Keresés

Minden, ami sport...

2012. június 20., szerda 11:43
Az ukránok meg megtanulják, hogy nem elég, ha az egész UEFA vezérkart lefizetik, legközelebb Vad II. Pityunak is adni kell a kenőpénzből. :)
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 10:12
Először tehát a partjelző hibázott, azután meg a gólbíró. Sajnos ebből a bakiparádéból nem lehet pozitív tőkét kovácsolni, s emiatt a teljesen vétlen Kassai szívja a big bránert, mert ezek után a döntőt tuti nem bízzák rá, pontosabban rá és a hibázó kollégáira.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 2:40
Előtte les volt, úgyhogy rosszul, de mégis jól nem adták meg.
0
2012. június 20., szerda 1:11
:))
Majmingyá jön del piero és megmongyaja a tutit! :)
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 1:07
Mondjuk arra is gondoltam, ja, hogy annyit játszanak amennyit muszáj... :))) Az olaszok meg alapállapotban ótvarul fociznak, régi kis catenaccio ugyeugye :D
0
2012. június 20., szerda 1:05
Angoloknak, portugáloknak drukkolok. Szerintem se voltak túl acélosak, de lehet mondani, hogy eddig ez is elég volt. Speciel tegnap az olaszok is elég ótvar focit nyomtak. Bármi lehet még.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 1:03
utána pedig

elődöntők
06.28. szerda: cseh-portugál győztese - spanyol-francia győztese
06.29. csütörtök: német-görög győztese - angol-olasz győztese

döntő
07.01. vasárnap: az elődöntők győztesei
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 0:59
Én angol drukker vagyok, de nem is tudom már, hogy miért, ezt a semmitmondó trokár szar játékot amit nyomatnak, egyszerűen lehetetlenség nézni.... Remélem az olaszok vagy szétvágják őket, vagy feltámadnak és elkezdenek támadni meg hasonlók... Bár egy cselt nem képesek megcsinálni, így nehéz lesz. Szerintem itt a vége nekik....
0
2012. június 20., szerda 0:57
csütörtök: cseh-portugál
péntek: német-görög
szombat: spanyol-francia
vasárnap: angol-olasz
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 0:53
Lampard két évvel ezelőtti meg nem adott gólját most kompenzálta a sors. :)
most posts by TM
0
2012. június 16., szombat 23:01
Az angolok tegnap kitettek magukért, és kitették a svédeket is. :)
Számomra duplán tetszett a dolog, mert az angolokat bírom, a svéd csapat viszont számomra az Eb legunszimpatikusabb alakulata volt.
most posts by TM
0
2012. június 15., péntek 20:16
Azt hiszem ilyet se láttam még EB-n/VB-n, hogy ilyen vihar miatt félbeszakad a meccs, mint most a UKR-FRA meccsen. Elég durva zuhé van és nagy villámlások, élőben szeretem az ilyet nézni, de nem semmi így sem a látvány...

Amúgy, sajnálom, hogy az olaszoknak nem igen jött össze eddig az EB, de remélem összekapják magukat, ahogyan a nagy kedvenc hollandok is, és bár bírom Cé Ronaldót, remélem nem vasárnap "támad fel". A harmadik, kedvenc válogatottam pedig a puhány kezdés után ma este bizonyíthat (igen, Anglia). Mint minden tornán, itt is már megvannak a kedvenc esélytelen válogatottjaim is, bár pont a dánok miatt nem juthat tovább az Oranje, de az ukránoknak és a cseheknek is szurkolok fél szemmel :) Amúgy a spanyol dominanciát én is "unom", de mit tegyünk, ha ennyire jó a válogatottjuk?
0
2012. június 15., péntek 19:59
én is meglepődtem hogy a szlovákok nem jutottak ki, abból a csoportból illet volna
meg is néztem, 6 ponttal maradtak le a 2. helyről
0
2012. június 15., péntek 19:52
Igen,a selejtezősorozatban csak Örményországot,Macedóniát és Andorrát tudták megverni.Majd a pótselejtezőn egyszer az észteket.
Én VB-n olaszverő szlovákokat vártam a második helyre,de a gyönge csapatok ellen elszúrták.
0
2012. június 15., péntek 17:15
mondjuk én még mindig tartom amit róla írtam, az ír csapat azért nem egy világverő alakulat
bár azt elismerem, hogy tegnap jó volt
0
2012. június 15., péntek 15:43
Kelett hát! Össze is kapta magát!
:)
0
2012. június 15., péntek 12:26
No, kellett nektek szidni Torrest meg a spanyol csapatot! :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 20:17
Ez meg ezek szerint toszkokból. :)
0
2012. június 14., csütörtök 19:06
Nekem is!
A 84-es csapatuk tetszett,igaz az többségében Baszkokból állt.:)
0
2012. június 14., csütörtök 18:17
Na, a görögöket én is csak turistaként szeretem, futballilag όχι. :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 17:59
Én nem azt írtam, hogy ez nem eredményes, vagy esetleg valakit nem elégít ki a toszás (már bocs :)), csak azt, hogy nekem sokkal jobban tetszik pl. az ukránok erőtől duzzadó játéka. Meg egyébként is, milyen unalmas lenne, ha a harmadik nagy tornát is bezsebelnék? Legyen egy jól focizó meglepi-csapat! (Ne olyan, mint a görögök, mert azt az antifutballt én büntetném, nem trófeával jutalmaznám.)
0
2012. június 14., csütörtök 17:29
Tudod, hogy micsoda küzdelem árán jutottak el odáig, hogy úgy tűnjön, hogy csak "toszogatják a labdát"? Ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy amit Picasso fest, az nem művészet, mert "ilyet én is tudnék". De mégiscsak Pablo képeit csodálják világszerte, aki úgy vall a technikájáról, hogy "Négy év kellett, míg megtanultam úgy festeni, mint Raffaello, de egy egész élet ahhoz, hogy úgy fessek, mint egy gyerek."
Szóval ebből az az idevonatkoztatható megállapítás, hogy labdát toszni csak komoly küzdelem árán lehet. Nem véletlen, hogy a szintén komolyan küzdő ellenfél nem nagyon tud mit tenni a toszás ellen. :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 13:17
Nekem meg már elegem van a  panyolokból. Jó lenne, ha egy szép focit játszó csapat nyerne, akik tudnak küzdeni is a labdákért. Milyen szép volt mondjuk Seva két gólja, tipikus erőcsatár, akiből ma már nagyon kevés van sajnos a mezőnyben! No, én az ilyen csapatokat kedvelem, nem a "csatárnélkülfelállokéstoszogatomalabdátmegszázatpasszolokegymásutánésazmilyenjó" típusúakat.
0
2012. június 14., csütörtök 12:55
Ez tök jó! Természetfilmet már láttam 3D-ben, de sportközvetítést még nem. Biztos nagy élmény lehet! :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 12:49
Ha lenne 3D-t tudó tévém...

0