Eddig egy szavunk sem lehet a bírókra,már másodszor egyenlítünk büntetővel a végén. Ráadásul az oroszok ellen az utolsó három percben végig előnyben(egy ideig kettősben) voltunk. Ebben persze semmi baj nincsen,csak a sportlapunk az utóbbit "elfelejtette" leírni. Még ez sem lenne baj,ha ugyanaz az újság fordított esetben ne beszélne mindig bírói csalásról. Igaz,ha valakit érdekel a válogatott és a kézilabda,aligha a Nemzeti Sportból (félre)tájékozódik,inkább megnézi magát a mérkőzést...
0
2012. január 19., csütörtök 12:08
1090
nagyon komoly volt :)
0
2012. január 19., csütörtök 0:50
1765
Győzött a Barcelona!
0
2012. január 19., csütörtök 0:33
1765
Már a Barca vezet 2-1-re! A gólszerző Abidal!
0
2012. január 19., csütörtök 0:14
1765
Egyenlített a Barca Puyol révén! Ez az!
0
2012. január 19., csütörtök 0:00
8977
Főleg úgy, hogy szerintem ilyen emberemlékezet óta nem volt: kiállítási arány 12 perc : 0 perc.... Semmivel nem voltunk szabálytalanabbak, nagyon elvezették a német bírók ezt a meccset!
0
2012. január 18., szerda 23:47
52685
Eddig jól alakul az El Classico is!
most posts by TM
0
2012. január 18., szerda 23:13
9368
Dan Marinoról nekem csak az Ace Ventura jut eszembe :)))
0
2012. január 18., szerda 22:51
52685
Bravúros döntetlen a férfi kézilabda EB-n:
Magyarország-Spanyolország 24-24!
most posts by TM
0
2011. december 27., kedd 6:44
7721
Ha csak tévén keresztül is, de jó egy ilyen történelmi pillanatnak a szemtanúja lenni. Drew Brees megdöntötte Dan Marino(1984-ben 5084) egy idényen belüli passzolt yardos rekordját.
0
2011. december 13., kedd 12:48
8977
Esküszöm, először azt olvastam, ez a Lampard jó ócska.... :) Majdnem egyet is értettem! :D
0
2011. december 13., kedd 12:44
473
A Chelsea győzelmének én is nagyon örülök (ManUtd rajongó lévén). Lampard már elég öreg ahhoz, hogy kiegyensúlyozott formát hozzon. Ettől függetlenül még képes néha meccsek eldöntésére.
0
2011. december 13., kedd 0:16
52685
Jól van, talán mégis érdekes lesz még ez az idei Premier League. Ez a Lampard jó csóka, nem véletlen, hogy Mourinho is akarja őt.
most posts by TM
0
2011. december 8., csütörtök 15:16
473
Vidic visszatérése volt a legjobb dolog ami történhetett, ha Ő fenn van a City ellen hazai meccsen biztos, hogy nincs ekkora zakó. Sőt megkockáztatom, hogy még nyertünk is volna.
0
2011. december 8., csütörtök 1:59
52685
Rio Ferdinand már tavaly is csinált hajmeresztő dolgokat. Valamiért azonban a Szőr kedveli őt, lám, volt olyan, hogy még sántán is a pályán tartotta. Szerintem már túlhaladta őt az idő.
most posts by TM
0
2011. december 8., csütörtök 1:44
7721
A Craven Cottage szerintem mindig pokoli lesz. De azt kívánom, hogy legyen igazad a bajnoki címmel kapcsolatban!:)
0
2011. december 8., csütörtök 1:39
7721
Őket valamiért nem kedvelem,felőlem fejre is állhatnak, rúghatnak 8-10 gólt egy idényben, megmenthetik a csapatot egy biztosnak tűnő góltól, vagy bármi... Aurelio, Maxi, Spearing, Agger... Nem is a játéktudásukkal van bajom, egyszerűen nem szimpatizálok velük.
