Keresés

Minden, ami sport...

2012. január 26., csütörtök 17:45
Kéziseink végül nyolcadikok lettek a tizenhatos mezőnyben,ami nem rossz ahhoz képest,hogy csak egy mérkőzést nyertek meg.
0
2012. január 25., szerda 19:34
Igen,a csapat egy Honvéd-Tatabánya(Tatabánya-Honvéd) vegyes volt.
Pesti révén nekem a Honvédosok maradtak meg jobban az emlékeimben,őket láttam élőben.
0
2012. január 25., szerda 19:07
A tatabányai játékosok közül akkor Hoffmann László, Bíró Imre, Kontra Zsolt, Marosi László és Debre Viktor szerepelt a válogatottban, kis túlzással a fél válogatottat a városunk csapatából hívták be. Nekem egy kicsit olyan élmény volt az elveszített svájci döntő, mint 32 évvel korábban az akkoriaknak egy ugyancsak svájci döntő. Tavaly volt egyébként a 25 éves évforduló, készült egy kedves dokumentum-riportfilm-szerűség a főszereplőkkel, jó érzés volt látni. Ígértek is nekem a dvd-verziójából egy példányt, jó, hogy szóba került, mert kiment a fejemből.
most posts by TM
0
2012. január 25., szerda 18:57
Nekem nagy dolog egy olyan csapatra  emlékezni,ahol nincsenek ukránok,kubaiak vagy részben szláv honosított játékosok.
0
2012. január 25., szerda 18:55
Sajnos már nem a régi.Tartósan nem megy,hogy valaki csak "beesik" egy nagy tortára.
Ha a két Williams abbahagyja,az amerikai női tenisz komoly bajba kerül.
Igaz,régen is sokszor honosítással(Navratilova,Szeles) erősítettek
0
2012. január 25., szerda 18:52
Jó régen volt,és még mindig vannak emlékeim.Talán a legtöbb minden férfiválogatott közül.
Hiába,kamaszkorban a leglelkesebb az ember.:)

Volt egyszer egy mérkőzésünk,mikor Kenyeres eltörte a karját,de tovább játszott és ő dobta a szélről a győztes gólt.
Hiába,ezt a csapatot(Kovács,Kenyeres,Kontra,Marosi,Jegenyés,Őri,Horváth G. stb.) tudom leginkább felidézni.
0
2012. január 25., szerda 18:19
Nekem még mindig Serena az istennő.
most posts by TM
0
2012. január 25., szerda 18:17
A jugó meccset naponta látom, mert a helyi Tröszti Klub nevű étterem vezetője kézilabda kedvelőként monitorokkal dekorálta a falat, s azokból különböző összeállítások áradnak az ebédelőkre, többek között a svájci döntő is. Kontra, Debre és a csapat Diazzal az élen naponta megfordulnak ott. Kontra Zsolttal és a feleségével egyébként jó 25 éves ismeretségben vagyok, emlékszem, mennyire dagadt a mellem a büszkeségtől, amikor világválogatott lett.
A francia meccset kellett ünnepelni, mármint a szurkolóknak (a játékosoknak a kapitány nem engedhette) mivel világra szóló esemény volt, nincs is ezzel baj, azzal már inkább, hogy utána elfogyott a csapat deleje.
most posts by TM
0
2012. január 25., szerda 17:48
Kovács Péter most szólt,hogy talán utólag kellene ünnepelni,hiszen eddig nem történt más,minthogy a csapat nyert egy mérkőzést.
Kézilabdázónak is kiváló volt)EB ezüst,a döntőben két gólos vereség Jugoszláviától),és most is igaza van.
0
2012. január 24., kedd 18:05
A mostani torna után véget ér a női tenisz általam ismert  történetének legkínosabb időszaka.
Woznacki két év után lekerül a világranglista éléről.Rémes volt vele kapcsolatban folyamatosan hallani a világelső titulust.
Az első helyét leginkább sok-sok szerencsés véletlennek köszönhette.Több jó játékos abbahagyta,megsérült,vagy visszaesett és az új generáció csak mostanra nőtt fel.
Leginkább Kvitova és Azarenka.
Ők bátor,támadó teniszt játszanak és nem csak lapátolják vissza a labdákat,a másik hátha elrontja...
Már a WTA döntőt is ők játszották Isztambulban,aligha véletlenül.
0
2012. január 23., hétfő 19:13
Ott van még a vízilabdás lányok győzelme Hollandia ellen.
Ez egy valódi siker volt,alig értékelve.
Nézd majd meg,mikor a focisták(alighanem) megverik majd Andorrát...Minimum négy oldal a Nemzeti Sportban csak egy nappal később.
Új "Aranycsapat" született stb.Hát ez veszi el a kedvem...
0
2012. január 23., hétfő 18:56
Mondjuk,mikor Arn Gréta megverte Cibulkovát.

