Keresés

Minden, ami sport...

2011. július 6., szerda 22:51
Ez kemény... még akkor is, ha a két srác kisebb törésekkel megúszta...

0
2011. július 2., szombat 16:24
Tudom, hogy nem vitte őket ki, ahogy azt is, hogy a tapasztaltabb edzők véleményéből sem kért. Veronon kívül is volt "haver" a csapatban, bizonyos Martín Palermo, aki Veronnál is öregebb két évvel, igaz, hogy ő még gólt is lőtt.
A VB-n az angoloknak és az argentínoknak is drukkoltam, úgy látszik, kábé félúton lakom a Falkland-szigetek és Anglia között. :)
most posts by TM
0
2011. július 2., szombat 16:06
"Csak" az volt vele a baj, hogy haveri alapon válogatott! Nem vitte ki az abban az évben az Interrel mindent megnyerő, önbizalomtól duzzadó Cambiasso-t és Zanettit, Militot alig játszatta, de a nagypapa korú Veron cimboráját (aki a  98-as VB-n volt csúcsformában) ott erőltette. Szóval ha valaki megmondja neki, kiket vigyen ki, akkor tényleg jó lett volna, és talán nem is kellett volna neki taktikai utasításokat adni, megoldották volna a srácok egyedül is. Mondjuk ahogy látom, te nem argentin drukker vagy, én pedig hardcore-fan vagyok, szóval ezért is láthatjuk másképp a dologokat! Valószínű, te realistábban, én pedig az eredménytelenség miatt kissé borúsabban és az érzelmektől vezetve negatívabban! :)
0
2011. július 2., szombat 16:01
A 2006-os csapat meg aranyra, ha túlmennek a németeken (jobban is játszottak náluk), akkor tuti a döntő, hiszen azt az olasz és francia csapatot is megverték volna, annyival kreatívabb futballt mutattak be abban az időben.
0
2011. július 2., szombat 15:43
Én meg úgy látom, hogy Maradona kiváló választás volt, mert az ő hihetetlen aurája simán elvonzotta a média kilencvenakárhány százalékát a csapat mellől, így a játékosok nyugodtabban tudtak a feladatukra koncentrálni. Ami meg főleg számítottó az az, hogy egy isten szolgálatában álltak a focisták, s a legendának mindenki hatványozottabban akart megfelelni, mint egy mezei (nem Mezey!) edzőnek. Maradona hihetetlenül tudta fanatizálni a játékosait, a sok száz zsurnalisztát meg fél kézzel intézte el, olykor megcsinálva a csak rá jellemző allűröket. De ez max. csak a szövetségnek volt ciki, a nép, és a csapat így is, ezért is szerette. Speciel a németek ellen nem volt ellenszere, de sok más csapatnak sem. A 2010-es argentínok az erőforma alapján egy bronzra jók lettek volna.
most posts by TM
0
2011. július 2., szombat 12:39
Maradona egy hozzá nem értő dilettáns volt (teszem hozzá, edzőnek!). Bár ugyanezt elmondhatjuk az utóbbi 20 év szinte összes argentin vezetőedzőjére is, kapitális edzői hiba miatt bukták be a 2006-os negyeddöntőt a németek ellen például! Pedig az a csapat a  86-os argentin csapat szintjén mozgott - 1 Maradona persze. Hogy Batista mire lesz képes, arra még várjunk, bár a válogatási elveivel már vannak gondok! Azt se felejstük el ugyanakkor, hogy azok a csapatok nagyon ritkán nyernek nagy tornát, akik már a torna elején remek formát mutatnak!
0
2011. július 2., szombat 11:53
Akkor az nem a ManU lehetett! :)

Copa? A nagy Messi újfent igazolta, hogy csapat nélkül ő is nudli. Némi elégtételt érzek az argentin vergődés miatt, mert ezt a szintet Maradona vezetésével is hozták volna, de ő nem kellett a vezetőknek.
most posts by TM
0
2011. július 2., szombat 4:27
Kiéheztem egy jó kis focimeccsre.(Sajnos nem tudtam követni kedvenc angliai csapatom idei bukdácsolását.)
Bevallom, hogy amikor hazaérek bele szoktam nézni a Női Futball Világbajnokság közvetítésébe, de egy-két csapatot leszámítva ez még nem az igazi.
Semmi gond, több helyről is követhetem a hamarosan kezdődő 2011-es Copa América-t.
Hurrá!
0
2011. június 17., péntek 11:04
A Vincze, Kiprich duó irányítja a Tatabányát a Grosics-stadionban

