Senki nem állította, hogy Laca11 mondta azokat a szavakat, amiket te, csak az ő álláspontja nem magyarázza meg a te szavaidat. (Néha magad se tudod. :) ). Ezek után pedig térjünk át az alkotmányos jogaidra, hogy neked is ugyanolyan jogod van menstruálni, szülni, mint bárki másnak, és azt szeretni, akit akarsz. Ezzel sincs gond, ha nem kevered a fajokat, és nem kell a soraidat olvasónak vakarni a fejét, hogy vajon melyik genetikaóráról maradt le az isiben, hogy nem érti, amit írsz. :)
Az meg már tényleg csak mosoly-kategória, hogy ilyen fórumos "előélet" után te kérsz számon rajtam "zsigeri gyűlöletet". :)
Mint mondtam, nekem nem egy fajjal, néppel, nyelvvel, stb. van bajom, egyszerűen csak nem szeretem a német focit. Valamikor 1982-ben, a spanyol vébén fordulhatott ez át, (az akkori német csapat névsorát, adatait kívülről fújtam) amikor Schumacher leterítette Battistont. Onnantól kezdve nem szerettem őket. Valójában a stílusuk is távol állt tőlem, nekem a latinosabb, technikásabb, játékosabb, virtuózabb foci mindig is jobban tetszett. Hogy akkor miért szimpatizálok az angolokkal? A régi, "felszaladok, beívelem, befejelem" focijuk borzalmas volt, később színesedett a repertoár, de velük inkább azért kezdtem bratyizni, mert sosem volt szerencséjük, döntő szituációkban rendre alulmaradtak, például a németek ellen több 11-es párbajt buktak el.