Keresés

Minden, ami sport...

2012. június 22., péntek 11:33
Nem igazán, de nem ez a lényeg. :))
0
2012. június 22., péntek 11:27
és neked működik? :)

de várom már a vasárnapot, rég játszottak már tétmeccset
0
2012. június 22., péntek 11:26
Na akkor: az olaszok szerintem esélytelenek az eb-győzelemre, szinte minden játékosuk Olaszországban játszik , így kevésbé ismerik testközelből a többi nagy, nagyobb nemzet fociját. Csak, hogy én is meggyőzzem magam. ;)
0
2012. június 22., péntek 11:20
valamivel csak meg kell győznöm magam:)
0
2012. június 22., péntek 11:18
Jól beszélsz, Robin! :)
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 11:06
Folyjon bármi, denevér. :)
0
2012. június 22., péntek 10:39
1985 óta nekem az is elég, ha csak a pályán folyik küzdelem.
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 10:37
Annak én is örülnék. És ha még fociban is legyőznék őket, az lenne a legjobb. :)
0
2012. június 22., péntek 10:12
Bár nem sok reményt fűzök hozzá, de titkon bízom benne, hogy az angolok megverik az olaszokat.
0
2012. június 22., péntek 0:44
Az egyik csapatom már a négy között! CéRó megdolgozott azért a gólért. :)
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 21:56
"az angolok szerintem esélytelenek az eb-győzelemre, szinte minden játékosuk angliában játszik , így kevésbé ismerik testközelből a többi nagy, nagyobb nemzet fociját"
Szerintem ez az olaszokra is igaz (csak ők Olaszországban játszanak), ezért ez rossz magyarázat az olasz továbbjutásra.
0
2012. június 20., szerda 20:31
Amúgy Kassai Viktor csak a nemzetközi meccseken teljesít jól. Magyar meccseken pont ugyanolyan rosszul teljesít, mint a többi magyar bíró. Tudom, mert a csapatom meccsein mindig ott vagyok, és számtalanszor láttam Viktort élőben bíráskodni, na meg TV-ben is.
0
2012. június 20., szerda 20:15
nagy kár, pedig bíztam az eb-döntőben de így sajna a csoportkörben elvéreztek
sebaj, ez volt az első komoly hibájuk, a legjobbakkal is megesik, kapnak majd ők még nagy meccset
0
2012. június 20., szerda 20:12
kicsit megkésve de azért leírom a magamét:)

az olaszokról sosem tudni hogy mennyi van bennük, ők általában a 2 véglet csapata: vagy nagyot alkotnak, vagy nagyot égnek (a közeli múlt: 2006 vb győzelem, 2010 vb-égés)
sok meccsüket láttam, és legtöbbször annyit adnak ki magukból amennyi kell a győzelemhez, nem törekednek a sokadik gólra (mondjuk ilyen védelem mellett megtehetik, bár azért néha meg-megszívják ezzel a hozzáállással)
a semleges szurkolókat megértem, hogy nem kedvelik őket de náluk van a legtöbb juve-játékos, így nálam ők a kedvencek a magyar válogatott után

az angolok szerintem esélytelenek az eb-győzelemre, szinte minden játékosuk angliában játszik , így kevésbé ismerik testközelből a többi nagy, nagyobb nemzet fociját, tehát olasz továbbjutást várok:)

német-görög: németek simán továbbmennek szerintem, a görögök nem tudják megismételni a nagy sikert, ráadásul karagunisz eltiltott

cseh-portugál: itt papíron a portugálok az esélyesek, de a cseheknek nagyon szorítok, hátha elkenik cé csapatát (nagyon tudnék neki örülni)

spanyol-francia: a spanyolok továbbjutását várom, a franciák jók lehetnek de még nem egységesek, ribery-n kívül nincs igazi extraklasszisuk (viszont majd lehet a jövőben, mert fiatal csapatuk van)