A klub két korábbi válogatott játékosa, Vincze István szakmai igazgatóként, Kiprich József pedig vezetőedzőként tér vissza az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgócsapatához. A tervek szerint a csapat stadionját Grosics Gyuláról, az Aranycsapat legendás kapusáról szeretnék elnevezni, erre várhatóan augusztusban, egy gálamérkőzés keretein belül kerül sor.
...a kapusedző pedig Kiss Imre lesz. Létrehoztak egy szakmai tanácsadó testületet is, amelyben a klub korábbi játékosai, így például Csapó Károly és Szabó György is helyet kaptak.
-MTI-

Nem igazán szoktam lelkendezni "magyarfoci" sportágban, de lokálpatriótaként és örök optimistaként is felvidított a fenti hír.
Ebben a széthúzó, egymásra acsarkodó, féltékeny, irigy és árokásó miliőben igazán üde színfolt, hogy az egykori bajnoki ezüstérmes sikercsapatunk különböző generációjú tagjai íly szépen felsorakoztak egy jó ügyért.
Példaértékűnek tartom és nagyon drukkolok nekik. Talán még meccsre is kinézek, pedig ebben az évezredben még nem voltam.
Hajrá Tatabánya!
most posts by TM
0
2011. június 12., vasárnap 23:33
Akik ott álltak a gumifal mögött, kb. a második szülinapjuknak kiálthatják ki ezt a napot!
0
2011. június 12., vasárnap 23:11
Sziasztok!

Ha valakit esetleg érdekell akkor eladó:

RED BULL fém világítos tábla 50X30cm

0
2011. június 12., vasárnap 22:27
Ez nagyon durva...  A gumi meg hogy kergeti a kamerás faszit..

0
2011. április 17., vasárnap 17:34
most az egyszer valamiért drukkoltam Lajosnak! :) de ebből rendszert nem csinálok!
0
2011. március 30., szerda 0:12
Soha többé nem iszom Heinekent... :-(((

:-)
0
2011. február 17., csütörtök 23:43
Veszélyben a bahreini F1-es idénynyitó
0
2011. február 7., hétfő 9:55
Már csak azért is sajnálatos a dolog, mert - igaz, hogy egyetlen alkalom után dőreség messzemenő következtetéseket levonni - az új Renault-val a teszteken nemrég maga mögé utasította a tavalyi menőket. Lehet, hogy idén sokkal több esélye lett volna a futamgyőzelmekre. Sajnálom nagyon.
0
2011. február 7., hétfő 0:10
Szerintem náluk ez amolyan szakmai ártalom! Imádnak veszélyesen élni! Nem tudom érte elítélni és örülök, hogy végülis maradandó nélkül megúszta!
0
2011. február 7., hétfő 0:00
az idióta barom! örülök, hogy megmarad, mert csípem a lengyelt, de kezdés előtt egy hónappal gondolkozhatna egy kicsit mibe vágja a fejszéjét.
0
2011. február 6., vasárnap 23:43
Kubica jól kiszabott magával
0
2011. február 6., vasárnap 17:43
Kubica ralibalesetet szenvedett, nem lehet ott az F1-es évadnyitón
0
2011. február 5., szombat 15:07
Jaaaa! :D (fejet az asztalhoz csapkod), LEESETT! :D nem keltem még fel eléggé...
0
2011. február 5., szombat 14:58
Én az amerikai "Vasas"-ra gondoltam! :)
0
2011. február 5., szombat 13:14
ha már foci, akkor Fradi! :)

de, mivel ez egy filmes fórum, akkor már egy idézet: "Fűzővel kifelé!" :)
0
2011. február 5., szombat 9:28
Gríín Béj Pekööööörz!!!! :-)
0
2011. február 5., szombat 6:11
Hajrá Vasas! :D :D
0