Az ukránok meg megtanulják, hogy nem elég, ha az egész UEFA vezérkart lefizetik, legközelebb Vad II. Pityunak is adni kell a kenőpénzből. :)
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 10:12
52685
Először tehát a partjelző hibázott, azután meg a gólbíró. Sajnos ebből a bakiparádéból nem lehet pozitív tőkét kovácsolni, s emiatt a teljesen vétlen Kassai szívja a big bránert, mert ezek után a döntőt tuti nem bízzák rá, pontosabban rá és a hibázó kollégáira.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 2:40
382
Előtte les volt, úgyhogy rosszul, de mégis jól nem adták meg.
0
2012. június 20., szerda 1:11
52685
:)) Majmingyá jön del piero és megmongyaja a tutit! :)
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 1:07
6056
Mondjuk arra is gondoltam, ja, hogy annyit játszanak amennyit muszáj... :))) Az olaszok meg alapállapotban ótvarul fociznak, régi kis catenaccio ugyeugye :D
0
2012. június 20., szerda 1:05
52685
Angoloknak, portugáloknak drukkolok. Szerintem se voltak túl acélosak, de lehet mondani, hogy eddig ez is elég volt. Speciel tegnap az olaszok is elég ótvar focit nyomtak. Bármi lehet még.
Én angol drukker vagyok, de nem is tudom már, hogy miért, ezt a semmitmondó trokár szar játékot amit nyomatnak, egyszerűen lehetetlenség nézni.... Remélem az olaszok vagy szétvágják őket, vagy feltámadnak és elkezdenek támadni meg hasonlók... Bár egy cselt nem képesek megcsinálni, így nehéz lesz. Szerintem itt a vége nekik....
Lampard két évvel ezelőtti meg nem adott gólját most kompenzálta a sors. :)
most posts by TM
0
2012. június 16., szombat 23:01
52685
Az angolok tegnap kitettek magukért, és kitették a svédeket is. :) Számomra duplán tetszett a dolog, mert az angolokat bírom, a svéd csapat viszont számomra az Eb legunszimpatikusabb alakulata volt.
most posts by TM
0
2012. június 15., péntek 20:16
6697
Azt hiszem ilyet se láttam még EB-n/VB-n, hogy ilyen vihar miatt félbeszakad a meccs, mint most a UKR-FRA meccsen. Elég durva zuhé van és nagy villámlások, élőben szeretem az ilyet nézni, de nem semmi így sem a látvány...
Amúgy, sajnálom, hogy az olaszoknak nem igen jött össze eddig az EB, de remélem összekapják magukat, ahogyan a nagy kedvenc hollandok is, és bár bírom Cé Ronaldót, remélem nem vasárnap "támad fel". A harmadik, kedvenc válogatottam pedig a puhány kezdés után ma este bizonyíthat (igen, Anglia). Mint minden tornán, itt is már megvannak a kedvenc esélytelen válogatottjaim is, bár pont a dánok miatt nem juthat tovább az Oranje, de az ukránoknak és a cseheknek is szurkolok fél szemmel :) Amúgy a spanyol dominanciát én is "unom", de mit tegyünk, ha ennyire jó a válogatottjuk?
0
2012. június 15., péntek 19:59
1729
én is meglepődtem hogy a szlovákok nem jutottak ki, abból a csoportból illet volna meg is néztem, 6 ponttal maradtak le a 2. helyről
0
2012. június 15., péntek 19:52
6925
Igen,a selejtezősorozatban csak Örményországot,Macedóniát és Andorrát tudták megverni.Majd a pótselejtezőn egyszer az észteket. Én VB-n olaszverő szlovákokat vártam a második helyre,de a gyönge csapatok ellen elszúrták.
0
2012. június 15., péntek 17:15
1729
mondjuk én még mindig tartom amit róla írtam, az ír csapat azért nem egy világverő alakulat bár azt elismerem, hogy tegnap jó volt
0
2012. június 15., péntek 15:43
3721
Kelett hát! Össze is kapta magát! :)
0
2012. június 15., péntek 12:26
52685
No, kellett nektek szidni Torrest meg a spanyol csapatot! :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 20:17
7076
Ez meg ezek szerint toszkokból. :)
0
2012. június 14., csütörtök 19:06
6925
Nekem is! A 84-es csapatuk tetszett,igaz az többségében Baszkokból állt.:)
0
2012. június 14., csütörtök 18:17
52685
Na, a görögöket én is csak turistaként szeretem, futballilag όχι. :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 17:59
8977
Én nem azt írtam, hogy ez nem eredményes, vagy esetleg valakit nem elégít ki a toszás (már bocs :)), csak azt, hogy nekem sokkal jobban tetszik pl. az ukránok erőtől duzzadó játéka. Meg egyébként is, milyen unalmas lenne, ha a harmadik nagy tornát is bezsebelnék? Legyen egy jól focizó meglepi-csapat! (Ne olyan, mint a görögök, mert azt az antifutballt én büntetném, nem trófeával jutalmaznám.)
0
2012. június 14., csütörtök 17:29
52685
Tudod, hogy micsoda küzdelem árán jutottak el odáig, hogy úgy tűnjön, hogy csak "toszogatják a labdát"? Ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy amit Picasso fest, az nem művészet, mert "ilyet én is tudnék". De mégiscsak Pablo képeit csodálják világszerte, aki úgy vall a technikájáról, hogy "Négy év kellett, míg megtanultam úgy festeni, mint Raffaello, de egy egész élet ahhoz, hogy úgy fessek, mint egy gyerek." Szóval ebből az az idevonatkoztatható megállapítás, hogy labdát toszni csak komoly küzdelem árán lehet. Nem véletlen, hogy a szintén komolyan küzdő ellenfél nem nagyon tud mit tenni a toszás ellen. :)
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 13:17
8977
Nekem meg már elegem van a panyolokból. Jó lenne, ha egy szép focit játszó csapat nyerne, akik tudnak küzdeni is a labdákért. Milyen szép volt mondjuk Seva két gólja, tipikus erőcsatár, akiből ma már nagyon kevés van sajnos a mezőnyben! No, én az ilyen csapatokat kedvelem, nem a "csatárnélkülfelállokéstoszogatomalabdátmegszázatpasszolokegymásutánésazmilyenjó" típusúakat.
0
2012. június 14., csütörtök 12:55
52685
Ez tök jó! Természetfilmet már láttam 3D-ben, de sportközvetítést még nem. Biztos nagy élmény lehet! :)