nem csapja szét a közvetítést.
Szóval én megértem Bochkor véleményét, annyiban minősíteném azért, hogy egy picivel árnyaltabban is fogalmazhatott volna, merthogy ez nálunk egy érzékeny pont.

Hogy másik példát is hozzak, azt ugyanúgy élvezhetetlennek tartottam, amikor Balázsy Pannika és Réz András közvetítette az egyik Oscar-díjkiosztót és több esetben is jókat röhögtek az abban szereplők szövegein ahelyett, hogy lefordították volna, így aztán nekik jó volt, másnak kevésbé. Ez ugyanolyan belterjes volt, nekik átjött a filmes viccfíling, ahogy Horváth Mariannak is átjött a sok kín, a szenvedés, a kudarc, csakhogy neki ott és akkor inkább beszélni kellett volna a mikrofonba és nem bőgni, vagy ha annyira nem megy, a szerkesztőnek kellett volna lekeverni (nem pofont) a hangot és/vagy a képet addig, amíg a "riporter" össze nem szedi magát.

Bízom benne, hogy ezért a véleményemért nem leszek dilettáns magyarellenes "őslakó". :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 4., szombat 8:26
A teljesítményt lerakni képtelen izraeli "őslakók" ismét hozták a formájukat:

http://www.nemzetisport.hu/london_2012/olimpia-kozlemenyt-adtak-ki-horvath-mariann-korabbi-csapattarsai-2157885?s_ystem=cachefrissit (innen a s_ystem szóból a  _-t vegyétek ki)

Állítólag a másik blankoltfaszú S. Balázs hasonló színvonalon volt képes megnyilvánulni az ügyben... Elképesztő, hogy ebbe se fognak belebukni, megy az agymosás maximálisan....
0
2012. augusztus 3., péntek 22:27
Négyévente vagyok sportfan, az olimpiák idején. Alapban csak MotoGP-t meg Superbike-ot nézek, de tegnap éjjel odaragadtam a TV elé...

Az USA-Nigéria kosármeccs valami csoda volt. Jó közvetítéssel, iszonyat szórakoztató meccs. Szegény Nigéria...
0
2012. augusztus 3., péntek 19:26
Federer megdumálta az argentinnal az első pár félresikerült ütés után, hogy onnantól már inkább be se fejezzék ezt a meccset az olimpia végéig, így Djokovics nem fog tudni kiállni egyikőjükkel sem. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 3., péntek 10:14
Az amerikai úszók meg félóránként indulnak újabb számokban... Lehet, hog mégis a Kútvízen múlik.
most posts by TM
0
2012. augusztus 3., péntek 8:35
Érdekes, hogy mindenhol azt írják Cseh Lászlóval kapcsolatba, hogy a debreceni eb "elvette" az erejét. Bezzeg a futballban, az atlétikában stb. nagyon sokan tudnak hetente (kéthetente) világszínvonalat produkálni ...
0
2012. augusztus 2., csütörtök 21:35
21:16-tól lesz Cseh Laci 200m-es vegyesúszó döntője a két amerikai nagyágyúval.
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 21:09
Teniszben Federer–Del Potro, Murray–Djokovics elődöntők férfi egyesben. Erre eddig nem sokat fizetnek a fogadóirodák.
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 17:57
Takács az elődöntőbe jutott, este lehet szurkolni neki.
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 8:35
@TM

Bizony néha összekeverik a dobozokat. Mondjuk sportolókról van szó, nekik még ez is nehéz feladat ...

Ma versenyez Takács is 50 méteren, mit is mondott ő:

"Tudtommal az összlakosság két százaléka asztmás, a döntőben viszont, ha jól számoltam, mindenki az volt, csak én nem. A mi távunkon óriási segítség, ha használhatod azt a sprét, mert annyira megkönnyíti a légzést, hogy az ászok levegőt sem vesznek, amíg elérik a falat. Optimális esetben én kétszer veszek, tehát kétszer törik meg a mozgásom, vagyis egy tizedet a legszerényebb számítások szerint is otthagyok a vízben. Egyszer egyébként kipróbáltam, hogyan hat a szer, bámulatos, eszméletlen volt a javulás. Bemelegítés nélkül is hasítottam a vízben, talán még a savasodás is később jött el. Nekem a rosszullétet, hányást előidéző edzéseken kell szó szerint gyötrődnöm, így tudtam a három levegővételt kettőre leszorítani. Ők pedig csak befújják, nem szenvednek, mert semmi mellékhatása nincs, a tüdő oxigénfelvevő képessége ugyanakkor a másfélszeresére megnövekszik."

És ez még csak az asztmára szedett gyógyszer ...
0
2012. augusztus 1., szerda 18:16
Egyébként háromgólos hátrányból is lehet nyerni ebben a sportágban,lásd a vízipólós lányokat Kína ellen.
0
2012. augusztus 1., szerda 18:11
Most olvasom,hogy az NS által teljesen szabályosnak nevezett spanyol vízilpólós gól mégsem volt benn.Jól döntött a gólbírót felülbíráló vezetőbíró.
0
2012. augusztus 1., szerda 17:01
Ha érmet nyer, akkor is!
0
2012. augusztus 1., szerda 17:00
Hát ha esetleg aranyat nyerne, akkor visszavonok mindent, amit gondoltam róla az elmúlt napokban! :)
0
2012. augusztus 1., szerda 16:03
Cseh László a legjobb idővel jutott elődöntőbe a férfi 200 méteres vegyes úszásban a londoni olimpián. Na, megvolt az a tasli. Bravó, hajrá, így tovább! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 1., szerda 10:58
S a kútvízgyártók szemefénye meg már több esetben elfelejtett inni a termékből? Ez kicsit fura szituáció. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 1., szerda 10:39
2012-ben már a FRISS KÚTVÍZ 23.45a a legjobb ital, ha valakinek csak FRISS KÚTVÍZ 22.18e-re van pénze, annak annyi.
0
2012. július 31., kedd 23:10
A szupersztár Phelps is elég szar formában van önmagához képest, eddig három számban "úszott el" előle az aranyérem. Most a kedvenc 200 pillangójában hajrázták őt le.
most posts by TM
0