Keresés

Minden, ami sport...

2012. június 29., péntek 1:00
Elárulod mi ez a zsigeri német gyűlölet??? :D
0
2012. június 29., péntek 0:57
Mondjuk az összteljesítménybe ez az elődöntő is beleszámít, és ma sehol sem volt a német csapat.
most posts by TM
0
2012. június 29., péntek 0:56
Balotellinek híjják és még akár gólkirály is lehet. :)
most posts by TM
0
2012. június 29., péntek 0:48
A francba, most már engem sem érdekel a döntő, kiesett a kedvenc csapatom!

Hétfőn Ķrakkóban találkoztunk ezzel a tarajos négerrel (a nevét akkor még nem tudtam, most meg már elfelejtettem és nem is érdekel), akkor kellett volna bokán rugdosni, hogy kihagyja ezt a meccset!
0
2012. június 29., péntek 0:45
Jó ez a német csapat, csak ma nem volt formában. Összteljesítmény alapján inkább lett volna helyük a döntőben, mint az olaszoknak vagy a spanyoloknak. Két éve viszont magasan a legjobbak voltak bronz ide vagy oda.
0
2012. június 29., péntek 0:39
Ennyi! :)
most posts by TM
0
2012. június 29., péntek 0:28
Eddig hihetetlenül szilárd volt a meggyőződésem, hogy ez a német csapat jó, de kezdek rájönni, hogy valójában egy fos, csak én csaptam be magam. Hogy mi vezethetett félre? Hollandia nem volt csúcson, Marwijk le is mondott már ugye, meg széthúzás van a csapatban azt olvastam. Portugália? A viccek vicce, 40 helyzet/1kaput eltaláló lövés. Dánia, Görögország pedig nem ellenfél... Persze így utólag okos az ember, és persze az se jelent semmit ha egy szar csapatot elver a német, de így tényleg érdektelen a döntő, legnagyobb sajnálatomra. Azért inkább olasz mint spanyol, hogy rohadjon meg... :)
0
2012. június 28., csütörtök 23:49
Eddig jó a meccs! :)
most posts by TM
0
2012. június 28., csütörtök 23:32
Dikk a mocskos cigányok kettővel mennek, ráadásul a legsültebb cigány akasztotta a gólokat.... :)
0
2012. június 28., csütörtök 10:34
Ahogy az a Trónok harcában is elhangzik: "Ma még nem!" :)
most posts by TM
0
2012. június 28., csütörtök 10:33
Egyszer minden sorozat megszakad.
0
2012. június 28., csütörtök 10:32
A Nationalelf még sosem tudta tétmeccsen legyőzni a Squadra Azzurrát.
most posts by TM
0
2012. június 28., csütörtök 10:23
Olvasom és nézem is! :)
Annyira bonyolult, hogy én, a csökkent értelmű medvebocs, csak így értem meg.

"Bambán bámul poharába, s közben bárgyún fütyürész
A sok szesztől elzsibbadt már fejében a mütyür ész"
most posts by TM
0
2012. június 28., csütörtök 10:13
Továbbra is a németeknek drukkolok, bár 2008-ig nagyon utáltam Őket. Szerintem még mindig Ők játsszák a legnézhetőbb focit (sajnos ezen az EB-n nem túl magas a léc), és Ők érdemlik meg leginkább a végső győzelmet az eddigi teljesítményük alapján. Egyébként meg hajrá Anglia! :)
0
2012. június 28., csütörtök 10:09
Nem úgy volt kedves TM, hogy olvasod velem a Trónok harcát? :P :P Amúgy elképesztően szar egy EB, ha ezek a fosadék spanyolok nyernek, elmondhatjuk, hogy sose volt még ilyen mélyen a futball színvonala. Tátott szájjal néztem, ahogy klasszis (...) futballisták (nem csak a spanyolok) képtelenek eltalálni a már-már szinte üres kaput, inkább fölé-mellé (ha lehetne szerintem még alá is) rugdossák a labdát.  A spanyol tiki-taki helyett egy pár mangós tic-tac kéne nekik, az sokkal egzotikusabb, mint az, hogy minden második-harmadik indításuk, hosszú vagy rövid. C. Ronaldo pedig elképesztően fel van fújva, szép, kigyúrt gyerek meg minden, de a 16-os közelébe nem engedném az biztos. Szörnyű nézni amit helyzetkihasználás néven művel... Nagyon bízom a németekben, pár éve már szép a focijuk, ha lenne családi házam, most égetnék egy spanyol zászlót valami vudu varázslattal körítve, biztos ami biztos :)))
0
2012. június 28., csütörtök 8:56
hajrá Spanyolok! Vasárnap tuth nyerni fognak, bárki ellen kell játszani. A portugálok meglepték a spanyolokat,nem kicsit. Viszont úgy éreztem néha,hogy a spanyolok tartalékolják magukat és direktbe alacsonybb hőfokon fociztak. Hajrá Spanyolok!
0
2012. június 28., csütörtök 2:41
Idegesítő meccs volt, egy idő után átváltottam Trónok harca DVD-re, az élőképet meg kitettem képaképbennel kicsiben a tévé bal alsó sarkába. Jól tettem, így kényelmesen megnéztem két részt, míg az ibériaiak elvoltak egymással. A spanyoloknak nem kicsit kell javulniuk, ha címvédésre törekednek, a portugálok sok borsot törtek az orruk alá, ami ellen nem mindig tudtak ellenszert. Na és megint a büntetők... Totál lutri... ráadásul most még azt sem tudom jó szívvel mondani, hogy a jobb csapat ment tovább... de vasárnap igazolhatják, hogy igen.

