Igen, tudom, hogy nincs bronzmeccs (ami amúgy nagy kár, mert igazi tét nélkül felszabadultabb lenne a két vesztes csapat), de ha a spanyolok mondjuk kapnak két gólt, a másik elődöntő vesztese pedig csak mondjuk egyet, akkor vehetjük úgy, hogy a spanyolok a negyedikek :))
Amúgy érdekes, az angol csapatból alig volt, akit ismerek, sok az újonc, ahogy az olaszoknál is (nagy kedvencem, Gattuso sincs már), hiába, múlik az idő. Laurent Blanc-ot még láttam focizni (persze tévében), most meg már szövetségi kapitány :D
0
2012. június 25., hétfő 14:18
52685
A második félidőben elfáradtak az angolok. Mint írtam, az olaszok jól védekeztek, rámásztak Rooneyra, másrészt az is fárasztó volt, hogy a sok rossz passz miatt nem futtatták, hanem csak kergették a labdát. Rooney hatástalanításával valóban olyan volt most a csapat, mint a francia meccsen. De még így is csak egy büntetőn múlott az üdvösség. Harmadik helyezett nincs az EB-n, illetve ha van, akkor kettő is van, mivelhogy nem játszanak bronzmeccset. :)
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 14:15
3721
Ha a cseh-portugál nem is hozott jó játékot (inkább egy megszeppent és inaktív cseh csapatot; ki tudja, talán ennyi idő knédli és barnasör nélkül elvette az erejüket), azért nagyjából bejött, amiket írtam.
Az olasz továbbjutás számomra fájdalmas, csak két dolog enyhíti: hogy sajnos az angolok tényleg nem érdemelték volna meg, hogy továbbmenjenek, és hogy így legalább majd a németek kenik oda az olaszokat! :)
A portugál-spanyol valóban felér egy (elő)döntővel, nagyon várom, és bízom a mindig és csapatszinten egységesen jól teljesítő spanyolok győzelmét a C.Ronaldo egyéni villanásaira alapozó kórtermi válogatottal szemben.
Spanyol-német döntőt várok tehát, csak akkor kinek fogok szurkolni?! :)
0
2012. június 25., hétfő 14:12
6697
Nem semmi küzdelem volt az olaszoktól, pedig az angolokat is szeretem, de az azzurikat jobban :D Teljesen megérdemelt volt a továbbjutások, a második félidőben mintha feladta volna az angol csapat, úgy látszik az angol-francia meccs nem azért alakult úgy, hogy spóroljanak energiával, hanem ennyire volt képes a két alakulat. A németek meg fognak szenvedni, de az olaszok is. A négy elődöntős közül egyébként három szimpatikus válogatott is van számomra, egyiküktől sem sajnálnám a győzelmet, de mégis, egy ilyen sorrenddel kiegyeznék: 1. Olaszország, 2. Portugália, 3. Németország. Spanyolokkal sincs nagy bajom, de amit eddig láttam tőlük, attól nem ájultam el, kicsit, hogy is mondjam, nagyképűnek tűnnek most nekem. Bárhogy végződjék is, fordulatos elődöntőkre és döntőre számítok :)
0
2012. június 25., hétfő 13:52
52685
Pirlo bevallotta, hogy a "megalázós" büntetőt lélektani fegyvernek szánta. Kétélű fegyver, mert ha Hart nem mozdul el, akkor óriási lebőgés, így viszont odavágta az angolokat, és a két "Esli" közül az egyik izomból akarta megoldani a témát, gondolom az ő agyvize is felforrt Pirlótól, míg a másik már eleve olyan bénán állt oda a 11-eshez, hogy az öreg Gigi róka lefülelhette a gyenge lövést.
