Ez az év őt is frusztrálja, s rajta így jön ki. Nem védem, (bár elfogult vagyok vele) csak így látom.
Témától függetlenül az azért elég gáz, hogy az évadok az utolsó és az első futam közötti "labor-időszakokban" dőlnek el. Így volt ez a Brown-éra idején, és most a Red Bull-dominancia alatt is. Papolnak itt önkéntes költségvisszaszorításról, meg nem engednek tesztelni, így akinél sok pénz van, meg kitalál egy szabályokat feszegető kiskaput, máris nyeregben érezheti magát. Közben meg pl. Schumacheren is egyre többen köszörülik a nyelvüket, mintha az öreg elfelejtett volna vezetni, holott egy Red Bullban ülve másodiknál gyengébb tuti nem lenne. Tudom, technikai sport, csak a szóösszetétel első tagja egyre inkább elnyomja a másodikat.
Még annyit, hogy az agyonszabályozott gumicserét és a tankolás kitiltását sem értem. Felőlem mindenki olyan gumival menne és annyiszor cserélhetné, meg annyiszor tankolhatna, akárhányszor csak akar, hiszen minél többet tökölnek a boxban, annyival lemaradnak a kevesebbszer kiálló versenytársaktól. Itt meg jöhetne a replika, hogy a szegényebb csapatoknak nincs annyi pénzük, hogy sok garnitúra gumit spájzoljanak be, na de ezek a kiscsapatok minden egyéb tekintetben is csak töltelékkkocsikat biztosítanak a futamok kellékei közé, épp ezért hívják őket kiscsapatoknak. Szóval nem igazán csípem a versenyhez kapcsolódó körítést, mert elvész a reális vezetői tudáskülönbségek megmutatkozásának a maradék kis esélye is.