0
2011. december 8., csütörtök 1:32
7721
A selejt valami olyasmire vonatkozott, hogy a csatáraink nem látják el a feladatukat, ezért könnyen feleslegessé válhatnak.Nem használhatóak arra amire vettük őket, ezért valamin változtatni kéne. Nincs gól, nincs szerencsénk sem, úgy néz ki, hogy lendület sincs igazán. Kenny-t bírom, de nem tud időben és jól belenyúlni a meccseinkbe.Ahogy te is leírtad, rövid a kispad.Downing és Enrique folyton összegabalyodnak.Henderson mostanában már jó fele vezeti a labdát, és úgy adja el.A colos csatárunk egyre szimpatikusabb, de ezt a játékot sajnos gólra jácccák.Szeretem a Liverpoolt, de nem győzöm kivárni, hogy megint legyen egy összeszokott jó csapatunk.Ez a türelmetlenség mondatja velem inkább azt, hogy a csapatot kicsit fel kéne forgatni már januárban.Bár tudom, hogy ez nehéz.
0
2011. december 8., csütörtök 1:18
7721
Azt érezem a ManU-val kapcsolatban, hogy a csapatot megzavarta Vidic és Rio visszatérése.Ez a fiatalos lendület egyébként sem tarthatott ki sokáig, de amikor a bajnokság elején csak Jones, Smalling vagy Evans játszhatott középen és előttük Cleverly tette-vette a labdát, akkor még az ősi rivális szurkolójaként is élvezettel néztem a játékukat. Valami most nincs rendbe sem hátul, sem a középpályán, Snejder érkezésének örülnék, és mindenféle gúnyolódás nélkül mondhatom, hogy kifejezetten tetszett az a rémhír, hogy a tapasztaltabb védők közül egyet vagy kettőt tovább adnának a v.ördögök. Az utóbbi meccseiket elnézve nem gyengülnének sokat. De az eddigiekből kiindulva nemsokára elkezdik sorban nyerni a meccseiket.
0
2011. december 8., csütörtök 1:11
609
A legnagyobb tisztelettel! Kik a selejtek? Szerintem nagyon jó kis alapcsapatunk van, csak a kispad rövid. És King Kenny nélkül 10. hely se lenne. De gólt nem tud lőni. Egy csatár tényleg nagyon kellene. De a nyári igazolások jók lettek, és ha az a sok labda elkezd befelé pattogni, akkor verjük majd a Swansea-Norwich-Fulham féle csapatokat is. Idén 2x is nyertünk Londonban és a két manchesteri csapat gyertyát gyújthat, mert a hátukat véresre dörzsölte a háló, annyit védekeztek. Az angol MTK akkor rúgott 3 gólt amikor már csak kilencen voltunk. Kell 1-2 év 4-5 minőségi csere és bajnoki cím lehetne Kennyvel. Ő a City keretével 100%-os lenne. Ez tény! Ahogy a klaszikus mondta.
0
2011. december 8., csütörtök 1:06
52685
Nekem a ManU a favorit, de már egy ideje látom, hogy ez az ősz a szép kezdés ellenére gallyra ment. A hétvégi meccs az Aston Villa ellen kész kínszenvedés volt, csak azért néztem meg, mert Digi híján ritkán látok angol bajnokit és apóséknál volt lehetőségem "élvezni". Igaz, harcolni kellett a kapcsolóért, mert a ManU meccs második fele belelógott a Barcáéba, és ő most a spanyolokra gerjed jobban. :) A City kiesését ManU-szemmel annyira nem bánom. Szerencsére az "öreg" széke így sem inog, 25 éve oktatja a manchesterieket, fog ő ennél sokkal acélosabb brigádot összerakni. A Poolt amúgy mindig is bírtam. :)
most posts by TM
0
2011. december 8., csütörtök 1:05
7721
Elsőre írtam jól.:)
0
2011. december 8., csütörtök 1:00
52685
Ha a 8 az a továbbjutó csapatok számát jelentené, akkor az mégis 16, mert a 8 csoport mindegyikéből az első kettő ment tovább.