A németeket meg kell verni! :)
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 13:42
52685
Az olasz védelem jelentősen megnehezítette az angolok dolgát, Rooney is annyit járt hátra labdáért, majd vitte előre, hogy teljesen elkészült az erejével, pedig Hodgson csatárokat cserélt csatárokra. Most ez ennyire volt elég. Egy dolog tény, jobban kéne tudniuk passzolni egymáshoz, mert abból van az összjáték, a hatékonyabb támadás. Hátul még úgy ahogy ment a dolog, na meg volt szerencse is, mivel az olaszok se pengéztek a befejezések tekintetében. Anglia a tornán mutatott játéka miatt nem dicsérhető, igaz, ez most egy aránylag fiatal csapat, még csiszolódhat, tökéletesedhet. Veretlenül búcsúztak az EB-től, és ez is sokkal több annál, amit sokan előzetesen jósoltak nekik.
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 12:32
1729
azért pirlo milyen tökös gyerek már, ilyen szituban így ellőni a 11-est:)
hihetetlen mekkora nullák voltak az angolok támadásban, megérdemelt az olasz továbbjutás viszont a németek ellen nagyon necces lesz
0
2012. június 25., hétfő 11:21
52685
Mivel a portugálok a spanyolokkal játszanak elődöntőt, így "ha a portugálok győznének", eleve nem lehetne már spanyol EB-cím, csak portugál vagy a másik ágról valamelyik ország. De inkább haljon ki az az ág. :)
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 8:29
2546
csak a spanyolok nyerhetnek! viva espana! Az olaszok jobbak voltak(sajnos)!
0
2012. június 25., hétfő 2:00
8977
Innentől már csak a németeknek szurkolok, de ha a portugálok győznének, akkor porugál EB-cím legyen inkább, mint spanyol (vagy olasz). ;-)
0
2012. június 25., hétfő 1:46
52685
szerda: portugál-spanyol csütörtök: német-olasz
Innentől már csak a portugáloknak drukkolok, de ha a spanyolok győznének, akkor spanyol EB-cím legyen inkább, mint német (vagy olasz).
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 1:43
52685
A fociban ezúttal sajnos igazságos lett a lutri...
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 0:56
2546
hát igen. Semilyen bünti nem vigasztalta volna hamiltont.
0
2012. június 25., hétfő 0:55
2546
ilyen ez a sport csak a kockás zászló után tuti a tuti(de akkor se biztos:). Úgy izgultam,hogy Webber ne szórakozon Schumival. Komolyan majdnem megkönnyeztem Schumi sikerét. Ugráltam,mint egy bak kecske!:)
0
2012. június 25., hétfő 0:52
52685
Maldonado kapott húsz másodperc pluszt a végeredményéhez, amitől a 10 helyéből 12. lett, a tette miatt Hamilton bukott 15 pontot. Nem egészen ugyanaz a két dolog...
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 0:47
52685
Örültem én is Schuminak, méghozzá nagyon, de ehhez kellett három esélyesebb versenyző kiesése. A két technikai gikszer mellett Maldonado bunkósága igazán bosszantó volt. Jól kib...tt Hamiltonnal. De legalább a morcos törpe ugrálhatott a földijei előtt.
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 0:33
2546
azért emlékezzünk meg Schumiról 3.helyen végzet az európa nagydíjon. Éljen Schumi! Boldog vagyok! Megható pillanat volt amikor leintették a versenyt és Schumacher elsírta magát. Érdekesség, hogy Alonso 1. Raikönnen 2. Schumacher 3. mindháromnak köze van/volt a Ferrarihoz. Más: anglia-olasz szerintem döntetlen lesz és 11esek döntik el. Anglia tovább jut.
0
2012. június 24., vasárnap 23:54
52685
Meleg a pite az angoloknak, de azért drukkolok nekik!
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 13:24
52685
Ja, oké! :)
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 13:05
473
Tudom. Én viszont viccnek szántam.
0
2012. június 22., péntek 12:16
52685
Persze, mert nem viccnek szántam. Mindig is bírtam a franciákat.
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 12:09
473
A smiley lemaradt a mondatod végéről. ;)
0
2012. június 22., péntek 12:04
52685
Miért? Abidal, Vieira, Malouda, Anelka, Benzema, Evra, Ribéry és a többiek, mind remek focisták.
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 11:58
473
Csak a franciák ne. Bármennyire is elegem van a spanyol tili-toli-ból inkább ők, mint a franciák. Bár ez csak az én véleményem.