Este hajrá olaszok!
most posts by TM
0
2012. június 28., csütörtök 1:31
Spanyolország a döntőben. :(
0
2012. június 26., kedd 16:30
A tegnapi, nagy olaszos EB siker megörvendeztetése mellett el is felejtettem szót ejteni a valenciai Forma 1-es futamról, de most pótlom :D Szóval, nagyon örvendek, hogy a talján istálló spanyol pilótája ebben a kaotikus évben az első lett, aki duplázott :D Nem semmi ez a szezon, ha akarnék, sem emlékezhetnék ennél szorosabb évkezdetre, hiszen utoljára megközelítőleg akkor volt ilyen kezdés, mikor még tervbe se vettek szüleim :)) Habár a Schumacher-éra óta is lelkes Ferrari drukkernek tartom magam, a Mester lelépése óta előbb a Brown GP-nek, majd a Red Bull-nak szurkoltam jobban (akik aztán tavaly kb. le is rombolták nálam a nimbuszukat), de idővel, még a sokáig gyűlölt és egyben tisztelt Alonso-t is megszerettem a Ferrari-ban, így már tavaly is nagyon szorítottam a pirosaknak, no és persze a Mester alakulatának, bár inkább csak Schumacher-nek. Oké, hogy az elmúlt két évben nem volt túl erős a Merci, de ami eddig volt ebben az évben... Én Schumacher helyében már a falat kaparnám, de ő rutinosabb és higgadtabb ember ennél, ezért is örülök annyira, hogy vasárnap a 3. helyet megszerezte, utoljára 6 éve ujjongtam ennyire a befutónál, pedig nem is a győzelemről szólt a végjáték. Fantasztikus volt újra látni a nagy kedvencemet a sajtótájékoztatón, no meg, előtte hallgatni rádión, mintha tényleg első futamgyőzelmét aratta volna. Az pedig aranyos volt, amikor az anyanyelvi nyilatkozatoknál majd egy percig angolul beszélt a német, még a Jégember is elmosolyodott :)) Apropó, Kimi, 2007-ben természetesen ő volt a favoritom, mondjuk őt kivételesen már a McLaren-es időszakban is kedveltem, nála higgadtabb, furább sportembert nem igen láttam még :) Úgyhogy tripla volt az öröm Valenciában, remélem ezek után nem kérdés, maradnia kell a versenynaptárban, sokakkal ellentétben amúgy is szeretem a valenciai pályát. Röviden, csak ennyi mondanivalóm lett volna a Forma 1-ről :D Jövő hétvégén folytatódik a Flúgos Futam :D
0
2012. június 25., hétfő 16:47
Szerintem spanyol-német döntő lesz, és remélem most a németek jönnek ki győztesen a párharcból. Az olaszoknak gratula, jobbak voltak az angoloknál (sajnos). :(
0
2012. június 25., hétfő 15:52
Nálam fordított a helyzet: mindkét csapatnak drukkolok, az elejétől kezdve nekik drukkoltam, így egy ilyen felállású döntőnél azt kéne eldöntenem valahogy, hogy kinek ne. :)
Vagy majd ha így lesz, megpróbálok elégedetten hátradőlni, és felszabadultan, várakozás nélkül élvezni a meccset, csak hát az élvezetet pont az a feszültség adja, hogy valakiért izgulsz...

Amúgy meg dehogynem lehet villanásokra alapozni: a fiúk elfocizgatnak, várva, hogy a Ronaldo meg majd csak csinál valamit úgyis. :)

Az olaszok is ilyesmi tipusúak, csak ők még defenzívebbek, meg náluk nincs is talán most akkora "villantóerő" (régebben Baggio(ék) vagy Del Piero pont ez volt).
Semmi meglepetést nem okozott, hogy az első olasz részvételű kieséses meccsen tizenegyespárbajt láttunk. Márpedig számomra ez nem foci. Na, az olaszokhoz mérve én is portugál-drukker vagyok. :)
0
2012. június 25., hétfő 15:15
az eldöntők is jónak ígérkeznek, spanyolok szerintem elverik portugáliát (egyik csapatot sem szeretem)
az olasz-németet inkább döntőben nézném, erre nem tudok tippelni, a németek az esélyesebbek, de ez nem mindig számít
0
2012. június 25., hétfő 15:09
ezért kellett volna több támogatás a középpályáról, rooney nem is volt rossz ahhoz képest, hogy egyedül ő akart valami támadásfélét csinálni, csak hát egy fecske...

terry viszont nem volt semmi, egymaga többet tett a meccsen mint az egész csapata
0
2012. június 25., hétfő 14:37
Ilyen alapon az eddig szerzett pontokat is beszámíthatnánk, és akkor ha nulla nulla a döntő, akkor ne legyen 11-es, hanem Portugália a bajnok, mert ő a döntőig több pontot gyűjtött. :)
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 14:32
Feleségemnél ez "pofára" megy, mindig annak a csapatnak drukkol, amelyiknek jóképűbb a kapusa. Így aztán, miután átlapozta a csapatfotókat, egyértelműen Casillas mellé tette a voksát. :) Ebben az összevetésben Neuer egy nyálas kiborg, úgyhogy marad a spanyol csapat. Mivel én se szeretem a németeket (ez nálam már az 1982-es VB óta tart) így nálunk ebben az esetben a spanyolok lesznek buzdítva. Azért én suttyomban a portugáloknak drukkolok, bár jó lenne, ha a német-olasz lenne hamarabb, mert a németeket inkább a spanyolok tudnák elverni, de az olaszok ellen merném engedni a portugálokat is. Villanásokra nem lehet alapozni, azokat azért hívják villanásoknak. :)
most posts by TM
0