Keresés

Minden, ami sport...

2011. december 8., csütörtök 0:01
Kijavítottam, amit nem kellett volna...
Abban reménykedtem, hogy a tavaszi időszakban a nemzetközi kupafordulók miatt a több sebből vérző kis csapatom talán el tud szedni néhány pontocskát a nagyoktól, de az Európa-ligára biztos nem teszik oda annyira magukat ezek az elkeseredett srácok.
Bár végül is tökmindegy mivel az előttünk álló csapatok közül talán csak az Arsenal és a Newcastle befogható.
Már most aláírnám az ötödik helyet, de még ez is piszok nehéz dolog lesz, ha nem igazolunk valakit a meglévő selejtek helyére.
0
2011. december 7., szerda 23:51
Ezt elírtam, bocsánat.
8
0
2011. december 7., szerda 23:45
A csoport              
3.Man City
                 C csoport
                 3.Man Utd
Liverpool szurkoló vagyok, de mégis döbbenten vettem tudomásul, hogy ezek közül egyik alakulat sem lesz ott a legjobb 16 között a bajnokok ligájában.
0
2011. november 28., hétfő 20:51
(Egész nap kibírtam, hogy ne nézzem meg az eredményt.Este tíztől kezdve holnap reggelig amerikai futballt fogok nézni.Először jön egy kis Brady Bunch bemelegítésnek, aztán jöhet az agyhártyagyulladás kezelése.

Philadelphia Eagles - New England Patriots
New Orleans Saints - New York Giants

Sajnos két hetet kihagytam, pedig most válik igazán érdekessé a játék.)
0
2011. november 27., vasárnap 20:03
Vége az ertéeles Forma 1-közvetítéseknek. Könnyes búcsú Gyuszitól.
most posts by TM
0
2011. november 9., szerda 23:07
FÉRFI KÉZILABDA NB I
8. FORDULÓ
TATABÁNYA-CARBONEX KC–PICK-SZEGED 27–19 (13–10)

Megvertük a Veszprém-verő szegedieket! :)
most posts by TM
0
2011. október 28., péntek 15:51
Az Indiai nyitányon Massa lett az első. Ez a kevés idei F1-es örömök egyike. Megbecsülöm, még ha pici is. :)
most posts by TM
0
2011. október 24., hétfő 19:03
Egy meglepően hozzáértő cikk Super Sic haláláról
0
2011. október 23., vasárnap 20:49
Kb egy perccel előztél meg....

Én 1997 óta minden futamot láttam, legyen az bármilyen kategória. Simoncellit az első futama óta ismerem, qrva jó pilóta volt. 2003-ban Katoh, tavaly Tomizawa, most Marco...

A p**csába... :-(

Itt  a teljes hír +video..
0
2011. október 23., vasárnap 20:43
A motorsport minden formája nagyon veszélyes. A Forma1-et követem kiskorom óta, épp a 7. születésnapomon halt meg Senna, sosem felejtem el azokat a pillanatokat, amikor láttam a balesetet tévében. Az IndyCar-t nem követem, de szörnyű baleset volt ez, egy tehetséges pilótát vesztett el a motorsport.

És sajnos, egy héttel később, ismét gyászba borul a sportvilág. Ma Sepangban meghalt a 2008-as MotoGP 250 köbcentis kategóriáját megnyerő Marco Simoncelli :(( A MotoGP-ből régebben csak Talma és Rossi futamait követtem, s igaz, már jó ideje nem láttam futamot, de nagyon is emlékszek Simoncelli-re, jókat versengtek együtt Talmával. Sajnos egy olyan balesetet szenvedett a királykategóriában, amit nem lehetett kivédeni, elesett, az ideális ívre került,  Colin Edwards és Valentino Rossi elgázolta, nem tudták már kikerülni. Még a bukósisakja is lerepült, szörnyű erejű ütközés lehetett. Csak pár hónappal volt nálam idősebb.

