Keresés

Minden, ami sport...

2012. július 31., kedd 19:44
Ugyan nem kizárt, hogy a továbbiakban feltámad a híres "magyar virtus", de ez a helyzet egyre inkább olyan, hogy ráhúzhatók a néhai sikeredző, a Tatabányán is közszeretett Lakat Karcsi bácsi szavai, aki azt mondta, hogy "aki egész héten firkál, az hétvégén sem fog gyöngybetűkkel írni".
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 19:18
Négy éve azt olvasom,most megint nem nyertünk EB-t vagy VB-t,Világ Kupát,de majd ott az Olimpia.
Mintha ott automatikusan nekünk osztanák az aranyat és nem lenne még olyan öt esélyes rajtunk kívül.
0
2012. július 31., kedd 18:07
Az olimpia rangosabb esemény nyilván, de egy hazai rendezésű EB-n ki ne akarna a hazai közönség előtt minél eredményesebben szerepelni? Szerintem valamelyik vegyesben képes (lett volna) elcsípni Phelps-t, aki szintén nincs spiccen, jelen pillanatban Lochte a mezőny legjobbja. Bronz, esetleg ezüst, igen. De így egyre kínosabbá teszi a szereplését mindenki számára...
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 17:16
Én úgy látom, az EB-re időzítették a formáját, mert ott volt esélye, hogy agyonnyerje magát. Kimondva-kimondatlanul ezen az olimpián maximum egy érmet sikerült volna elcsípni (bronzot), de az is bravúr lett volna (lenne?). Nagyon jó úszó, de sajnos rossz időben született, van pár olyan vetélytársa, akiket egyszerűen nem bír legyőzni, mivel jobbak nála. A másik meg az, hogy szerintem 4 éve volt a csúcson.
0
2012. július 31., kedd 17:10
Cseh László a szombaton eltaktikázott 400 vegyes óta borzasztó indiszponált. Tegnap "elszállt" a pillangó, ma meg a váltóban volt ő a leggyengébb láncszem. Nincs a küldöttségben egyetlen egy sportpszichológus, aki segítene kezelni az ilyen helyzeteket? Borzasztó látni, hogy egy versenyző felkészülése így válik semmivé, ráadásul a médiának is trágár szavakkal nyilatkozik, ami szintén nem szerencsés. Sajnálom őt, de valakinek már kéne adni neki egy maflást, elvégre még nem veszett fejsze minden, és csak egy országot képvisel, csak egy olimpián van kint.
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 15:45
Leizzadtam rendesen, pedig én csak ültem. :)
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 15:44
Na, elkaptuk ezeket a kis "szorgoskodókat". :)
Így talán továbbmehetünk a csoportból!
0
2012. július 31., kedd 14:59
Eddig a kézis csapatunk is vicc. A lelkes koreai amatőrök lábmunkával vernek, 6:4 ide után 9:7 oda, úgy, hogy 11 percig nem lőttünk gólt. A gólemeket szivatják az aprótalpúak. Pedig ideális esetben a két csapat közötti különbség akkora, mint az Ácsi  Kinizsi és az AC Milan között.
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 14:38
Sajnos nagyon úgy néz ki, a csapatsportoknál nem nagyon tudunk sikereknek örvendeni. Még a vizilasztis lányoknál látok némi esélyt a tegnapi játék alapján az éremre. A többi kuka...
0
2012. július 31., kedd 14:13
A vége 11:10 oda, úgyhogy ezután a románok, az angolok és az amerikaiak ellen is csak a győzelem jelentheti a versenyben maradást, az esélyt az elődöntőbe jutásra.
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 13:40
8:5-re megy Montenegró a harmadik negyedben. Nem sok jó néz ki ebből se...
most posts by TM
0
2012. július 30., hétfő 2:24
Az olimpia első két érmese Csernoviczki Éva (bronzérem) és Ungvári Miklós (ezüstérem) egyaránt tatabányai versenyzők. Kis szerencsével fényesebb medáliát  is szerezhettek volna, a tudásuk megvan hozzá. Ettől függetlenül nagy tisztelet és gratuláció nekik, akárcsak az első bajnokunknak Szilágyi Áronnak!
most posts by TM
0
2012. július 8., vasárnap 23:02
Jajjjjjj most nézem mit kaptam :)))))))))) Óriási!!!! :)
0
2012. július 8., vasárnap 22:28
Roger Federer immár hétszeres wimbledoni bajnok! Nem mellesleg újra átvette az elsőséget a világranglistán, ami 30 évesen nem kis teljesítmény - pláne úgy, hogy ezzel ő lesz a csúcstartó a ranglista élén eltöltött hetek számának tekintetében (is).