0
2012. június 20., szerda 19:14
Ráadásul "profi" segítők és nem egy közepes bíró,aki egy fontosabb mérkőzésen csak lenget,mint régen.
0
2012. június 20., szerda 17:47
Platini a kerékkötője az egésznek.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 17:38
A technika adott, már rég be kellett volna vezetni a videóbíró intézményét. Pont.
0
2012. június 20., szerda 17:33
Én úgy tudom, hogy ő választja maga mellé.
0
2012. június 20., szerda 17:23
Igaz, a gólbíró mellett őt is "ki kell emelni". Azt nem tudom, hogy a segítőket a játékvezető választja maga mellé, vagy egy felsőbb szerv állítja össze a csapatot, de most ez nem sült el jól.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 17:14
Ez sajnálatos, de elkerülhető lett volna, ha a partjelző beinti a lest.
0
2012. június 20., szerda 17:04
Ahogy várható volt, Kassaiéknak megköszönték az eddigi munkájukat, de többet már nem kérnek belőlük ezen a versenyen. Ahogy a játékban is az egész csapat esik ki, nem csak a kapus, úgy a játékvezetésben is kollektív az elbírálás, vagyis a béna gólbíró miatt mehet haza az egyik legjobb játékvezető.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 13:14
Többi-kevésbé én is így gondolom, némi különbséggel...

Cseh-portugál: bár igazad lenne, de félek, hogy Ronaldóék ezúttal nem lesznek csúcsformában, így bármi megtörténhet. Reméljük azért jó foci lesz.

Német-görög: itt sem vagyok biztos benne, hogy a favorit legázolja az esélytelenebb csapatot. Amilyen mázlijuk lenni szokott a görögöknek... De azt mondom, hiába nincs már szinte semmi nemzeti a német tizenegyben, a görögök 2004-ben egy teljes évszázadra túlnyerték magukat az EB-győzelemmel. Inkább menjenek haza otthon söprögetni...

Spanyol-francia: én is nagyon remélem, hogy a spanyolok jól megleckéztetik a franciákat:) Azért itt is lehet még jó foci.

Angol-olasz: nos igen, ez inkább lehet a foci halála. Az olaszok ezúttal is baromi unalmasak voltak az EB-n, jó lenne, ha ezt a meccset már nem tudnák kibekkelni. Pedig van rá esélyük, sajnos.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. június 20., szerda 12:55
Harmat gyengék az angolok, de akkor is remélem, hogy ők nyerik az eb-t. Elegem van már a spanyol tili-toli csodából.
0
2012. június 20., szerda 12:50
Szerintem a franciák felszívják magukat, a németek elleni érzéseim miatt pedig jólesne egy görög csoda, de egyébként mindenben egyetértek veled.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 12:44
Az én tippjeim:

cseh-portugál: izgalmasnak ígérezik, a portugálok leverik a cseheket, de szerintem itt még játékra is számíthatunk, meg gólokra, akár innen is-onnan is.

német-görög: a németek keményebb ellenfelet érdemelnének, uncsi sima győzelem lesz egy szimpatikusan csetlő-botló görög csapattal és egy minimumgőzt hozó mindig olajozott, kicsit pihenős német válogatottal.

spanyol-francia: a legizgalmasabb is lehet, és nagyon remélem, hogy a spanyolok nem hagyják szóhoz jutni a franciákat, és úgy elpicsázzák őket, hogy még a reptéren is a könnyeiket törölgessék! :)

angol-olasz: papírforma szerint j meccsnek kéne lennie, de szerintem az olaszok ölni fogják a focit, az angolok meg majd nem bírnak mit kezdeni velük. De ne legyen igazam, és ha az angolok ébren lesznek, meg az olaszok is hozzák a spanyolok ellen játszott formájukat, még jó is lehet. Remélem, az angolok mennek tovább, de félek, hogy az olaszok fognak.
0