Nyugodjék békében!
0
2011. október 17., hétfő 10:51
Halálfutam
most posts by TM
0
2011. október 16., vasárnap 1:30
Elkolbászoltam az egész délutánt, így csak most látom, hogy a Vettel gyerek a bajnoki cím után egyből elveszítette az időmérőt. Persze nem akárkitől kapott ki! :)
most posts by TM
0
2011. október 8., szombat 18:05
Ha 2016-ban tényleg 24 csapat indul,akkor odaérhetünk.
Utljára ugye,1972-ben voltunk ott,egy négycsapatos tornán...Akkorban meg kellett nyerni egy selejtezőcsoportot,majd még egy másik csoportgyőztest is kiverni,már jöhetett is az EB...
A 2016-os VB selejtező érdekes lesz.
A holandok biztos elsők,de utána...A törökök gyöngébbek a svédeknél,viszont a románok erősebbek a finneknél,és a sorsolás idején kötelezően oda-vissza megverendőnek nevezett észtek jelenleg pótselejtezős helyen állnak és ott is maradnak,hacsak a szerbek nem nyernek idegenben Szovénia ellen.
0
2011. október 7., péntek 22:46
Egyetértek, bravúr lett volna a finnek sikere, de azért jó lett volna, ha ikszre tudták volna menteni a meccset.
Azért remélem kedden a fiúk így is mindent beleadnak majd, és ismét látunk egy nagyon jó magyar válogatottat.
0
2011. október 7., péntek 22:45
Persze, jó lett volna, de ha meg utána itthon nem nyerünk a finnek ellen... akkor megint leszedik a keresztvizet erről a nem is olyan rossz irányban alakulgató válogatottról! Most ez van, egy lépést (vagy talán kettőt is) tettünk előre, így tovább! Reális célnak a 2016-os EB-t vagy a 2018-as VB-t tartom!
0
2011. október 7., péntek 22:12
Valljuk be, azért valahol ez az eredmény a realitás. Csak azért jó lett volna, ha borul a papírforma...
most posts by TM
0
2011. október 7., péntek 21:51
Még nincs teljesen veszve semmi...
Szépítettek a finnek, negyed órával a vége előtt 1-2.
0
2011. október 7., péntek 21:39
Sajnos már 2-0-ra vezetnek a svédek.
0
2011. október 7., péntek 20:53
A finneknek se mindegy, mert náluk ez olyan presztízsmeccs, mint amilyen nekünk szokott lenni a románokkal. Meg biztos törlesztenének a svédbeli 0-5 miatt is.
most posts by TM
0
2011. október 7., péntek 20:40
Kezdhetünk drukkolni.
Az a baj,hogy a finneknek mindegy,a svédeknek meg duplán nem.
0
2011. október 7., péntek 20:27
8. percben 1-0 a svédeknek...
most posts by TM
0
2011. október 7., péntek 19:24
Meglátjuk. Mindenesetre inkább most drukkolok a finneknek, gürizzék ki a jó eredményt, az se baj, ha közben elfáradnak, mert akkor kedden könnyebb dolgunk lesz velük. :)
most posts by TM
0
2011. október 7., péntek 18:51
Egyszer már némi passzolgatás után berúgták a saját kapujukba a labdát ellenünk,de a továbbiak a hazai foci rémtörténetébe tartoznak.
Vélhetően a svédek is igyekezni fognak,hiszen ha megnyerik a két hátralevő mérkőzésüket,ők a legjobb csoportmásodikok.
Ránk visszatérve,korábban igen gyakran kaptunk gólt az utolsó pillanatban,ebben a sorozatban mi lőttünk kétszer is.
Minusz négy ponttal már nem számolgathatnánk.
0
2011. október 7., péntek 18:51
Egyszer már némi passzolgatás után berúgták a saját kapujukba a labdát ellenünk,de a továbbiak a hazai foci rémtörténetébe tartoznak.
Vélhetően a svédek is igyekezni fognak,hiszen ha megnyerik a két hátralevő mérkőzésüket,ők a legjobb csoportmásodikok.
Ránk visszatérve,korábban igen gyakran kaptunk gólt az utolsó pillanatban,ebben a sorozatban mi lőttünk kétszer is.
Minusz négy ponttal már nem számolgathatnánk.
0
2011. október 7., péntek 18:37
Ma 18:15-től Finnország-Svédország foci EB-selejtező, melyen kiderül, hogy északi rokonaink kikaparják-e nekünk a gesztenyét, s marad e sansz arra, hogy negyven(!) év után ismét kijussunk a kontinentális tornára.
most posts by TM
0