Andy  Murray-t ugyanakkor nagyon sajnálom, még akkor is, ha nagyon sokan nem kedvelik. Amúgy rendes gyerek és zseniális teniszező, aki remélhetőleg fog még győzni Wimbledonban karrierje során.

Egyébként meg hála az égnek, hogy végre nem Djokovic és Nadal játszott egy Grand Slam verseny döntőjében:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. július 3., kedd 12:44
Hátha ettől kicsit jobb kedved lesz. :)

most posts by TM
0
2012. július 2., hétfő 16:03
Teljesen igazad van.:)
0
2012. július 2., hétfő 13:43
Megérdemelt spanyol győzelem született, a német-olasz után ismét az a csapat volt eredményes, amelyik többet tett a sikerért, és ezúttal ez a spanyol volt. Kevesebb tilitoli, a semleges nézők sem fanyaloghattak. A focimezes kisgyerek pedig nagyon aranyosak voltak. :) A csapat, Torres, és Casillas is történelmet írt, feladva a leckét az utánuk következő nemzedékeknek. Bravó!
most posts by TM
0
2012. július 2., hétfő 9:06
Akkor ez mi? :)
0
2012. július 2., hétfő 3:33
no komment.
0
2012. július 2., hétfő 0:52
Nos és köptem egyet a földre itthon az EB döntő után.
0
2012. július 2., hétfő 0:29
na ez a spanyol foci! Ezért szurkolok a spanyoloknak! Klasszisokkal jobbak a spanyolok. Viva Espana!
0
2012. június 29., péntek 18:55
Igen,ő Federer és Nadal átlaga.
Nem szervagép és nem labdát visszalapátoló.Én az ő játékát érzem leginkább tenisznek.
Taróczy Balázs is valami ilyen volt.
0
2012. június 29., péntek 15:09
már itt vagyok:) sokan voltak az utazási irodában:)

a németeket tartottam esélyesebbnek, de egy meccsen bárki megverhet bárkit alapon az olaszokra tettem tippmixen és bejött
arra viszont nem számítottam hogy ilyen simán lehozzák a meccset, az első 10 perc és az utolsó 3 volt veszélyes
nagyon lefogták a németek játékát, öröm volt nézni és még a meccs is jó volt

prandelli faszán összerakta a csapatot és már csak egy meccs van hátra, ahol ugye bárki elverhet bárkit:)

a cigányozáshoz: én sem szeretem őket finoman fogalmazva (bár azért van 1-2 normális az ismerőseim között), viszont a spanyolok és portugálok sokkal inkább néznek ki cigánynak, mint az olaszok
0
2012. június 29., péntek 14:02
Azt még elfogadom, hogy másoknak vannak rossz élményei, ezért nincs jó véleménnyel a romákról, de az olaszokra ráhúzni ezt a jelzőt, sőt, Balotellire, ez már szúrta a szemem, meg úgy általánosságban a rasszizmus minden formája, de én már csak ilyen vagyok, főleg, hogy magam is áldozata vagyok...

Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy éve egy nagyon korrekt, példás, erdélyi roma család mellett élünk, ők a főbérlőim, és nagyon rendesek, mégis rendszeresen éri őket támadás, főképp irigységből, pedig nem sok olyan magyar családot ismerek, akik ennyit dolgoznának, és ilyen példás életet tudtak felépíteni. Remélem így már érthetőbb a kirohanásom, s továbbra is Béke :)

Teniszhez hozzászólni, fájdalom, de nem tudok, bár pár éve egy tornát figyelemmel követtem, és Nadal játéka azonnal megtetszett :) Most inkább a vasárnapi "döntőnkre", no meg a jövő heti Flúgos Futamra készülök lelkiekben :D
0
2012. június 29., péntek 12:58
Na ebben egyetértünk, Djokovicot én sem bírom:) A stílusa miatt, meg amúgy sem.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0