Rengeteg ilyen eset van,de van bőven itt is,mint máshol,hivatásos lelkendező,a semmit feltupírozó.
Nem rád gondolok egyébként és nem feltétlenül a sportra itt.
0
2012. január 23., hétfő 18:50
A sok közül az egyik alkalommal írj majd be ide valamit, hogy láthassam, milyen, amikor jókedved van. ;
most posts by TM
0
2012. január 23., hétfő 17:50
A hurráoptimizmus(alaptalan optimizmus) kétségtelenül hiányzik belőlem,de pont ezért sokszor ér kellemes meglepetés.
0
2012. január 22., vasárnap 22:02
Hasonló forgatókönyben bízom én is!
most posts by TM
0
2012. január 22., vasárnap 21:53
A horvátok valószínűleg már csoportelsőként fognak ellenünk pályára lépni, ezért is lesz kettőzötten fontos a szlovénok elleni meccs! Szerintem ha az meglesz, akkor verjük a horvátokat is (ha addigra ők már biztos csoportelsők lesznek, ellenünk tuti pihennek és a cserecsapat fog majd játszani!) és akkor nagy valószínűséggel még meglehet az elődöntő is!
0
2012. január 22., vasárnap 21:26
Mindenesetre ezzel a savanyújóska viselkedéssel várhattál volna mostanáig. Tegnap még minden szebb volt. Kis szerencsével még így is alakulhatnak jól a dolgok, de a szlovénokat mindenképp le kell győzni, a horvátok ellen meg majd meglátjuk.
most posts by TM
0
2012. január 22., vasárnap 16:47
Gyakaran a sportot körbelengő bulvár szenzációhajhászás,dopping,pénz,sportszerűtlenség és a tények meghamisítása veszi el a kedvem.
0
2012. január 22., vasárnap 16:44
A női vizilabda szerencsére még a sportág szerethetőbb vonásaival rendelkezik.Arra a férfipólóra emlékeztet,amit még gyerekkoromban megismertem.
0
2012. január 22., vasárnap 7:42
A Nemzeti Sport nevű napilap speciel a címoldalon hozta. Jó érzés látni, hogy te is örülsz.
most posts by TM
0
2012. január 21., szombat 21:02
Ebben a népszerűség dönt, és az a férfi kézilabda felé billen. Na meg ne vegyük el az élét annak, hogy tegnap világraszóló sikert értek el, az volt a nagy durranás.
most posts by TM
0
2012. január 21., szombat 16:52
Többek között ezért nem olvasok évek óta nyomtatott sajtót!
0
2012. január 21., szombat 16:52
Voltaképpen a női vizilabda torna a fontosabb,hiszen ez dönt az olimpiai részvételről.
Vagyis a kézilabdának kellene a vizilabda árnyékában lennie...
0
2012. január 21., szombat 16:45
Mindezt a nagy sikert a napilapjaink általában szépen elhallgatták.
Helyette az Afrika kupával, meg más magyar vonatkozás nélküli eseményekkel foglalkoztak.
Esetleg azzal,hogy a férfi pólósaink  kivel is játszanak legközelebb.
0
2012. január 21., szombat 0:40
A hatalmas kézisiker árnyékában női vizilabdázóink sem akármilyen meccset játszottak. Az utolsó negyed előtt 8-6-ra vezető olimpiai bajnok házigazda Hollandiát egy huszáros 3-0-ás zárónegyeddel fektették két vállra.

Magyarország-Hollandia 9-8

Ezzel a lányok is megőrizték veretlenségüket a kontinenstornán.
most posts by TM
0